32

Анонимен

преди 2 години

Дори от Да България Георги Ганев казва, че не е необходима актуиализация. Дацов каза, че в бюджета на ГЕРБ има "кухини". ББ им вика мазнинки. Обвиняваха при приемането на бюджета миналата година, че са заложени малко приходи и са раздути раходите, та да може после ББ да раздава от джипката излишъка. На фона на това великите министри на Радефф повишили събираемостта! А и сега няма пари? Мерките на ГЕРБ нали бяха"недеквани"? А ги оставиха същите!!! Явно по-добро "НЕМА и в склада"!!!! Изчегъртвай!

31

Анонимен

преди 2 години

НИКАКВА АКТУАЛИЗАЦИЯ! БОКО НАЛИ Е ЗАЛОЖИЛ БЮДЖЕТ! КАТО НЕ СТИГАТ ПАРИТЕ - ОТИВАТЕ В БАНКЯ ДА ГО ПИТАТЕ ЗАЩО!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Кажи му военен и не го обиждай повече

29

Анонимен

преди 2 години

Комунисте Янев не ти ли е достатъчно, че назначи децата си на държавната хранилка с огромни заплати, че и на бюджета посягаш. То бива алчност ама комунистическата алчност е безкрайна.

28

Анонимен

преди 2 години

Комунистите взеха цялата власт в Българи с 88% неодобрение на изборите. Сега искат и ненужана актуализация на бюджета да могат да докопат милионите.

27

Анонимен

преди 2 години

АБЕ КВА АКТУАЛИЗАЦИЯ БЕ, ТОЙ ТИКВАТА НАЛИ НАПРАВИ ПЕРФЕКТИЯ Б/ДЖЕТ?

26

Анонимен

преди 2 години

ИЗПРАВЕТЕ СЕ МУТРИ ! ВАШЕТО ВРЕМЕ ИДВА ОТНОВО ! НА ЕСЕН ГЕРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ТЕХНИЯ ВОДАЧ БОЙКО ВМЕСТО В ЗАТВОРА, ПАК ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР ! ПАК ЗАПОЧВАТ КРАЖБИТЕ, КОРУПЦИЯТА,ЗАГРАБВАНЕТО НА БИЗНЕСИ И ТАКА ДО ПЪЛНАТА РАЗРУХА НА ДЪРЖАВАТА ! ИЗПРАВЯЙТЕ СЕ МУТРИ !

25

Анонимен

преди 2 години

българските граждани много добре го казаха на европейските ви партньори:спрете да давате пари на българските политици,те ги крадат!

24

Анонимен

преди 2 години

Герберунгели, колкото и да лазите навсякъде, свърши се вашата. Бойко Рашков остава още няколко месеца. Скръб и паника. Хахах

23

еврика

преди 2 години

Направо с третия мандат служебното правителство да става редовно и така до края на света за ужас ГРОБ и неговите болонки ***...И така просто си ставаме президентска република,защото каквито и избори да има ,партиите няма да се разберат и така Радев ще си управлява чрез служебните правителства и де факто ставаме президентска република,което е много хубаво и полезно за държавата ни докато президент е Радев де...

22

до 20

преди 2 години

Ти *** ли си, или така са ти казали. Какво служебно правителство те гони. Това са фючърси на цената на газа на международните пазари.

21

Анонимен

преди 2 години

Специалисти казаха,че има лостове с които правителството може да продължи да управлява без да тегли заем.Престанете да хленчите ,а работете беза да крадете.Със заеми всеки може

20

стоян

преди 2 години

Време е за забрана на всички престъпни партии.Хората искат да видят най-после справедливост,съд и присъди.Не може за 30 години да няма осъден нито един едър политик,олигарх или магистрат.А такива като Гешев,Цацаров и сие за за бесилото.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Актуализацията на бюджета е последната грижа на враждуващите шайки в Парламента, а мUнчо се опитва да прехвърли горещия картоф в джоба на някой друг щото и на него взе да му пари под седалището ... Ама кой каквото си дроби това и ще сърба и скоро ще се сбъднат пророческите думи на червената вещерка Нора Ананива от един предишен парламент, че ще дойде "Видов ден" и тогава на фигурантите и техните облюдки ще им се овиди ... !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта и на тока отива до небесата заради служебния кабинет. Какво общо имат партиите тука, Слави Василев?

17

Анонимен

преди 2 години

Май наистина заради простотията и алчността на т.нар. партии накрая ще я докараме до военен режим. Гледайте накъде отива цената на газа и направете сметка, какви цени ни чакат наесен

16

Анонимен

преди 2 години

Янев крайно време е да спреш с ченгесарските номера и внушения, и хубаво да проумееш че Парламента не ти е на подчинение, точно обратното ти си на подчинение на Парламента, и не депутатите ти дължат обяснение, а ти на тях

15

Праведен

преди 2 години

До суверен С тая куха лейка, далеч няма да стигнеш !

14

Анонимен

преди 2 години

Всички им обясняват, че са съчинили кофти актуализация, те обаче си я искат. Добре, че не е сформирана финансовата комисия в НС, че да се тръгне към гласуване.

13

Анонимен

преди 2 години

3 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г. , че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит не позволи това да се случи.