62

Асан

преди 2 години

Такава е играта - Шат на патката главата :)))

61

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо навреме се е разколебала. Да отива да плете чорапи! Не става за НС.

60

aa1830

преди 2 години

Како, ами ти като детска игра ли си я представяше?

59

Циганин Комунист

преди 2 години

На истинският политик му трябват топки,а като гледам в този парлама- мент никой ги няма,може би чистачът на тоалетните има по големи от всички "депутати" взети заедно!

58

до 69

преди 2 години

Хахаха ами той стила и такъв. Вероятно е свалила завесата от спалнята и днес е била с нея. :D

57

жалко

преди 2 години

До Анонимен 67Кой да го направи не виждаш ли че всеки опит за промени се смачква и полива с помия,надежда всякаква забравете.

56

Анонимен

преди 2 години

Политиката хич не е просто нещо .Тя е като еването .Гледаш на изток България ти се дупи и я мушкаш ;) Това е политиката .Прееви другарче ... ааа евро интеграция .

55

Анонимен

преди 2 години

БиеСиеПие! Пубедъ на розътъ! Сега вече ще плачем.

54

до 68

преди 2 години

Да,от мутренска в чалгомутренска.

53

Анонимен

преди 2 години

Тази Митева е работила за Доган. От 1989г. е на апетитни държавни длъжности. Ива Митева е кумица на Никола Николов, шефа на неформалния кръг Агнешки главички. Как така никой от онези големи хора, които я крепят над 30 години на държавни служби не и каза да отива на лекар докато е време. Пари има да се лекува говорния проблем. Получава над 700 000 лева на година от дружеството "МИД 2000", където има дял със своите родитеи Пенка и Йордан. Защо изобщо хора с говорни проблеми се избират за шеф НС?

52

това е

преди 2 години

ИТН се опита да заобиколи,подкопае,промени системата която унищожи страната но системата и слугите и не искат промени те така си живеят добре и ето стана ясно че по законен път промени не са възможни.

51

Анонимен

преди 2 години

(ЕЦБ) предоставя заеми по най -ниските лихви.Останалата част от продукцията трябва да бъде замразена, което на практика означаваше нейното унищожаване.Освен това :Оборудването за гореспоменатите индустрии трябва да се купува само в ЕС, а всъщност в Германия.Така германците тайно финансираха собствените си предприятия, давайки тласък на бързия им растеж. Земеделието беше прехвърлено към монокултури, които също бяха определени от Брюксел.

50

И нека

преди 2 години

Прокопиев стане тема номер едно в Парламента. Негови хора, като Ристю Комито не са необходими никуми

49

123

преди 2 години

Политиката не е толкова сложна игра, колкото *** игра. И ако сега го е разбирала госпожата, много жалко за нея. А да се обвържеш с ИТН, по е голяма глупост няма. Никой уважаващ себе си човек, няма да се докосне до тази гнус

48

Анонимен

преди 2 години

В момента, в който Европейският съюз реши да се разшири на Изток, се случи трансформацията му: Членовете на ЕС бяха разделени на старопатриции и новоплебеи.За новите млади европейци бяха поставени тежки условия: Възстановяване на промишленото производство в съответствие с изискванията на ЕС, които се определят от Брюксел.Преведено на обикновен език, това означава, че на плебеите е било позволено да развиват само онези индустрии, които са необходими на ЕС, а за тях Европейската централна банка

47

Митева:

преди 2 години

Тази до тебе-козлодуйската Цола Драгойчева досега не ти,ли го е разяснила?

46

Анонимен

преди 2 години

Нямам идея за какво говори, но това което се случва от изборите насам не е политика, а най обикновенна подмолна игра за власт и пари. "Стани за да седна аз, но под твоя електорален авторитет, ще си въртя свои игри"

45

Анонимен

преди 2 години

А била сложна игра, сега го разбра. Иначе били много опитни и големи професионалисти. Смях.

44

Анонимен

преди 2 години

Митева пак е свалила сакото килим е навлякла дамаската от кухнята.

43

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е пряк конкурент на САЩ, както и еврото по отношение на долара. А отвъдморските стратези отдавна мечтаят за погребението на конкурента и изглежда, че все пак успяха да изпълнят плановете си: ЕС непрекъснато се движи към колапс и това движение изобщо не започна в момента на излизането на Великобритания, а в момента, в който, не без помощта на САЩ, беше взето решение за разширяване на Европейския съюз до Изток. В момента, в който Европейският съюз реши да се разшири на Изток