24

Анонимен

преди 2 години

Ех,Паце,Паце,какъв премиер щеше да стане от теб.Слънце!Представяш ли си да застанеш до Путин или Ердоган и да тропнеш мъжки по масата...с шнорхела!

23

Анонимен

преди 2 години

До До 14Киро гела, оди на кастинг само в шоуто на Баце у Банкя :)

22

Анонимен

преди 2 години

Вкарват го за гласуване и всички без ИТН излизат.Кворума регистриран ли е - регистриран!ИТН трябва или да си го изберат или да си го отхвърлят:-)

21

До 14

преди 2 години

Успешните бизнесмени не ходят в кабеларки на кастинги за "министър-председатели"Как си представяш Домусчиев или братя Диневи на килимчето пред Слави?Аз искам да го видя например.

20

Гарабед

преди 2 години

До Данко Харсъзина..........Тоя льольо не се ли усеща, че тарторите на чалгарите го употребиха по най-перверзен начин?......Така си е, брат, за първи път виждам някой да си бърше з... с шнорхел.

19

Анонимен

преди 2 години

ся гледайте к'ф цирк че стане при гласуването на 3-ия мандат, Баце и РистУ че се гушнат и целунат, а Корнелия че им е кумица

18

Бай Тошо

преди 2 години

До Оставка на ИваТребе да и се назначи и Преводач, по възможност Логопед.

17

Анонимен

преди 2 години

Комунистите и чалгарите изчегаха герб и спряха корупцията. Всичко вече е супер и България е много по добре. Тъй рече един дълъг наркоман.

16

До 14

преди 2 години

Изтърва един от Пацовците. Този от президентството:)

15

ха ха

преди 2 години

Спрете да тормозите Пацо! Цела седмица момчето беше министър-прецедател, без да е назначен и се умори, а ако го назначите направо ще го довършите.

14

Анонимен

преди 2 години

Шнорхел,връщай костюма в гардеробната на Шоуто и бегай в цеха,че шнорхелите брак нещо.Слави пак ще направи кастинг за нещо.Там си!

13

Започна се

преди 2 години

Писането на нова Конституция. Е дано поне дадат на Пламен да се изкаже философски и от свое име поне веднъж. Много ми е жал ей така, само да се забърсват с него и да е кукла на конци. Унизително е за човешкото достойнство. Та той може и да е умен, разумен и честен човек , а дори не можахме да го видим да свети със собствена светлина, жалко.

12

Оставка на Ива

преди 2 години

Ива трябва незабавно да си подаде оставката като председател на НС! Не може еднолично да плюе на конституцията. О-СТАВ-КА!!!

11

Анонимен

преди 2 години

е поне ясно се видя че и ГЕРБ и БСП и ДПС и Маята и РистУ са си един дол дренки, ама нали са от едно котило, какъв дебат? има изразаено ясно волеизявление, какво че дебатирате :)

10

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела,Пацо Терасата и Пацо от Биг Брадърс са най-великите Пацовци на България.Както казваше великия Т.Колев -"Архитект,урбанист и .....еколог"

9

Анонимен

преди 2 години

.........Пламен Николов имаше желание да е министър-председател, беше нахъсан....То и на мене пак ми се лети до Луната, че и миналата година пак ми се летеше.

8

Анонимен

преди 2 години

Ех че е кофти сега, преди Бойко беше виновен за всичко, ами сега? Айде кажете чакарака гении

7

Анонимен

преди 2 години

абе комична работа, всъщност това показва колко са неадекватни всички досегашни партии и политици, какво решение и какъв дебат, има ясно изразено волеизявление това е:)И много ми интересно ако не се приеме това решение, какво ? че го задължите да е министър председател ли :))) в подобна ситуация можем да изпаднем и ако се случи и някакво тежко заболяване или смърт на кандидата, тогава какво ще приемете с гласуване че кандидата е умрел или в болница :)Абе ЦИРКАДЖИИ, прав е Дългия верно нема так

6

моч

преди 2 години

ОСТАВКА МИТЕВА !!!!!! Фъфлещата , некадърна буля жаба-кикирица.....несръчния ти опит да покриеш резила на чалгаро-фашизоидната ти мутренска групировка НЕ МИНА!!!!! ОСТАВКААААААА !!!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Важното е Тиквата да бъде хвърлена на пpaceтата в Беляне!