110

дддд

преди 2 години

Тая се сбръчка за отрицателно време откакто е председател на парламента!

109

Анонимен

преди 2 години

Някой по- назад е написал:"Още от 1998 г. Ива Митева все на добре платени позиции в държавния апарат."Митева е родена през 1972г.Много млада е била през 1998г. Нинова беше на 28 години когато приватизира Техноимпекс. Какво е приватизирала Митева? Не може да е нищо. По онова време беше хит приближени по партията да приватизират.

108

Анонимен

преди 2 години

И през това ще преминем. Няма страшно. Какво ли не е преживявала тая България и пак я има. Даже може да е от полза народът ни да преживее катарзис и веднъж завинаги да се отърве от пошлостта и чалгаризацията. Дано вече да осъзнае, че лидер не означава месия, който с магическа пръчка да оправи държавата. Учиндолският *** и недоносчето му "партия" са пътници. Ако мине правителството, ще е до януари. После чалгарите ще видят парламента през крив макарон, защото ДПС и БСП ще са ги задушили вече.

107

Жипко Бибитко

преди 2 години

Върнете властта на мафията и джипката на мутрата, крадлив народ такъв!

106

Петя

преди 2 години

Шумен и Разград са близо не само като разстояние.

105

ФОРЦА ИТН

преди 2 години

Не разбирам защо обиждате г-жа Митева че злоупотребява с алкохола? Тя е млада жена има си мъж и може просто предната нощ да са се отдали на повече ласки в семейното ложе и да не си е доспала.

104

Македонски космонафт

преди 2 години

Моля ви са бракя ***. Гласувайте за правителството, искам да летя ф космоса безплатно.

103

До Щерю

преди 2 години

Със 120 депутата държавата ще е лесно продадена на олигарсите клиенти на прокуратурата. Много е лесно ще ги купят.

102

Анонимен

преди 2 години

Чудно как българите още не осъзнават че са тласкани към диктатура от ей такива. Сега искат властта да е в ръцете не на 240, а на 120. След някоя и друга година ще кажат че най-добре е държавата да се управлява еднолично.... И колелото с Живков и БКП ще се повтори. Слави даде първия тласък на завъртването му

101

хахахаха

преди 2 години

"аз с бсп никога" " аз с дпс никога' ало чалгарина как е брат държиш си на думата , мъжкарче излезе ти . А ония шарани от чужбина дето ти се връзват на акъла а? на гола кука кълвете бе шаранчета, сега родителите ви тука ще плащат за вас

100

Анонимен

преди 2 години

сипете на слави мастика и му гледайте сеира

99

Слави беше прав

преди 2 години

И го доказа нагледно. Каза ви го направо - няма такава държава, и не му повярваха и даже му забраниха да се казва така партията. И за има такъв народ пак се оказа прав - верно има такъв народ.

98

трансгейо

преди 2 години

госпожо Митева аз гласувах за вас защото обещахте да приемеме Истамбулската конференция

97

Анонимен

преди 2 години

Флавий Фрифоноф афтократор император на фсички фъфлеци и чалгари!

96

Анонимен

преди 2 години

славчо да се маха

95

Щерю

преди 2 години

Народът иска: - 120 или по- малко души Парламент - НЕ. Депутатите да са с доход една средна заплата - НЕ. Иска справедливи наказания на големите престъпници - НЕ. Иска добри пътища - НЕ. Иска пенсии и заплати като тези в Полша и Чехия - НЕ. Иска да пътува без визи за САЩ и Канада - НЕ. Иска основните храни да са без ДДС - НЕ. Иска основните лекарства да са с ниско ДДС - НЕ. Иска по- справедливи социални помощи - НЕ. Това иска - НЕ... Е, е какви тогава са важните приоритети на Народното събрание?

94

Анонимен

преди 2 години

Най ми хареса че един от приоритетите на правителството на Слави е да изпратим македонец в космоса,аз иначе съм много добре и заплатата ми е добре,и като отида до болницата всичко е наред,и пътищата ни са супер,и престъпност и наркотици нема у тая държава,и обучението и училищата са ни супер...така да се каже сме си надвили на масрафа,че македонец ще пращаме не знам къде си..аз просто си разсъждавах на глас...

93

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не гласуват този кабинет и мандат на ГЕРБ и БСП оставят служебното?

92

Здравейте бананоядци

преди 2 години

Вкусни ли са бананите?!

91

Анонимен

преди 2 години

Митова е кукла на конци всички знаем кой ги дърпа има череп и кости на гърба и се е продал на дявола за пари и слава