160

Анонимен

преди 2 години

Щом мутрите вият, значи служебното правителство си върши добре работата

159

Реалист

преди 2 години

За пръв път след 1989 година народа на България е обединен. Досега имаше само противопоставяне. Хората гласуваха за много партии с ясната цел - махане на мутрите от властта, за да тръгне България напред.

158

Реалист

преди 2 години

Важното е да се изчегърта модела Бойко Борисов. Затова е нужно да останем обединени срещу мутрите-унищожители на България.

157

Василев

преди 2 години

Стефан Янев е умен като на малко агне майката!!!От милиционер попаднахме на военен!Това ако не е божие наказание за българския народ здраве му кажи!!!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

156

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

Муенчо имаме предвид.

155

Анонимен

преди 2 години

Тоя мухляp какъв се явява, че непрекъснато ръси мозък по медиите?

154

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

*** е оптимист.

153

Анонимен

преди 2 години

И благодарение на Радеф стигнахме дъното!!!Но нали вашите сметки се трупат..

152

Анонимен

преди 2 години

На болшевишки може да го наричате галено "промяна, непредсказуемост, светло бъдеще", ама на човешки езис си м, викаме ХАОС, ПЛАДНЕШКИ ОБИР и ЛЪЖИ.

151

Анонимен

преди 2 години

Неочаквана беше информацията, че Асенчо освен с кражби на интелектуална собственост, е и съдружник във фирма с шефа на масоните и още един ДС агент. ДБ дали да знаели това, когато го лансираха и когато, заради него си развалиха отношенията с ИТН?

150

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятните два варианта са - или нови избори или да се направи служебното правителство редовно, но колко време ще изкара то и господ не знае

149

Анонимен

преди 2 години

Ей Янев и Радев са като близнаци, т.е. делят един мозък. А в случая делят половин, понеже са ф.атмаци в добавка.

148

факт

преди 2 години

Абе вие не разбрахте ли че,това разделение,което сега е настъпило е пагубно за българската нация!Гледам тука едни са против Бойко, други против Рашков, на трети президента им пречи!Хора събудете се,България загива!!!

147

Иван

преди 2 години

Добър ден, булка ! Ще изпапкате парите от магистралите и ще вдигнете белия байряк.

146

Анонимен

преди 2 години

Опитите да изчегъртата цялото население на България няма да успеят. Успеха е в обединението на всички.

145

Анонимен

преди 2 години

Пишман генералчето само 2 въпроса баце. Защо двете ти деца са на държавна хранилка с по 10к заплата? И още ли имаш усещането, че си подслушван? Майко мила как може да има хора, които вярват на тези изпечени нагли мошеници от служебното!

144

Анонимен

преди 2 години

Още чакам факти черно на бяло доказателства и задействани правораздавателни органи по сигналите на Рашков. Кой колко е крал по време на управлението на ГЕРБ, по какви схеми. Колкото Бойко разпердушини кражбите на Тройната коалиция, толкова и тия ще направят нещо. Пак цялата работа е "стани да седна", че идат едно много евра от ЕС, милиарди.

143

Наблюдател

преди 2 години

Това правителство никой не го е избирал. Не се е явявало на избори да изложи програмата си, а слушка каквото му нареди Радев. Не искаме и не ни натрапвайте диктатура на една подмолна личност. Слепи ли сте , че настъпва комунистическа диктатура! Завзеха властта с лъжи , измами и недоказани обвинения. Радев не се вълнува от положението на народа , а единствената да се докопа до втори мандат. Той е виновен за бъркотията в момента. Само той печели от това!

142

Анонимен

преди 2 години

Период, започнал с вдигнатия юмрук ала Ленин на Зеления чорап от Хасково. Този надмина и агент Гоце по мазнотия и задкулисни маневри.

141

Мей ам

преди 2 години

Това е диктатура на Радев! Плачехте, че Борисов бил такъв и онакъв, но КРадев стои в основата на целия хаос в държавата. Подстрекава жадните за власт протестъри, инжинерства новите партии, насъсква срещу ГЕРБ всички , а сега се спотайва. Той е финансиран от руснаците да създава хаос и с това да докара губещата БСП пак на власт. Това е еднолична власт - президент и правителство на президента. А наивните и вечно лъгани българи плачат за удължаване мандата на служебното правителство.