266

Анонимен

преди 2 години

Истината е че... приемат ви с ковид и почват да ви лекуват. Точно тогава венозно ви набиват ваксинката. После следва интубация, щот цитокиновата буря не прощава. И после - ама от Ковид-а умря. А вие какво му дадохте, как го лекувахте? Ами... системи му включихме. А какво е имало в системата, виж по-горе. И в края на краищата - експерименталното нещо при теб не проработи и си заминаваш. Който оцелее - после с месеци не може да се възстанови. А ако го изкараш вкъщи - със сигурност ще си жив после.

265

Анонимен

преди 2 години

291 е абсолютно прав!!! Но както Хитлер е имало кой да следва лудостта му (иначе един човек сам няма как да направи нищо), така сега има хора, които следват фашизма на ваксинирането и всички ненормални алчници, стоящи зад него!

264

Анонимен

преди 2 години

Няма как да имаш кръвно 65 на 94 и да си жив. Никога долната граница, не може да е по висока от горната. Ако ги събереш, получаваш гърчове и припадаш. Може и да умреш. Но никога не може долната ти граница, да е по-висока от горната. Докторя, що мълчите ве, я кажете как стоят нещата с въпросната новина. Ааа не стаа, ако кажете и спират хилядарката месечно над заплатата. Ясно. Значи тряа ви вярваме. Е... не.

263

Натовеца

преди 2 години

И други такива кризисни актьори бяха изобличени!!Постановки и пропаганда!

262

Койчо

преди 2 години

Треворе, Треворе-само около мен 2-*** починаха след ваксата-цитокинова буря с последващ отказ на вътрешни органи. Ако можеха да ни посъветват нещо по въпроса-кВо ли би било то... P. S. Като глеАм фермана-яко смърди на "грантова статийка" с пропаганда за в графата "10 до към 15 годишни".

261

Кло у ни

преди 2 години

Още едно творение от сборника пандемични разкази. Нивото продъжава да пада.

260

Ха!!!!!

преди 2 години

През живота съм бил болен от услижнения от грип. Та чак и бърза помощ веднъж викахме. Тогава, помня, си мислех че умирам. Но никога не ми е и минавало през ума да рекламирам ваксините против грип. Но тогава нямаше фондове за раздаване. Иначе все щяха да се намерят такива да застанат и те на ци-цката. А този откъде ли е толкова убеден че ваксината щяла да му помогне? Може пък точно защото я е пропуснал- е жив.И къде са статиите за тия дето едва не хвърлиха топа от ваксините

259

Почти

преди 2 години

Не се ваксинираите моля ви, само така България ще изчезне по-бързо от картата на света. Сега Северна Македония когато влезне в ЕС ние ще сме на последната дупка на кавала. България най откъсаната държавата в Европа, винаги последни.

258

Холивуд

преди 2 години

До #299, благодаря за подсещането, идеален сценарий ни подсказахте . Умиращ, не можеш да диша, не се движи от болки, но с единият пръст на ръката прави клипове на преживяното. Просто виждам как ще оберем Оскар-ите с такъв фантастичен филм.

257

НеРазбрал

преди 2 години

Моя дядо така ми е казал:-Нещо много натяквано, значи не е стока, то хубавото не иска реклама, само се продава! Питам сега, като са толкова ефективни ваксините, защо толкова много хора починаха от тях( Астра -Зенека)? Коя точно ваксина нямаше отрицателен страничен ефект в/у хората? Защо вече излизат официални статистики, за хора, след втора инжекция, които се разболяват от ковид и умират? Защо след като имат ефект след втората доза, сега изведнъж трябва и трета доза? Има само мълчание...

256

Анонимен

преди 2 години

Този е егати терминатора. Бере душа, не може да диша, изпитва болки, но......в името на идните поколения се снима по няколко пъти на ден и качва клипове. Както казваше Г.Мамалев - " Хвала таквизи люде! " .

255

Евроатлантик

преди 2 години

Няма как трябва да се.боцкате,тия ваксини трябва да се пласират някъде.

254

Подсещане

преди 2 години

Един бил на терасата, но за нещастие се подхлъзнал и полетял надолу. В първият момент казал:-Боже, спаси ме, никога повече няма да прекалявам с алкохола, няма да изневерявам и на жена си, няма и да крадя от фирмата . Човекът, бил забравил, че е на първият етаж, и под балкона му имало много храсти. Паднал върху тях, изтръскал се и казал:- Гледай какви глупости наговорих само за толкова малко време. Извода е, не говорете глупости, когато сте под стрес.

253

Корона екстра

преди 2 години

Най големият враг на Българина е тъпотията. Пуснете си канал 1 на Русия и ще видите невоятни кадри, които тук ви ги спестяват. Аз преминах през това както цялото ми семейство, месец бях като зомби а брат ми припадна и едвам оцеля в болницата. Загубих още седем скъпи за мен хора. А вие си пускайте лудите коментари!?

252

ИСТИНАТА

преди 2 години

До 230:НЯМА ПРОБЛЕМ ДА МИ ВРЪЩАТ ВСИЧКИТЕ ОСИГУРОВКИ.

251

Анонимен

преди 2 години

Какви са фактите -15 проц.от населението се боде с някакви субстанции купени с общите ни пари.Ок,няма лошо!Но това малцинство нещо наглее и ни налага рестрикции.Да,де но ние сме мнозинство.Демокрация има,нали?Предлагам да затворим бодящите се зад една ограда и да им хвърляме по един чувал ваксини на месец,че са купили за три Българии.

250

Анонимен

преди 2 години

Първо казаха ваксинирайте се, за да се върнем към нормалното. Лъжа. Ваксинираните носят чинно маски, защото разнасят, както и им бъркат в носа да ги тестват.После казаха ваксинирайте се, защото ваксината ви пази от заразяване. Лъжа.После казаха - ваксинирайте се, защото ваксината пази 100% от тежко боледуване и смърт. Лъжа. Сега стигаме до последната фаза - ваксинирайте се, защото така казваме. Точка!

249

Просълзих се

преди 2 години

каква грижа за човека каква самоотверженост ...... ГГГГАДОВЕ ГНУСННННИ - ЗА ВСИЧКО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

248

Умни хора

преди 2 години

тук предлагат неваксинираните да си плащат сами лечението. Подкрепям. Същото, обаче, трябва да се отнася и за неваксинираните, защото по идея те или не трябва да се разболеят или ако се разболеят да го карат леко, а това означава да нямат нужда от болнично лечение. ДрОгари ваксинирани, ваксините съвсем са ви изпили мозъците. Вече една логична идея не можете да родите.

247

Анонимен

преди 2 години

"антоваксъри и вашия час ще настъпи. и вие ще се молите от интензивното." - Както вече от няколко дни пиша, като страничен ефект на ваксините може да се прибави "агресия към инакомислещите". Прави ми впечатление, че ваксинираните изпитват някакво странно желание да видят антиваксърите болни, дори умрели. Ако това твое желание се е появило след ваксинацията си длъжен да информираш властите. Подписал си се, че ще го направиш. При всички положения да посетиш психиатър. Явно нещо не е наред при теб!