176

Анонимен

преди 2 години

А бе какви ги бръщолевиш,Джони! Ако си живял в тия времена няма начин да не си бил чавдарче,пионерче,после комсомолец! Нямаше приет неприет! Лъжеш!

175

Анонимен

преди 2 години

Какво ме грее кой кого бие? Аз искам нормален живот, а не африкански. Я се разберете по мъжки и почвайте да уреждате държавата, че вече не се понася вашето.

174

Анонимен

преди 2 години

Герб сгреши че не тръгна решително срещу руския шпионаж у нас, а действаше колебливо! Влизането в президенството на прокуратурата беше плахо и несигурно, а там трябваха арести и сега трябват, защото радев/ Решетников превърнаха тази институция в руска бухалка насред София.. Те имат пари от олигарси грабили през целия преход, имат агенти на ДС по различни служби инсталирани през годините, имат и голяма част от олигархичните медии начело с " БНР" ( цирк " национално" било радиото, Бтв, Нова и т.н

173

Гробарски надежди

преди 2 години

Отново с Вежди !...

172

Анонимен

преди 2 години

На Радев баща му да не е бил дисидент? А кой ще се похвали в България ,че родителите му са членували в друга партия освен БКП? А кой от днешните може да се похвали,че преди преврата е членувал в нелегална партия? Никой! За това тихичко Радещославе!

171

1

преди 2 години

До Анонимен-185,не лъжи ,аз никога не съм бил пионер,защото ,не ме приеха за чавдарче,камо ли да ме приемат в комсомола,но твоя бойко,още на 18години става член на бкп,би ли помислил,иначе как щеше да изучава пожарни науки,в милиционерското училище "Симеовово" ,а такива като тебе ги лъжеше,че в досието му пишело враг на народа. В последствие стана враг на народа си,докара го до просешка тояга.

170

.!.

преди 2 години

"Твърдата четвърта позиция на ДПС" изглежда фрапиращо пета...

169

Барни Ръбъл

преди 2 години

А дано ама надалиГроб са първиВеч не могат го надърви

168

Анонимен

преди 2 години

А бе не знам,ама така ги беше страх хората,че и вицове тихичко си разправяха! Поколението на комунисти полека лека си отива! Остават децата им,като Радослав!

167

Не ме свърта...

преди 2 години

Трябва ЯКО да се ЧАГЪРТА !

166

1

преди 2 години

До Радослав,още са членове на бкп.

165

Анонимен

преди 2 години

Радославе, едно време избор нямаше! Чавдарче,пионер,комсомолец,партиен член! Дори бригадир трябваше да е партиен член! И ти си бил и баща ти е бил! А как дойде в София? Я си признай!

164

1

преди 2 години

Сигурно победата ,слънцето пак ще посвети на дядо си "антикомуниста",но блаженни са вярващите,българския народ,вече никога няма да допусне некадърник да ги управлява.

163

Анонимен

преди 2 години

Радославе Герб е прозападна партия, верно е че Баце действаше в стил " аз съм добрия дедо Коледа" и ви давам пари, верно е и, че мъчеше да балансира между бг русофилите и западната ориентация на Бг, но е верно и това, че той започна реалния строеж на КОНЕКТОРА с Гърция за щатска газ ( преди него само говореха и нищо), верно е и че единствено той се осмели да купи нови щатски Ф16 директно срещу руските интереси и русофилите, Дунав мост2 направи 20 г го влачеха другите и до никъде не бяха стигнали

162

Радослав

преди 2 години

Щом Винетка, Цвъчка, Тиквата и почти цялата върхушка са били членове на БКП, значи Герб са БКП! Дали са били членове за лична изгода или по убеждения е все едно и също! И структурата им и начина на управление и даже членовете им са едни и същи!

161

Анонимен

преди 2 години

До Радослав "До 168: Видите ли той като бил в партията и се издигал чрез партийния билет, той е бил част от системата, той не заемал място на някой кадърен" Другарю, отново изричаш СЪЩАТА ЛОГИЧЕСКА ЛЪЖА: Откъде следва, че само защото е бил член на БКП е бил некадърен или е достигнал до поста си благодарение на "връзки" а не на знания? Обясни.

160

Радослав

преди 2 години

До 168: Видите ли той като бил в партията и се издигал чрез партийния билет, той е бил част от системата, той не заемал място на някой кадърен, той просто се бил продал на партията защото така правели всички! Да си член на партията е личен избор! Дали си го направил защото вярваш в идея или за лична облага или защото искаш партията да те издърпа до върха е все едно и също! Тия са избрали сами без никой да ги кара на сила да станат членове! А ти от 1000 кладенеца вади извинения!

159

LIVERPOOL CHAMPION

преди 2 години

Гроб са изпята песен,покрита с плесен....

158

Див Петел

преди 2 години

Дано по-скоро се отървем от Радефф и шайката му, както и тоя *** учиндолски психичноболен мутрафон.

157

Анонимен

преди 2 години

А бе кой ти показа пътя към София,бе,дървен философ ? Не си наясно със събитията и кой кой е! Вие седесарите до един сте бивши ченгета и комунисти!