17

Зъл език

преди 2 години

Злите езици говорят, че СТ се е набълбукал с непосилен заем от някакви лихвари, свързани с ДПС, за да спаси 7/8 от фалит. А залитането и към БСП напомня за Орешарски, 2013. Падение! Два пъти гласувам за тия. Два пъти им дадох шанс да променят нещо. И двата пъти ни се подиграха. Трети няма да има.

16

АнонимеН

преди 2 години

До 16 ?!? КАКВО СИ ЗАПОМНИЛ ТИ БЕ ГЕРБЕРУНГЕЛЕ! ВАСИЛЕВ,ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ ФАЛИРАХА КТБ! САМО В ПРАЗНАТА ТИ ГЛАВА ОРЕШАРСКИ ИМА НЕЩО ОБЩО С ТОВА!

15

Анонимен

преди 2 години

Няма как нито ДБ нито ИБГНИ да подпишат заедно с БСП.

14

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ ВИНАГИ ПЪРВО МИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ, А НЕ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!!! БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ АКО НЕ Е В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКОЙ! ГЕРБ Е ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА БОРИСОВ!

13

?!?

преди 2 години

Тея не могат да ме убедят, че с БСП, С Мая, С Атанасов, С Димчева, С Хаджигенов са нещо добро за България. Най ми е гадно, че измиват лицето на БСП. Та да не сме забравили за Орешарски, за Пееески от ИТН не помнят.

12

Истукан

преди 2 години

Да го връщат неизпълнен и да бягат, защото хората няма да ги търпят повече.

11

Бонго Бонго

преди 2 години

Когато Илия е планувал връщане на царя с Доган, трябваше до 2 г тогава да стане той премиер и Славе беше част от плана. Помните ли интервюто с Илия от Слави? И как от тогава ще е част от плана и сега ДПС не са гъсти със Слави?? Невъзможно. Та те са заедно и с БСП.Радев неможе да скрие ехидната си усмивка.Само на кон срещу тях, ще върнем хартиените бюлетини, инак никога.

10

Еееее

преди 2 години

Ама вие не разбрахте ли че демокрацията приключи? Провали се! Разпадна се. Свърши и тази ера. Точно както се разпадна социализъма 1990г. Сега идва новия световен ред.От тука нататък никой няма да спечели изборите. Просто няма как да стане. На следващите избори избирателната активност ще е още по ниска.

9

Анонимен

преди 2 години

Хаос!Държавата гори!Пълен крах на антибоковците!България върви към диктатурата на Радеф и неговия сатрап Прашков!Честито в правилно управление протестъри!Иначе Боко бил хунта!Хахаха!

8

Предстоящо събитие

преди 2 години

Каквито и машинации да приложи задкулисието, метежниците и чалгарите ще бъдат отстранени от политическата сцена не от ГЕРБ, а от предстоящия Нов световен ред, нека само догодина феодалите започнат Световната война.

7

Факт

преди 2 години

Гласуваш за Слави Трифонов - получаваш БСП!Едва ли хората, които са гласували за Слави са искали БСП И ДПС да бъдат върнати във властта през задния вход!

6

Защо?

преди 2 години

А какво се промени за ИТН от "няма да правим коалиция, нито да търсим подкрепа" с БСП И ДПС, за да бъдат днес БСП най-търсени...?

5

Ще го търсим

преди 2 години

Със Бойко малко или много се преговаряше, сега ще видите със комунист как се говори .. никак, той лапва власта и приключва с пред изборните обещания.

4

Бонго Бонго

преди 2 години

Мисля си, че демократична България няма да ги подкрепят, ще трябва да излязат от Европейската Народна партия.Но може да греша.Тия може да са уговорени отдавна от Радев, само правят шоу пред нас.Пламен премиера е парлама.

3

Ачката

преди 2 години

Каквото и да е следващото Правителство,не виждам бъдеще пред него.Ще се започнат едни криминални истории из ъдърграунда,ще започне една корупция по върховете.и за да се позамитат следите,ще следват едно след едно служебни и комерсиални правителства.Такава ще е переспективата както е тръгнало.

2

Сатира

преди 2 години

Хахахаха Няма толкова проссттт народ. Тия ще ни върнат 10 години назад. Ще ревете за Бойко ейй ще ревете...!

1

Анонимен

преди 2 години

Абе нормални ли сте? Я правете правителство и млъквайте. Няма такъв народ. Кви ги избира само!