152

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Правителство на...промяната няма да има защото Слафчу...предаде четата.Кой го...купи с един...локум на клечка,не е...ясно.

151

Дедо

преди 2 години

За правителство на промяната трябва променен народ а то същите мързеливи чaлга тapикати дето гледа само той да е добре и ако може да прави пари докато върти синджира посред бял ден в някое кафене на центъра.

150

Анонимен

преди 2 години

Браво, така трябва. Нека остане служебното

149

Анонимен

преди 2 години

Видя се - без ГЕРБ не става.

148

Разбрахме вече какво

преди 2 години

могат новите кландидати за управлението на страната.Нищо освен битки за постове,служби,разпределение на траншовете от ЕС.И това е гарнирано със злоба,завист,прецакване на другарчето,мегаамбиции на всяка цена,очерняне на другите(и предишните),за да можеш да изпъкнеш на фона.Надеждите на хората за качествена промяна към по-добро,са излъгани.Сменихме кон(бил автокрация) с кокошка(мокра квачка,снасяща запъртаци,но пееща химни за демокрация).Защо ни трябваше?За житейски опит какво да не правим.

147

акудааа

преди 2 години

всяка партия готова да подкрепи ИТН само срещу министерски кресла е Български предател и човек готов да пълни само лични и партийни шкафчета със кюлчета и евро

146

пенсионер

преди 2 години

правителство посочено на случаен принцип от кастинги няма как да има , а и не трябва . ше хвърлят държавата в хаос , въпреки високопарните изказвания на шнорхела и високомерието на славчу и тошку как знаели да управляват държава . отделен е въпроса че партийките на промяната ,бсп и ДпС се борят да са във властта , без значение че отричат . повярвайте на Борисов , тия не стават за нищо , въпреки дипломите които размахват .

145

Анонимен

преди 2 години

До неандерталецМайчето е симпатяга, може да се подмине факта че е "бивша" комунистка, Корни взе да се държи прилично напоследак, за Татянчето немам мнение :)))

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХе хе "чегъртачите" изтекохте в канала.А някои няма да доживеете и зимата.Който нож вади от нож умира!

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - При СИВ България имаше икономика, беше космическа и индустриална страна и българите живееха на средноевропейски стандарат на живот. При ЕС и САЩ българите се навежда и целуват задниците на САЩ и на Брюксел, България е бедна като страна от Третия свят, първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

142

Анонимен

преди 2 години

У булгарско още се раждат комунистчета

141

неандерталец

преди 2 години

Не ми става ясно как имена като Мая, Бойкикев, Татяна Дончева, Мария Капоне са промяна на статуквото? Някакви партийни туристи и руски слуги.

140

Анонимен

преди 2 години

Христо е по-голем комунист даже от Корнелия!

139

Българин

преди 2 години

Сички са комунисти! Требе от некъде да ни дойдат едни яки капиталисти да ни дават яки капиталистически заплати да заживеем като материално богати хора.

138

й

преди 2 години

Щом има още желаещи да ни оправят значи сме добре

137

Анонимен

преди 2 години

Беше си пределно ясно, не може да се оплакваш колко си нещастен пред подчинен (Тошко) и същевременно да имаш повече пари от 99%, които простолюдието ги нема :)) Просто сам се застреля Славчо, не очаквах да е толкова про ст :)))

136

Мен

преди 2 години

За мен баце ако има топки ще каже - ние няма да се явим на следвашите избори.

135

Анонимен

преди 2 години

Мая е по-голема комуниска от Христо!

134

П.Б.

преди 2 години

Какво очаквате от едни трети избори. Имам чувството, че болшинството смятат, че при трети избори, нещата се променят на по- добре. Мое и не само мое мнение е, че ще стане точно обратното или приблизително същото.

133

Анонимен

преди 2 години

А как е здравеопазването според ОЛАФ, как е здравеопазването според ОЛАФ?