66

nikonik

преди 2 години

ХММММ....... Става интересно с новините за опитните зайчета "имунизирани" с експерименталните .....

65

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Цяла Европа пощуря. В Париж вече горят факела срещу макарон... Скоро и ние ще скочим срещу ваксино-фашизма!!!

64

Нов филм:

преди 2 години

Ламбада вирус!

63

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа смятат, че трета доза и то рнк ваксина трябва да получат тези, които са били ваксинирани с астра преди това.

62

Зъл фармацефт:

преди 2 години

"и петнадесета доза ще има. Му-ха-ха-ХА"

61

Само да не се получи

преди 2 години

Един бум на аутистчета и даунчета. Че ваксините не са безобидно нещо. Ако сте над фертилна възраст се бодете спокойно! Даже и да се получи нещо автоимунно, то се развива с много години.

60

Пабло

преди 2 години

Първите две игли са безплатни.

59

Анонимен

преди 2 години

А защо тези, които са боледували и оцелели от уханския или британския вариант си въобразяват, че са защитени от делта или ламбда? Еми то е същото. Ако ваксините те са актуални вече, то и преболедувалите са уязвими точно толкова.

58

Спокоен

преди 2 години

Всъщност, ваксина срещу ковид няма и няма как да има според де що има световни медицински стандарти до 2024-та година. Говорим за експериментален серум в процес на изпитание.

57

Анонимен

преди 2 години

Хипохондриците са точно антиваксърите. Кой го е страх от ваксини, а???

56

Днес

преди 2 години

В " Natural " беше публикувано изследване относно третата доза на ваксините. В изследването се уточнява, че хората по света с различни имунни реакции , всяка уникална за отделният човек. При 0,001% с 2 дози, не се изгражда имунитет, при различните варианти на ковид изградения имунитет е от 97% до 34%. При южноафриканския вариант " Ламбада" регистриран в началото на юни имунитета спада от 47% до 5%. Разработват се ново поколение РНК ваксини за новите мутации. 3 доза е за рисковите групи.

55

Анонимен

преди 2 години

Докато си плащаш осигуровките всеки има право на лечение . Прецаканите ваксъри са злобари и хопохондрици. Тях ще ги бодат докато не развият тежка пневмония и пукнат в болницата. Вече официално е обявено ваксините разболяват ,а ваксинираните разнасят заразата.Изкарах делтата. Никога досега не боледувам лятото, но ето че след масовата ваксинация го хванах.Миналата година като нямаше ваксини нямаше толкова болни.

54

Дилема

преди 2 години

Ако ваксината се плаща, значи ще живеят само тези, които могат да си я позволят. Ако е безплатна, параноидните антиваксъри ще правят това, което правят сега - да отказват хорицата. Няма изход. За европейците такава дилема не съществува. Ама то бг сме все с г..за наопаки...

53

Ко?

преди 2 години

Много обичам мнения на ваксъри, които настояват ако не си ваксиниран, да нямаш право на болнично лечение! Хайде първо да ми върнете парите за здравни осигуровки, че са ми точно толкова месечно, колкото месечно здравната ми ЗАСТРАХОВКА с премия от 2 000 000 евро за лечение във всяка болница в ЕС по избор!

52

Пиян - залян

преди 2 години

Ясно , препекът ще го правя 50 градуса и ще сложа повече кисело зеленце ! Наздраве !

51

До 50

преди 2 години

Това е добър вариант за мнителните българи. Щом е безплатна, търсят уловка. От друга страна има бедни хора, които нямат финансова възможност. Къде е баланса?

50

Анонимен

преди 2 години

Какво искате да кажете безкрайно боцкане и локдауни заради китайската хрема?Че аз първа нямам, бе. :)))) Наведнъж ли ще ме набодете да наваксам.. :)))

49

бай Тъпчо

преди 2 години

Одеве си пия айрян на сянка и бажанака ми вика през оградата-Утре кво ше прайш бе батьо, да ударим по една табла.Пък аз му викам-Утре отивам при дамата на сърцето ми.Пък той-Еее ти да не си хванал пак оная парясница Мима бе? -Отивам при кардиоложката бе шебек-ей да му са и простия.Та ше се отбия и при джипито бе, да ми тури ваксина, ама за дифтерия и тетанус, тая година ми било ред. То тая ваксина по-хубава бе, веднъж на 10 години я турят и пази от ръждиви пирони, пък у нас на двора колкото щеш.

48

Цезар

преди 2 години

Умните ще се ваксинират,на останалите успех при срещата,някой ще живее вечно

47

Живко от Варна

преди 2 години

Кога може да ми помогните да живея добре ? Може ли ?