47

Обява

преди 2 години

Заменям скафандър за шнорхел.Спешно!

46

Щирлиц

преди 2 години

Другарки и другари,време е да отворите досиетата,там всичко пише за изтърсаците ви до девето коляно.

45

сина

преди 2 години

Със сигурност човека е по-добре от банкянският еднокнижен чекмеджи ефенди магистрополис ремонталес крадналес!Пробвайте го за езиците, или и журналята не знаете чужди езици. Заговорете му на немски да видим дали ще отговори. А баце е ясен - като го питате на английски - вика кулюкулюкулюкулю..

44

Анонимен

преди 2 години

Оня ден четох дисертация на боко,един лист от тетрадка.Оообаче с тази си дисертация ни управлява цели 12 години.Вай,вай,вай

43

Анонимен

преди 2 години

Плачете за БатСи Боко с кирливите тениски братя БГта!!!

42

Бррр

преди 2 години

А бе, Защо КАНДИДАТЪТ ЛИЧНО НЕ ОТГОВОРИ? НЯМА ЛИ ТУК ЖУРНАЛИСТИ? ИЛИ ДОСТЪПЪТ ДО НЕГО Е СИЛНО ОГРАНИЧЕН???

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Днес не реагират на псувни нещо. Остават ги да има сеир. ***

40

НАРОДЪТ

преди 2 години

НЯМА ДА ДОПУСНЕМ УПРАВИТЕЛ НА СКЛАД, БЕЗ НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗНАНИЯ ДОРИ НА УЧЕНИЧЕСКО НИВО, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР И В ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ СЕ ИЗДЪНИ 3 ПЪТИ...ДА НИ УПРАВЛЯВА ДОРИ И САМО КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛНО ЛИЦЕ! ПОЗОР ЗА БГ!

39

Нормален човек

преди 2 години

Вие не разбрахте ли че "проекта" на учиндолеца е само постановка за да може бат ви Боко да се върне отново на бял кон във властт? Славчо винаги е бил продажен и готов на всичко за пари...хората не се променят ей така

38

Обективно до 38

преди 2 години

Е как така за предния преди него регистриран ИМА ИНФОРМАЦИЯ, А ЗА НЕГО - НАМА?! Така че не ми ги разправяй тия за по- късния етап...!

37

Анонимен

преди 2 години

Айде в такт 7/8 вървете по дяволите некадърници.Чорлани шнорхели,кози бради.Да вземете и баш тариката оня опънатия на дивана.

36

Анонимен

преди 2 години

Кой е този управител на склад на снимката?

35

Тео Ушев

преди 2 години

Прочетете изказването му;" Оставка, мутро! И ходете в някоя крайпътна кръчма на Учиндол, заидно с некадърните ти сценаристи, където ви е мястото!"....

34

Един Българин

преди 2 години

За да бъде доктор този "учен" трябва да има научни публикации по темата, която е защитена за получаване на научната степен! Къде са публикувани? Дали въобще има? Нека отговори.

33

Дисертацията

преди 2 години

е формулирана към научното направление, което е определено от академичната общност. Оскъдна е, тъй като в по- късен етап в Нацид, започнаха да изискват попълване на декларация информационна карта и от хуманитарните дисциплини. Преди това в Цинти- Нацид се регистрираха и обработваха само дисертациите от техническите науки и медицина. В Нбкм са каталогизирани всички в специален каталог на името на дисертанта, но не се съхраняват. Самият дисертанта няма никаква вина за данните.

32

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което ми харесва в ИТН , е балет Магаданс - много яки пу.тета - искам коалиционно споразумение с тях , ама една по една ...

31

НАРОДЪТ

преди 2 години

ПОНЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТОЗИ ВЕЛИК ТРУД КЕ ПУБЛИКУВАТЕ ЛИ ИЛИ И ТО Е ТАЙНА???

30

Ммммммм

преди 2 години

Последно - какво и завършил Пламен Нищолов че неко съвсем се обърках? Право? Философия? Искам да видя дипломите му така както искаха за тези от Харвард!!! Защо ги криете?

29

О хо хо

преди 2 години

АМИ КОТО Я ИМА - ПУБЛИКУВАЙТЕ Я!!! ТЯ ДА НЕ Е ДЪРЖАВНА ТАЙНА СЛУЧАЙНО?И ВТОРО - КЪДЕ МУ Е ДОКТУРАНТУРАТА В АВСТРИЯ, ЗА КОЯТО СЪЩО НЯМА ИНФО.

28

Анонимен

преди 2 години

Чилякът изкарал магистратура "Философия на правото", а дисертацията му за защита на докторска степен по "Право". Не улавяте ли разликата между "Философия на правото"и "Право"?