246

Анонимен

преди 2 години

До ответен удар Прочети коментар 280, изключтелно точен е. Много принципните многоезичници от ИТН, с по три дипломи на кръста, излезе, че не си четат собствените правила, какво остана те да пишат закони.

245

ДОКОГА

преди 2 години

ДА ВИ УЧА ПроСоТо? ВЕЧЕ ОТБЕЛЯЗАХ, ЧЕ АКО В БЪЛГАРИЯ ИМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, ТО СПУСЪК ИЛИ TRIGER ЗА ПРЕЗИДЕНТА Е ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕТО НА "най-голямата по численост парламентарна група". Запитах Ви КАКВО ОЗНАЧАВА "ПОСОЧЕН"? Или как в правото се удостоверява ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕТО? "Думите, думите отлитат, а написаното остава" - неточен цитат на ОТЧЕ МАТЕЯ МИТКАЛОТО, НО Е ДОСТАТЪЧЕН ДА СИ ОТГОВОРИТЕ САМ. PS Не се обиждам от нищо. Нищо не е в състояние да ме обиди. Ядосвам се когато трябва да губя време!

244

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова - Търчи Лъжито да не би да е показала данни за политик, по-скоро данни за м ръстник.

243

Анонимен

преди 2 години

Всичко хубаво, но накрая и Хаджигеновите Мутри и Демократите на Христо Иванов ще подкрепят Слави. Нищо че уж не са съгласни, нищо че е несериозно...В момента Корнелия Нинова е единствената, която държи принципна позиция и не си я сменя на 6 часа. Бррр - направо ме втриса.

242

Анонимен

преди 2 години

Че Хаджигенов да не би да е показал данни за политик досега. Показал е данни за махленски спорове и нищо конструктивно.

241

Бррр

преди 2 години

Да. Само че НЯМА НИКАКВИ ПИСМЕНИ СЛЕДИ ЗА ТВОЕТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. СЕГА ЩЕ СИ ГИ СЪЗДАДАТ. КАКТО ДОКТОРАНТУРАТА НА НИЩОЛОВ.

240

Шопов от Павликени

преди 2 години

- Бе, от къдя на къдя, бе! *** от дек на дек, бе! *** тоя има ли акъл там, бе? Кой та научи на това, ДБ твойта *** ***!

239

Константин Матеев

преди 2 години

Ето какво пише по въпроса в устава на ИТН, чл.17, ал. 4 - Изпълнителният съвет обобщава и предлага за утвърждаване от Националния съвет кандидатите за публични и изборни длъжности по предложение на общинските събрания. Значи, тук има 3 стъпки - кандидатите да са предложени от общински събрания, да са обобщени и предложени за утвърждаване от ИС и да са утвърдени от НС. Предполага се, че трябва да има писмени следи от тях, макар в Конституцията да не пише, че трябва да се показват на президента.

238

Анонимен

преди 2 години

И накрая какво излезе? Най-големите врагове на ИТН са ДБ и Изправи се!!! Не напразно народа е казал, Бог да ме пази от приятелите а аз сам ще се пазя от враговете си. От ИТН такива ножки изядоха в гърба си от "приятелите", че цял живот ще ги помнят. Поне избирателите на ДБ и Изправи се, видяха истинските лица на хората за които са гласували. Алчни и безкруполни, ще убият и родителите си, за да докопат власт и пари. Всичко е за пари и винаги е ставало въпрос само за пари.

237

ответен удар

преди 2 години

До анонимен 266 - и какво следва , дори да сте прав и Вие ,и адвокат Хаджигенов - нов мандат на ИТН , фал-старт и мандат за ГЕРБ ( втора по численост група,прочетох внимателно!) ...или нещо съвсем друго.........Пояснете , искрено Ви моля! ! !

236

270

преди 2 години

И да ви кажа, всички сте измамници: от Славчо, Тошко, Хаджигенов, Мая, Пинокио, Дончева, та до най-вдигнатия юмрук! Всички ламтите за власт! За хората не ви е еня, за България също!

235

ПроСоТо

преди 2 години

До ПОСЛЕДНО УТОЧНЕНИЕ Наистина не разбирам защо се разгорещи толкова!..Ясно се изразих:..-Използвах "ПАРТИЯ" ЗА ПО-КРАТКО!..С какво те засегнах?..Ти от коя "Парламентарна група" си?..Сподели,и ще ти се извиня веднага,ако съм те "пренебрегнал"!

234

Зозо

преди 2 години

Словчото - "Уважаеми зрители" :)))))))))))))))))))))) Хахахахаа, пак се е насмукал през носа

233

Пламен Иванов

преди 2 години

Самият факт, че този е в политиката, заедно с всички екс- партизани и добри другари е противоконституционно.

232

Анонимен

преди 2 години

От Едната страна Борисов и ДПС, от другата страна Прокопиев с ДБ и Божков с Изправи се. ИТН са като играчка в ръцете на тези големи олигарстични групировки, никой, никога не е имал намерение да дава власт на Трифонов. Той горкия някакъв идиалист, помисли че може да пребори статуквото, че ще промени страната, Трифонов едва сега проглежда, че това е невъзможно, че ще го смачкат, медийно и идеологически. Борбата срещу статуквото е като да се бориш с вятърни мелници. И Слави просто ще бъде смазан.

231

Всъщност

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ ПЛАМЕН НИЩОЛОВ НЕ Е ПОСОЧЕН ОТ НАЙ- ГОЛЯМАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА, ЗАЩОТО НЕ СА ИМАЛИ ЗАСЕДАНИЕ ПО ВЪПРОСА. ПОСОЧЕН Е ОТ СЛАВИ ЕДНОЛИЧНО И МОЖЕ БИ, И ОТ РАБОТЕЩИТЕ ПРИ НЕГО СЦЕНАРИСТИ. ТОВА Е.

230

Пламен Иванов

преди 2 години

Иска им се май парченце от баницата, ако не цялта. Ако предизвикат трети избори най- вероятно ще изпратят ИТН на още по- висока позиция, ама нека- трябва да си научат урока.

229

анонимен

преди 2 години

И твойте проценти подкрепа са нищожни, ама се пениш! Това беше целта на миналогодишното ти мероприятие на жълтите павета, да се докопаш да НС, а сега си отворил паст за по-голям пост! Знаеш ли Хаджигенов, че в провинцията хората живеем скромно, бедно, но почтено и искаме промяна, но такива като теб ги ненавиждаме!

228

Тцццц

преди 2 години

Тия, които гласуваха за Славчо знаеха ли какво ще прави славчо по Македонския въпрос???? Ко??? НЬЕ. И СЕГА НЕ ЗНАЯТ. Торбата на Магяосника Славчо е дълбока! Ще имате още изненади!!!

227

наблюдател

преди 2 години

Изправи се БГ.Ние си отиваме.