323

гражданка

преди 2 години

До Върнете Орешарски!Ти си слънчасал бе, човек.....

322

Анонимен

преди 2 години

До Moneyofthescript Зад неадекватниците от ИТН стоят чалгарските ***,които дори не могат да осъзнаят за какво става въпрос! Липса на интелект, образование,мисловна дейност,социална ориентираност,политическо безхаберие и непукизъм! Разпечатките от изборите нагледно показват,че най-ниско образованите и неграмотните са гласували за чалгарите! На тази клоунада трябва останалите групи по най-бързия начин да сложат край,като не гласуват чалга кабинета! В противен случай ще се покрият с вечен позор

321

Анонимен

преди 2 години

Само служебното правителство може да разруши старото и изгради новото. Поне за 2 месеца го показва. Но за чалгаджиите това не е в техен интерес. Явно ще градят техен си модел, затова и всичко при тях е шито-покрито. Смеш.овци. За една година на протеста нито ден не съм ги видял, а били от протестиращите. Марш влево самозванци...

320

наблюдател

преди 2 години

Тия ИТН мога да ги опиша със следната поговорка: Голям го вадят, ама мек.

319

Кръстьо

преди 2 години

Абе вие непрекъснатотвлечен демонстрирате, че сте ,,големи мъжкари",какво става,държите се като опаквачки, другите са ви виновни?Ами щом няма как да стоите във властта и не става това което искате закривайте си партията и да се свъшат мъките.Трибуна си имате.Ще я затриете ама следващия път, в кабела реката 10.000 лв.заплата-нъцката. Мутрин- рекетьори,мошеници сте вие ,нищо друго

318

Анонимен

преди 2 години

Още преди да е встъпил в длъжност е ясно че Пламен Николов ще е по-успешен министър председател от Жан Виденов и Орешарски взети заедно.

317

Анонимен

преди 2 години

Кой ще му даде да комуникира?Не виждаш ли,че Тошко не му дава да си отвори устата и все вместо него отговаря.Работата е ясна.

316

умен и красив

преди 2 години

Това момче Пламен Николов сигурно знае поне 10 езика и ще може да комуникира с останалите министри на ИТН което е от изключително значение за просперитета на България. След 25 години Сполуката отново ни навести.

315

Анонимен

преди 2 години

Истински съжалявам , че служебното правителство няма да продължи да работи.Министрите работеха, а не плямпаха.Служебният премиер е супер.Сега с този кагво ни чака???

314

опетков

преди 2 години

До Алекс Късно е, либе за китка. Съжаляваш, съжаляваш ама поне хиляда души ви предупреждаваха.

313

ангел

преди 2 години

Отчаян съм. България избра най-лошото; чалгата, арогантността, цинизма. Това шоу го забраних да се гледа вкъщи преди много години и до днес. Българина показа още един път своята дебилност. Едва се отървахме от Борисов и нови проблеми. Но за опростачване на населениет голям принос има и една телевизия, която представлява сергия на битпазара с най-долнокачествена стока. Бъдете здрави и на следващите избори гласувайте за чалгата.

312

Алекс

преди 2 години

Никога няма да си проста, че гласувах за ИТН. Тези са грешка на природата, срам и резил. Горко на българите и България. До сега си имахме тиква сега кратуна.

311

Анонимен

преди 2 години

За съжаление най-яките личности, готови да управляват, ще останат извън правителството. И то защото Христо Иванов си изпусна нервите.

310

Гневен

преди 2 години

Тези неадекватници е крайно време да престанат да ни занимават с олигофрениите си! БЪЛГАРИЯ не им е блудкавото шоу, с което будалкат ***! Видяхме им "честните и почтени"министри, като крадливия Мук,Барбадоския спец по офшорки, амбулантния нарцис,който няма и диплома!Бездънно нагли и безочливи,имат нахалството да обвиняват другите,че ако не им гласуват марионетките те ще са виновни.Ако останалите групи подкрепят чалгарите,ще отидат на бунището на историята,където има и други предатели!!

309

Анонимен

преди 2 години

Докъде я докарахме, двама списуватели на посредсвено шоу Тошко и Филип да редят министерски съвети и да ни вменяват че всички останали в тая държава сме *** и ***.

308

Анонимен

преди 2 години

Вижте го Тошко на какво прилича...на изпаднал гетманец...и си правете изводите за ИТН...

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 348 В голяма грешка си Хитър Петър е от ляво на снимката.

306

Анонимен

преди 2 години

Този от дясно на снимката ми прилича на хитър петър

305

Анонимен

преди 2 години

От всички дандании в този парламент стана ясно че на всички най-много пречи ДБ. Това се оказа основния проблем за целия парламент. Затова предлагам ДБ да излезнат от парламента и да оставят умните и красимите начело с ИТН(ДС) да оправят държавата.

304

Анонимен

преди 2 години

Тази държава още 100годин ще е така а и може повече защото историята така говори докато българина не се промени даже може да изчезне като нация.