79

С една дума:

преди 2 години

Няма смисъл от ваксините.

78

Анонимен

преди 2 години

Всичко това което ни разправяха доктори, учени, академици - нищо не излезе вярно, сменят си твърденията постоянно, един ден говорят едно, на другия обратното и пак не познават. Ако човек отиде да се лекува при някоя баячка на село, тя сигурно повече ще му познае за болестта и повече ще му помогне отколкото академиците медици.

77

Анонимен

преди 2 години

Ученият не е толкова виновен. Виновна е патката публикуваща тази глупост. Ало софиянци, толкова ли не можете да се справите с тези пиииикли. Имат коли, глави, ръце и крака за чупене!

76

Така!

преди 2 години

Всички ваксини работят, като стимулират създаването на антитела в организма. Това може да означава само едно: ВАКСИНИТЕ СА БЕЗПОЛЕЗНИ.

75

Павето

преди 2 години

Да обобщим: За две години разбрахме, че нищо не спира нищо, но искат да се инжектираме с нещо, защото нещото може да спре нищото.

74

Анонимен

преди 2 години

Учените се провалиха тоталано, медицината не може един грип да излекува, те изобщи могат ли нещо да лекуват! Само хирурзите помогат реално на хората и спасяват, другите учени и лекари - полза голяма от тях няма.

73

Реалист

преди 2 години

До Анонимен След това следва Омега варианта ,още по -след това Андромеда варианта и така до безкрайност.Значи няма чипиране ,ама ваксинирени ,ухаа.а..! Не било трън ,ами било бодил !

72

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA.....Сори, шефе. Дори да е вярно, неваксинираните са в много по-неизгодна позиция.

71

SHEFA

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА ВАКСИНИРАНИТЕ.

70

SS

преди 2 години

Искренно се надявам при настъпващият апокалипсис плевелите (джендърите) да си отидът първи ! Те са неспособни да оцеляват ! Виреят само в благоприятна среда.

69

Не съм учен

преди 2 години

Аман от псевдо-учèни, които само плашат хората с апокалиптични сценарии!Как ще ни обяснят тогава случващото се във Великобритания? Мерките падат, случаите... Намаляват. Загадка, нали?

68

Делта поразява

преди 2 години

Ваксинирани нейгритоси. Върху ваксинирани истински българи ну действа.

67

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен 73 ; Как защо ?! Харесаха им бързите и лесни пари от пЛандемията и не искат това да спира !

66

Киро

преди 2 години

Вирусът е много по-безобиден в момента с Индийския вариант, този или е сляп или е ***. Отворете Worldometers.info там цъкнете на UK където мина последната вълна именно с Делта варианта. Забележете, че има много нови случаи и на практика 0 смъртност.

65

SS

преди 2 години

Коронавирусът е вид биологично оръжие,създадено да мутира .И да си сложите ваксина той не предпазва от следващият мутирал щам.Трябва нова ваксина ! --Докога ?И това обезмисля ваксинирането.Да не говорим ,че ваксините са набързо създадени. Нова 4-та вълна ще има.След нея още ! Предстои редуциране на населението !

64

Език свещен

преди 2 години

"Антителата не са възможни да я спрат" - Блясък и красота!

63

Шаши

преди 2 години

До7: точно така де, дойдохме си на думата. Разработени в XXI век. И са ваксини, колкото баба ми е мъжка. Още в началото се знаеше, че хората *** на поразия от био ваксините, ама зора е за пари и ....

62

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа, българина умира от всичко друго само не и от корона делта-мелта вирусчето, не ще да мре и това е....хахахаха :)))

61

Анонимен

преди 2 години

Маринов сега много бързо ще го изритат.Всеки си говори каквото иска като Мангъра.

60

АнонимеН

преди 2 години

И НЕПРЕСТАННО СЕ ВМЕНЯВА ВИНА НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ С ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! КОИ ДЕЦА ДА ПАЗИМ КАТО ЗА 99.9% ОТ ЛИЦАТА ДО 20 ГОДИНИ ГО КАРАТ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е! АКО НЯКОЕ ДЕТЕ Е ТОЛКОВА БОЛНО МИ , ЧЕ ТО ЩЕ СИ ПУКНЕ И ОТ ПО-СИЛЕН ГРИП КАТО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е ТОЧНО КОВИД! ЛОШОТО Е, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ЩЕ НАПРАВЯТ ВАКСИНИРАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САМО ТОВА ГИ СПИРА В МОМЕНТА ДА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И ТУК ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИТЕ СПИРАТ УПРАВНИЦИТЕ ДА ВЪВЕДАТ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ