243

Сата НАТО

преди 2 години

до Зозо... Честито на лапнишараните гласували за Славчото----////------ Защо, какво е стснало? Да не би Земята да е спряла да се върти?

242

мръсна работа

преди 2 години

ЕЕЕЕЕ БРАВО бе!!!! От ИТН накрая разбраха, че политиката е *** работа. *** те горките не знаели бе! Вижда се, че добре се справят в мръсната работа и с изказванията си от днес отново става ясно, че не искат да съставят правителство и да поемат отговорност за управление. Те си мислиха, че ще си вземат паричките и ще лаят и намират маана на другите.

241

Анонимен

преди 2 години

Тошко, ти си едно злобно джудже. Не можеш никога да се сравняваш с Василев по интелект. Освен това от кога сценаристи, се занимават с политика. Всичко е по сценарий. Само, че в случая сценариста се казва Бойко Борисов. Излъгахте гласоподавателите си, за да върнете Бойко. Ако Радев си изиграе правилно картите, ще стане обаче, сметка без кръчмар. Иначе въобще не ме вълнувате. Отдавна си взех своето решение. Всеки народ, си заслужава управлението! Затова едни живеят добре, а други като българите!!!

240

Анонимен

преди 2 години

Слави има уговорка да върне Бойко на власт. Много прозорливи аналитици го казаха в началото....

239

Анонимен

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте с този Бойко? Прероден бай Тошо.... Който си е гласувал против него, отново ще го направи. Така, че резултата е този....Бойко следващия път ще прескочи до Ким Чен и това може да е новото........Тези от ДПС и те само лапат за сметка на горките си избиратели. Не мисля, че и тях ги е грижа за гласоподавателите им.

238

Зозо

преди 2 години

Честито на лапнишараните гласували за Славчото :)))))))))))))))) Голям сеир ще гледаме тези дни :))))))))))))))))))))))))))))))

237

Анонимен

преди 2 години

Май ще излезе вярно, че ИТН е патерица на ГЕРБ с помощта на ДПС.

236

Анонимен

преди 2 години

Тощко катастрофира ИТН.Фатална грешка на Слави Трифонов е, че толерира просташкото поведение на Тошето.до тук беше с ИТН.Дано бълг.народ се научи следващият път да не гласува за цар, падар, пожарникар,командир, сега и чалгар.

235

Анонимен

преди 2 години

Има такива наивници, които са гласували за ИТН! Сега им остава да разберат само едно - Славчо е част от статуквото, защото кабеларката 7/8 е във фалит и онези , които са я купили дърпат конците на Славчо!

234

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям тези 58% от българите, които са за оставане на служебен кабинет. Няма нужда да храним 240 смешника.

233

Анонимен

преди 2 години

Следващия премиер ще се казва Бойко Борисов

232

Анонимен

преди 2 години

Много силно впечатление ми направи реакцията на хора от форума, относно "кражбата" на Василев. Скочиха и помията се изля. Само, че уважаеми драскачи на Герб, откривате ли малката разлика - Василев е откраднал интелектуален труд през 2013 г. и е оправдан, спечелил делото. Бойко Борисов е откраднал милиарди, защото той от това си разбира. Не го търсим в интелектуалните трудове. За какво са му? Но неговото съдебно дело за безобразията, тепърва предстои....

231

?!?

преди 2 години

Добре,ч че мразят Бойко та да съставят правителство. Бойко е кръстник на това правителство. И пак се доказа без Бойко нищо не върви в тая държава.

230

човек

преди 2 години

Кабинет от светци няма, и не може и да има! Никога не е имало. Дори във Ватикана кардиналите са грешни. Нали редовно излизат различни скандали с някои от тях (не всичките де).Не съм убеден дори Св. Петър дали е бил 100% светец. За някои хора казват - "Този е свят човек". Смисълът е друг. Смисълът е за добър, състрадателен, работлив човек който помага на други хора, дори и на непознати. Но пак - светец? Мъчна работа.

229

Анонимен

преди 2 години

Пак може да мине Тошковия кабинет - с подкрепата на ГЕРБ и ДПС . Колко му е . На ти на теб милиард , и на теб милиард . Милиардите , особено в евро, преодоляват всякакви различията

228

Мирише на нови

преди 2 години

Избори пак. Тез пак започнаха да се карат. Да си връщаме ГЕРБ по-скоро защото държавата пропада! Ясно е че протестърите са импотентници

227

Анонимен

преди 2 години

На ИТН явно не им се занимава с носене на отговорност и управление на страната . Защо тогава хората гласуват за тях . Да си взимат 4-5 процента , колкото им харесва явно на Слави и сценаристите и ще си лаят на спокойствие . Защо гласуващите за тях , ги товарят със задължения , които не искат .Явно затова им стигат силите - за лаене .

226

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДБ, като истински европейскиориентирани партии, ще интегрират България в ес както и бащите на неграмотните ни евроатлантици не са и сънували за интеграция с Москва.А ДПС, като истинки европейски либерали ще помагат.Ще започнат с Истанбулската конвенция, дето Тиквата обеща в Брюксел той да я приеме. После Захариева ще дава Тошко за пример, също както даваше за пример Станишев.

225

Анонимен

преди 2 години

Явно се отива към нови избори . Ако стане така, не трябва да се гласува за ИТН , защото досега показват , че не са способни да правят компромиси за нищо . А със сегашната конфигурация , няма как да стане без компромиси . Въпросът и проблемът е , как се намират толкова хора да гласуват за Тошко .

224

Случаен

преди 2 години

Палячовци! Искаме си Боко!