135

Баугария

преди 2 години

Защо сийка милева казва "баугария", вместо "България"?

134

Бравус !

преди 2 години

След като Славчо се дърпа , лица на промяната ще станат коалиционните партньори на ИТН - добре познатите ни БСП с която ИТН имала повече допирни точки, по-малко различия и с още по-добре познатата ни етническа партия ДПС с която ИТН твърди че има диалог ..... Браво бе ! И ако все пак успеят да набутата заппъртъчето Ники Маус .... ами то ще стане една прекрасна тройна коалиция от близкото ни минало . ША ЦЪФНЕМ И ША ВЪРЖЕМ ... Благодаря ви чалга фенчета !

133

Анонимен

преди 2 години

До Гроби Таласомо Слаб 2. Седни си.

132

Тодор Живков

преди 2 години

Борисов дали е питал Живков защо е убил дядо му? Дали му е викал "червен сатрап", когато го е возил нагоре-надолу с крайслера?

131

Поничка

преди 2 години

Който не подкрепя Слави е против промяната!

130

Анонимен

преди 2 години

Абе май вървиме упорито към гьола. Нещо не се вижда светлина в дъното на тунела. Само приказки, големи лафове, чудеса от априлските избори насам.

129

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря като фарс.Радев и Слави се правят на Дзерджински с тяхната ,,чистка,,, а Тошко си е нов Химлер .

128

Напрегнат и Изнервен

преди 2 години

Буци му взехме властта и сега е изнервен и беснее. Направете го кмет на Банкя, тоя червен сатрап. Абстинентен е. Дайте му малко власт.

127

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ живее с усещането и желанието да има гуру.(винаги)

126

До 140

преди 2 години

Какво се захвана с дядото на Бойко.Дай да видим как ще ни закопаят сега комсомолчето Славчо, комунистчето Тошко, сталинистчето Руменчо.

125

Анонимен

преди 2 години

Има бральоци, които не са гласували.

124

Гроби Таласомо

преди 2 години

В България, американското посолство прави смяна на караулът. Точната дума е смяна, не промяна, но американците са царе да продадат нещо старо за ново сменяйки надписите и опаковката;))) Славчо, както и Бойко са символ на това, че американците не разполагат с качествени кадри дори за смяната, която искат да направят, тъй като са и скръндзи на плащането. Затова все повече те вземат управлението пряко. Символ на това е служебното правителство на Узунов.

123

Анонимен

преди 2 години

Толкова много ли мразите Лили Иванова, че й натресохте този шут да я управлява? Какво толкова лошо ви е направила жената?

122

Анонимен

преди 2 години

Присмиваха се на Бойко, че обикалял неуморно из страната да организира държавтите дела , а сега имаме Славчо-фантомно Тамагочи,дето не излиза от Фекнюза.

121

ВИЦ:

преди 2 години

Тиквата и Живков тръгнали да се ваксинират. Кара Тиквата към ВМА, па мо доскучало. Потупал комуниста до себе си по крака, па са изцепил: "Защо отепАхте дЕдо ми бе, червен сатрап?". А другаря му Живков го погледнал и рекъл: "Ние няма повече така да правим", подал ръка, та се сдобрили. И заживели всичко мирно и спокойно.

120

Не забравяйте

преди 2 години

Не забравяйте, че Бойко Борисов е бил шофьор на Тодор Живков. Въпроса е ЗАЩО Борисов не е потърсил сметка за убийството на дядо си още тогава, а се е сетил сега. Започвам да се съмнявам, че историята с дядо му е истинска.

119

Анонимен

преди 2 години

Итн ,,спечели,, с 0,5%,,?Направо си хванаха белята с тия 0,5%.Нито са мнозинство. Нито ще да могат да управляват без Бсп и дпс.Нито ще изпълнят обещанията към избирателите си.

118

Стратегически Ход

преди 2 години

Целта на правителството е да се изчегъртат червените сатрапи ГЕРБ. След като се постигне тази цел, желана от всеки гражданин, може да ходим на нови избори.

117

Анонимен

преди 2 години

Думата за герберашите е точно къpлeжи и нищо друго, право в десятката.

116

Истукан

преди 2 години

Тези всичко ще разграбят. Още от сега се вижда апетита им към приватизации. Според тях много са високи заплатите и пенсиите и ще бъдат замразени за 4 години. Бойко много пари дал на учителите и ще има да дават учителите.