99

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро ИТН ще бъдат поставени пред съдбоносен избор - в Сърбия или в Дубай да се преселят понеже няма да искат да откликнат на народната любов лице в лице.

98

СМЕХ....

преди 2 години

Историята се пише от работни хора--НЕ ОТ ЧАЛГАРИ....ХАХАХАААА......а , вие още нищо не сте написали!

97

Гледна точка

преди 2 години

До 103. Добре де, колко пъти ще го пишеш това за трансплантациите, видяхме го. Ама глу.посттта извира от теб. Ще го разбереш от следващото изречение "Да си президент във времето, когато се правят нелегални трансплантации в правителствена болница, значи си престъпник".

96

Анонимен

преди 2 години

Триджипко Бибитко жив ли е изобщо?

95

Втори случай

преди 2 години

Следите ли колите на Козяк? А и по една кола дежури през къщите на Азис и Софка, да бистрят програматаСигурно колите на Трифонов са на въртележка там.

94

Анонимен

преди 2 години

БОКО ВМЕСТО ДА ГРАДИ БЪЛГАРИЯ СЕ ОПИТА ДА ИЗГРАДИ ПАРАЛЕЛНА БЪЛГАРИЯ И ДА ПРЕСЕЛИ БЪЛГАРИТЕ В НЕЯ. НО НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ. ТАКА ПРАВЕХА ЕДНО ВРЕМЕ КОМУНИСТИТЕ И НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ.

93

преди 2 години

Славчу обича турски локум и руски бонбони

92

Анонимен

преди 2 години

Сектантите на Боко прости но фанатизирани.

91

Анонимен

преди 2 години

ЧАЛГАРА И КОМУНИСТА ЧЕ ГО БАРА

90

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО БОРИСОВ разчита на простите хора, защото му били верни, като бай Тошо. Е верни са ти ама само докато им даваш пари, ти вече нямаш. И сега простите хора ще се наредят на други да им дават, а ти оставаш сам. Само интелигенцията може да гарантира дълговечност на владетеля.

89

GG

преди 2 години

Шкурджаии, вие...........не можете да си махнете, тръгнали да чегъртат корупцията и мафията ! Ха ха, та нали вие сте част от нея, беее

88

Анонимен

преди 2 години

Когато си премиер да допуснеш в провителствена болница да се правят незаконни трансплантации, което може да е търговия с органи, означава че си слабоумен.

87

фигурант касичка

преди 2 години

би трябвало , може би , ше видим , ше решим , се неща в необразимо бъдеще . хиените и спонсорите потриват доволно ръчички , народ ше страда . честито чалгари , честито миячи .

86

Анонимен

преди 2 години

Казват, че Трифоновф бил с барокамера от кислород. Пазел се като Майкъл Джейсън от вируси и бактерии. Заради Ковид не си подавал носа от бърлогата. Ама нали точно Трифонов се подиграваше на вируса и цяла година се хилише, че такъв вирус няма. Няма, няма... ама го барна ковид и дори не влезе за 1 час в НС след 4 април. Закле се седнал и дори на химна кибичише седнал онлайн. Изкара в болнични 45 НС. Няма Такъв Вирус - ама го удари здравата.

85

анонимен

преди 2 години

Днес ще се срещнат ИТН и ИБГНИ, а за електората остава.........!

84

Анонимен

преди 2 години

Когато си премиер да допуснеш в правителствена болница да се правят незаконни трансплантации, което може да е търговия с органи, означава че си слабоумен.

83

слаба работа

преди 2 години

"ние сме готови, сигурно сме готови, предполагам, че сме готови"В низходяща тенденция.Сигурно ще сме гладни на зима, ще гладуваме зимата, ще се бунтуваме зимата.

82

Майора

преди 2 години

Жалко адвокат Василев ти от спортните въпроси от друго не разбираш! И ти както и Маджото и Гном искате закриването на спец съда и прокуратурата , за да може на бял кон да се върнат Божков , Цветан Василев и другите олигарси срещу които водят дела! Да може прокуратурата да е в изпълнителната власт и Бойкикиев да стане главен прокурор!Дано магистратите предпочетат правните пред политическите норми!

81

Анонимен

преди 2 години

Абе Боко ремонтирали партийния дом? ГЕРБ няма ли да се нанасят вече там, такава сграда да стои празна бива ли...

80

Анонимен

преди 2 години

БСП И ГЕРБ НИКОГА! НО ГЕРБ И СДС ВИНАГИ!