107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110В момента повече са рисковете от ползите от тази така наречена ковид ваксина.Вируса е просто един нов вид грип.

106

Светофар

преди 2 години

България е трън в очите на производителите на Covid-19 ваксините! В момента никой не може да каже, дали по-лекото протичане на заразата е следствие от ваксините, или е заради новите варианти на вируса. Опасението на производителите, е че с ваксина или без, ситуацията ще е същата. Наесен ще знаем със сигурност, но може да не е в интерес на всички.

105

Анонимен

преди 2 години

Гледат някои, но не виждат. На практика във всички държави с висок процент на ваксинирани, поредната вълна започна при нисък процент на ваксинираните. Ваксиниран с една доза е наполовина защитен. Ваксиниран с две дози трябва да минат 14 дни или повече, за да сработи напълно ваксината, но това никой не го отчита. В Испания 5,5% от новозаразените да ваксинирани с две дози, но ако махнем тези, при които не са минали 14 дни след втората доза, колко ще останат? Може би 4% или най-много 4,5% ваксинир

104

Анонимен

преди 2 години

По-лошото, че антиваксърите дори сами не знаят защо са такива: ваксината била експериментална; ваксините не работели (кои точно обаче, те са няколко вида); виксината убивала; имало графен вътре; имало 5Г чипове вътре; ваксината уморила половината им рода; ваксинират, щото НПО-тата и Б.Гйтс така искали ... все някакви подхвърлени несериозни аргументи, но на цифрите не се обръща внимание, само грачене и минуси.

103

Отговор

преди 2 години

До 107 Брей, този Бил Гейтс и Сорос, успяли да да заблудят даже Путин, Тръмп , СиДзин , и кой ли още не ! Сигурно само Ким Чен Ун и Мадуро все още не са успяли да заблудят, ама се съмнявам!

102

Анонимен

преди 2 години

До ха хаКоварна е толкова колкото я рекламират.

101

Анонимен

преди 2 години

До До красТо не стига че с нашите здравни пазаруват ваксини а накрая пари за лечението на другите хора няма и трябва да им даряваме по paypal в кутия за дарения и тн.

100

do 101

преди 2 години

Сменяй я...

99

Надблюдател

преди 2 години

Странно "животно" е антиваксарч им сеето? Толкова са настоятелни в тяхната пропаганда/$$$/, сякаш всяка нощ сънуват кошмара, че някой им диша зад врата и иска да ги "боцне"! Кой ви кара насила бе? Само в Европа ваксинираните са близо 200 милиона, да не говорим за Щатите ,Китай и Русия, така че най-лесно е да проверят нещата , а не само да усмърдяват форумите!

98

Анонимен

преди 2 години

То не мина ли тази пландемия.Оня ден с пик ап лайнс за пландемията свалях мацки в бара.

97

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е какъв е процентът на антиваксъри, които все още не са минали през вируса. И съответно каква част со го минали и не искат да се ваксинират разчитайки на естествен имунитет. Ей такива статии искам да прочета, а не едно и също по 5 пъти на ден и с различни имена на източниците, които ако гугълна вероятно част от тях несъщесвуват.

96

До 91

преди 2 години

Познавам много лекари които нито са преболедували ковид 19, нито са ваксинирани. Една от тях е личната ми лекарка. Попитах я дали се е ваксинирала и тя ми отговори " Не и нямам намерение"

95

до 97 До 88

преди 2 години

Аз в нищо не съм сигурен, казвам каквото ми каза личната лекарка. Единственото което мога да направя е да гледам цифрите и да си правя изводите, а те са - 1. в момента и Израел и ЮК и САЩ са в нещо като поредна вълна от зарази. 2. Смъртни случаи нямат. 3. Те имат около 60% ваксинирани, основно възрастни хора. 4. Ковида мори възрастните. Като осъбера 1,2,3,4 стигам до извода, че ваксината пази да не умреш, но не и да не се заразиш.

94

Анонимен

преди 2 години

пиздеров да си затваря плювалника,както и други ваксино агитатори..

93

Анонимен

преди 2 години

В ред ли сте? По 100 теми на ден да промивате мозъци и да агитирате хората да се включат в световния експеримент с все още неразрешените официално ваксини. Абе схванете, бе, ако имате поне една мозъчна гънка - който бил наивен - включил се. Останалите няма да го направим, ако щете и по 1000 статии еднотипни да бълвате с глупости. Бадева ви плащат за реклама. И нея толкоз вършите като хората.

92

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам този експерт да зрае повече от антиваксърите. Те все пак са цветът на нацията.

91

До 88

преди 2 години

Значи нямаш представа дали естествено придобитият имунитет предпазва но си сигурен, че този придобит по изкуствен път е безпогрешен.

90

Анонимен

преди 2 години

Експерт . " Предстой още по коварна вълна от ваксинационна на пропаганда добре подплатена с долари от Бил Гейтс и Джордж Сорос "

89

Крас

преди 2 години

Повечето от тях са били ваксинирани, но въпреки това PSR тестовете им са дали положителен резултат. Това каза в Бургас директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в града д-р Георги Паздеров.

88

Анонимен

преди 2 години

Някои не могат да проумеят, че не всичко е "за едни пари". Има моменти, когато ситуацията излиза извън контрол в глобален мащаб - войни, катаклизми, бедствия. През всякоо столетие има по 2-3 такива кризи. Явно, че преживяваме поредната такава. И само със задружни усиля, които, уви, за сега не се забелязват, можем да се спасим.