92

Сата НАТО

преди 2 години

Така е, сички се занимават по принуда с политика, само Бойко Борисов е по собствено желание.

91

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОИ защо Гешев да освободи поста? Защо толкова те е страх от него?

90

До Дата Нато

преди 2 години

Щото е мн.интелигентен Чашков пие като смок. Щото е адвокат ли саботира разследването за убийството на Луканов? А за зверствата в Разград и смяната на имената не му е трябвала дикция и интонация.

89

19 Апаратмента

преди 2 години

До ББА ако намерите някой вицепремиер да определя народа си като бивши хора това не е признак на простотия, а е за наказателно преследване по НК.

88

ГАЛОП ИНТ.

преди 2 години

БОЙКО РАШКОВ Е НАЙ - ПРОСТИЯТ ЧОВЕК , ЗАНИМАВАЩ СЕ ПО ПРИНУДА С ПОЛИТИКА В БЪЛГАРИЯ ...

87

Сата НАТО

преди 2 години

Аз може и да не разбирам значението и смисъла на думата "интонация", но това не променя факта, че Рашков говори съвсем разбираемо и има перфектна дикция и интонация. Човекът е адвокат и умее да презентира тези, без да става излишно вулгарен. Бойко също говори разбираемо, но не може да прекрачи егото си на кокорбашия и смята, че има право да товари аудиторията с всякакви простотии. А няма такова право. No more.

86

ББ

преди 2 години

та ако намерите където и да е в пространството...министър-председател да определя Народа си като "лош матрял"...това не е циничнодори...не е просташко...това е умишлено...престъпно е...и борисов трябва да бъде съден и осъден!!!

85

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрез соца се учеше много яко, там хлабаво нямаше, ако си врзъкар можеше да ти повишат оценката, но не и да те пуснат без знания, а не както е през последните 20-25 години в България да минаваш между капките и недоучил, може би само Софийския университет е все още на ниво, я си пусни стари кадри от телевизията и сравни дори речта им от тогава с днешната улично-хулиганска реч по медиите и в парламента!

84

Спокоен

преди 2 години

Вижте, това че нерви се изпускат понякога е обяснимо. Но откровените цинизми от рода на "гол г&з" и там таралежи ми идват в повече. Изобщо не съм пуритан! Ама едно е пияндурска компания в кварталната кръчма, а съвсем друго премиер на държавата 12 години да ги ръси на всеослушание. Ако аз се разпсувам на обществено място като нищо ще отнеса поне административно наказания, а вероятно и присъда.

83

Сата НАТО

преди 2 години

Мая не е главен прокурор, оставете я нея. Тия номера не вървят. Когато Гешев освободи поста, тогава ще ми е безразлично дали си бърше гз с фалшивата диплома, сега не.

82

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОНякой ти го каза, но и аз ти го повтарям ,ти изобщо не разбираш значението и смисъла на думата "интонация", думи, които не разбираш какво означават , не ги използвай, че ставате за смях!

81

Анонимен

преди 2 години

Рашков е алкохолик със стара пaртизанска слабост към присвояването на имоти, избран от Радев-зеления пoтник известен още като набиращото се или прocто шофьора (на хвърчило).

80

анонимен

преди 2 години

До До 95 Дипломата на Кирил Петков е от Харвард,само че не е от университет,а от колеж,което не е едно и също.Защо той упорито скрива тази подробност би било интересно да се разбере.

79

Анонимен

преди 2 години

Исках да напиша Мая е патологична лъжкиня.

78

Анонимен

преди 2 години

Експерт в сфера на PR и комуникация. Така се водят телемаркетърите, тези, които звънят и ви предлагат продукти по телефона. Така ги водят във всяка фирма. На 17-18 години са. Колко ли е тъжно да си телемаркетър на 50 години, пардон, експерт по PR и комуникация.

77

Анонимен

преди 2 години

Баце, пусни играчката, какво си я застискал до посиняване , като млада вдовица х.... й? Върни властта на народа!

76

Сата НАТО

преди 2 години

Рашков говори с клишета и няма интонация. Всичко, което казва е като наизустено. ----////----- Тов за липсата на интонация просто не е верно. А имаче, така говорят интелигентните хора, на които мисълта им е подредена и са наясно с материята. Вече ставате смешни с тьпизмите си. Директо от Банки ли ви спускат такива незащитими тези ?

75

До 101

преди 2 години

За Мая се знае. Тя не е юрист. Има в Уикипедия с нейното име какво е учила в Москва.Лъже, че е адвокат. Мая Манолова ако не излъже 20 пъти на ден ще получи нервна криза.Паъологучна лъжкиня е.

74

Анонимен

преди 2 години

95 Питай Мая черепова, как е взела своята диплома по право. Москва е щедра, както и Мая.

73

пияница мистик

преди 2 години

До France === 19, не 17