11

Dinosaurus

преди 2 години

Ченгето с отказан достъп до секретни данни обвинява главен прокурор в разпространение на данни. И как стужебен министър - полицай "дава" главния покурир на прокурор? Абе, изтрезнейте бе, червени очи!!! Вместо в изтрезвителя ще идете вкупом в Централния ! Не е 9 септ 1944, нещо се объркахте! Нито чалгаро е Царо!

10

Анонимен

преди 2 години

Гумен Гадев използа Рашков Дамаджаната като бухалка срещу неудобните....

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кьовеши ако...докопа Гешеф,ще му разкаже...играта и ще бъде първият гл.пр. в ЕС,вкаран в затвора...законо.

8

Анонимен

преди 2 години

Е това да си cкoпен откъм съвест е характерно за комунистите в лицето на Рашков.

7

Майора

преди 2 години

Рашков що за човек и министър сити! Най малко на теб трябва да се казва че резултатите от СРС са известни с разрен шение на наблюдаващия прокурор пък било и ъо за най висш държавен орган ! В се обърни и виж нима в Великобританя , САЩ и други страни се крият факти за кралското семейство и президентите ! Стига си бранил Радев като Матросов пред амбразурата! За обикновените хора може , с за Радев не!

6

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Радев пита за Деса, но Гешев го "притискал"! А уволнения за нерегламентирано използване на СРС Рашков излезе най-големия борец за тяхната правилна употреба. Няма такава трагедия като комунистите.

5

Калеко Алеко

преди 2 години

На прокурор и то на Главния прокурор трябва да бъде даден самият рашкоФ за неверните му твърдения за подслушване на протестъри, които Прокуратурата отрече, а заедно с него прокурорскта скамейка трябва да търкат и Наско гнома, както и всички останали активисти от фабриката за фалшиви новини на фигуранта ... !!!

4

рОшков - имотният

преди 2 години

Аз имам 19 имота и никой нищо не може да ми направи!

3

Някой

преди 2 години

Този май продължава с кьорфишеците! Щом никой не му търси отговорност за простотиите ,защо да не го прави? Не се разбра, още ли най-важният въпрос за един вътрешен министър, е ...коя е е***л бившият Премиер!

2

Извод

преди 2 години

Нагъл, по-нагъл, най - нагъл, рОшков - бухалката

1

Асан

преди 2 години

Атака пубеда :)))