13

Анонимен

преди 2 години

Като видиш червената физиономията на Рашков колко е честна и разбираш че тези 9 апартамента са купени от държавна заплата.

12

анонимен

преди 2 години

Върл комунист като Рашков говори за демокрация! По времето на Тошо не само, че сте подслушвали, но и сте следели и вербували доносници и агенти навсякъде!

11

Анонимен

преди 2 години

Рашков иска същото като Божков с подслушания разговор в който казва че иска да махне Гешев защото му пречи. За мен Гешев нищо лошо не е направил, явно обаче на олигархията им пречи.

10

анализатор

преди 2 години

Г-н коментар 1,"смърди" ти мозъчната дейност.Ако теб бяха подслушвали за нищо,полицията те призоваваше и тормозеше,заради участие в протест,щях да те питам как се чувстваш.Гереберастки загубени умове.Рашков е безпощадно прав.Кратуната тепърва ще носи наказателна отговорност.

9

Гиб Мелсън

преди 2 години

Рашков е един достоен българин. Един от тези, които вече рядко се намират. Много българи приеха парата за религия все едно ще живеят по хиляда години. Така и не разбраха, че не може да имаш пет звезден живот в еднозвездна държава образно казано. За да имаш петзвезден живот трябва всичко около теб да е поне три звезди. Тоест не трябва да крадеш за сметка на другите.

8

Диков пита Рашков

преди 2 години

- Г-н Рашков, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.

7

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли бре? Човекът работи много и затова притежава много.

6

пенсионер

преди 2 години

колко дълга статия за това какво му се иска на рашкОФ - радеФ . тоя рашкОФ има сигнали от типът Пена каза на мара , доказателства никакви . още няколко дена и тия еднодневки се отиват , омръзна ми да слушам клюки .

5

Ученика

преди 2 години

Бате Бойко е велик...

4

Payak

преди 2 години

Въпроса за организацията и мястото на прокуратурата явно стои на дневен ред. Но аз имам друг въпрос. Как Рашков подготвя един сигнал като гражданин, а го подписва като министър.

3

ТРЯБВА

преди 2 години

Браво на Рашков - мъж с топки .Гешев е без - Мафията ги е взела . Цял един Народ да ти иска оставката , и да нямаш смелост да я подадеш защото си заложник на Престъпници .

2

Анонимен

преди 2 години

И Рашков е един..., ама айде..

1

Анонимен

преди 2 години

Тя смърди на комунизъм от 100 километра. Тва е Радев да ти избира министър. Бо...*** от всякъде. Това е протестъри и БСП да налазят НС и властта. НАРОДЕ??