10

GG

преди 2 години

За да може човек на циркуляр като теб да получи нещо. Сега ще получиш, сещаш се какво

9

Анонимен

преди 2 години

Щом като мафията е в народното събрание какво да очакваме. Борба за власт и пари между клановете, а за народа обещание за светло бъдеще и мизерно настояще. Ура..а..а другари.

8

Анонимен

преди 2 години

Партията на Лайкучките продължава да превръща Парламента в Трибунал. Тези нямат намерение да служат на Народа, а да чегъртат, гаврят и мародерстват !

7

Анонимен

преди 2 години

Мафията отвръща на удара... Това е положението в България в момента.

6

Анонимен

преди 2 години

Хахаха и кво ще му слушат на Дамаджаната Рашковица? Една жена ми каза на пазара... Чух случайно един с бастуун минаваше и си говореше по телефона с някой си.. Хаджиженчоо, на теб уж една вечер някой с каскет ти беше дал свитък със срс-та. Кво стана? За разпространение на класифицирана информация няма да ли носиш отговорност или ти си друга бира?

5

GG

преди 2 години

До отвращениеОт няколко месеца да си чул за някаква стратегия или план ? Да си чул за някакви мерки против трудната ситуация. Преди се дискутираше и едната стотинка и процент. Сега какво се прави ?!

4

Цирк дьо солвй

преди 2 години

От сряда циркът балкански се завръща в града и в национален ефир. Пригответе се за госпожа мика зайковагосподин тошкооо.господин николай хаджигеновсестра галевска-Маноловазапазете места отсега. Циркът най-вероятно скоро ще затвори пак врати. До набирането на по-адекватни циркаджии.

3

Анонимен

преди 2 години

Божков каза: Давам 2 милиона евро на този който свали Гешев и обвиненията към мен!! Състезанието в момента е много оспорвано. Ще видим кой ще вземе парите

2

отвращение

преди 2 години

Идея нямат за развитие на икономиката, за доходите, за образованието или здравеопазването. Единствено ги интересува да отмъстят на някого, да изчегъртат другиго и да мразят всички. По това си приличат Хаджигенов, Мая, Слави, Христо Иванов. Токсични хора мразещи всеки и всичко

1

GG

преди 2 години

За съжаление и този се намърда и стана фактор. Кога ли ще се оправим :(