259

Брей,

преди 2 години

Ортодоксалният ко'мунист Рашков , щял да гони комунистите от ГЕРБ? Някои *** прекалиха!

258

Анонимен

преди 2 години

Само бой по комунистическите Герберски кратуни довели страната ни до национална катастрофа.А каскета Гешев е позор за Българското правосъдие!

257

Анонимен

преди 2 години

Под всякаква критика! Служебно правителство да иска оставка на главен прокурор, борещ се срещу оригарсите и мутрите! Малеее! Дано да ви излязат керливите ризи най-накрая, щото след президенстските избори и свалянето на имунитета на Радев ще се види истината за тия зверуги.

256

талибани на власт

преди 2 години

Не ви ли се струва, че започва да става страшно с тия талибани? Определям този момент като периода след 9 септември, тогава е било същото - арогантност, лъжа, безцеремонност,беззаконие, реваншизъм. България е в опасност, хора, осъзнайте се!

255

А бе

преди 2 години

Допреди 2 месеца Янаки Стоилов изглеждаше като манекен.Днес в новините имаше вид на състарен - с петна по лицето, торбички под очите."Черната" работа съсипва....

254

Бонго Бонго

преди 2 години

Иска пари от Божков.

253

Един от митинга

преди 2 години

Хайде публикувай доклада на смешника Тарашков , да се посмеем всички!

252

Анонимен

преди 2 години

Хора, бдете! Конституцията е в опасност. Искат да сменят формата на държавно управление и отстраняват хората, които могат да ги спрат. Според вас случайна ли е идеята правителството на Радев да бъде избрано от парламента.

251

ПАМПЕРСИ..

преди 2 години

ЗА РАШКОВ И СТОИЛОВ......... ЗА КАЦАРОВ И РАДЕВ........

250

Анонимен

преди 2 години

Комунистът Рашков пусна една партенка на комуниста Стоилов. И какво? Мръсни комунистически вонящи провокации. От тях друго не се и очаква.

249

Анонимен

преди 2 години

Всички играчи срещу прокуратурата, са рано или късно пътници от кариера в съдебната система. И причината е ,че подменят верността към закона и системата, което е обединяващ принцип в съдебната система, с политическо кадруване. А политическите партии се сменят и губят властови позиции. Тогава няма как да се върнат в редовете от където се излъчват кадри, за позиции назначавани от съдебната система.Така и с Рашков.Това е причината, да не е станал главен прокурор. За това отмъщава на всички.

248

Korean soup

преди 2 години

Най-интересното е, че правителството, което предложиха от ИТН е много по-легитимно от сегашното служебно правителство, предвид обстоятелството, че е предложение от партията, получила най-много гласове на последните избори. Разбирам това правителство на Слави да поиска процедура по свалянето на Гешев, но едни хора, дето до вчера бяха в нафталина на политическата история (Стоилов и Рашков), и то юристи, сега да се опитват да притискат съдебната власт, в качеството си на министри - това е скандално

247

Анонимен

преди 2 години

По комунистически казано, това е пълзящ преврат. Комунистическите партии БСП, ДБ и Мутрите искат да завземат цялата държава без да са харесвани от народа.

246

Сат Н

преди 2 години

Иван Стоименов Гешев не само позири самата идея за правосъдие, той се явява престъпник срещу Конституцията и Републиката, а освен това е приятел с путинския главен прокурор Юрий Чайка. Когото кани в София на обмяна на опит - как да се тормозят хората и да се извращава правосъдието по путински. А подръжниците на Тиквата до един са мало умни путинисти, в голямата си част съвсем осъзнати такива.

245

Анонимен

преди 2 години

другарещо взехте пак подмолно властта?искате народа да ви заобича за това?

244

Korean soup

преди 2 години

Това по какъв начин е работа на едно служебно, неизбрано от никого, а назначено от Зеленото чорапче правителство.?Това какво общо има с провеждането и приключването на изборите за НС?

243

Сат Н

преди 2 години

Говорителката на прокуратурата има юридическо образование. Не е като Рашков с рабфаг от милиционер и с протекцията на БКП-то. -------/////------- Ако имаше малко акъл фтъпата комунистическа глава, щеше да знаеш, че се казва рабфаК - работнически факултет. Освен това с милиционерски рабфак е Гешев, Рашков е завуршил Софийския университет.

242

Зозо

преди 2 години

От ИТН - Ивах Таа Дръжава няма да направят нищо :))))))))))))))))))))))))))))))))

241

Анонимен

преди 2 години

Гешеф в панделата, заедно с Лойко час по-скоро! Мафията трябва да бъде посечена!!!

240

Анонимен

преди 2 години

Искаме само главата на Рашков, оппаа грешка Имота на Рашков!