72

Анонимен

преди 2 години

Китайската система създава реален капитал - реални блага и стоки. Западната система унищожава капитал и създава от него спекулативни борсови акции.

71

Анонимен

преди 2 години

Я па тия комунисти, кога забравиха как търсеха вътрешния враг. Ако се огледат в огледалото - ще разберат че те са този вътрешен враг. От много комунистиче3ски експерименти народа стана невеж и суеверен и престана да вярва в себе си.

70

!

преди 2 години

С този натиск за ваксини какво ще постигнат не знам, особено в БГ. Нали тук при една шепа народ всеки има познат лекар, както се вижда. Инжекцията в канала, печата в документа и хайде хоп ваксиниран

69

ЕС и НАТО

преди 2 години

За 30 години в ЕС и НАТО при демокрацията и американското партньорство в България измряха 2 милиона от мизерия и лош живот, други два милиона мият улиците на запад, в България са останали около 5 милиона, от които само 2,7 милиона еднически българи.

68

Анонимен

преди 2 години

Китайската система никога няма финансови сривове. Западната система страда от непрекъснати финансови сривове, които се спасяват с нови бремета върху западните народи.

67

tt

преди 2 години

Не знам дали знаете за етикетите, но те са за 100g. Ако дадено вредно вещество на етикета пише, че за 100g. е 0%, означава, че го има в продукта и в примерно 50g. се съдържа 40% от него.

66

Анонимен

преди 2 години

китайците, откакто са комунизъм, са избили над 100 млн себеподобни. Ковида не може да избие толкова китайци.

65

Анонимен

преди 2 години

Западната система не може да се съревновава с Китай, а само да пречи на рестжа му.

64

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на САЩ се оказа в китайски ръце. Китайците започнаха да източват американски облигации.

63

Анонимен

преди 2 години

истински комунист - винаги краде, но е срещу крадците.

62

лъжите за Китай!

преди 2 години

В САЩ за една вечер протести убиха пъти повече протестиращи отколкото за години протести и сблъсъци в Китай в Хонконг. Да не говорим, че за месеци протести и сблъсъци с властта в Белорус при кървавият диктатор Лукашенко нямаше нито една жертва.

61

Анонимен

преди 2 години

Китай е общество с масов среден стандарт на живот. Китайската комунистическа партия изкара цялото население на страната извън зоната на бедността.

60

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Анонимен Ела да ти тегля една ваксина отворко и не се бой от веднъж ваксиниран не се става и после спокойно можеш да ходиш страх на на София прайд при другите ваксъри...

59

Анонимен

преди 2 години

Китай преминава от експортен модел към модел на ръст чрез разширяване на вътрешния пазар. Това означава, че дори западът да задържи пандемията няколко години както е планувано за да рухне потреблението и следователно и китайската икономика, то Китай повишава постоянно стандарта на живот и стоките които преди изнасяше сега ще се потребляват на вътрешния пазар. Може да се окаже, че цялата режисура на "пандемията" е била напразна.

58

Анонимен

преди 2 години

70 с една, 50% с две, няма 100% население да е суисидално, но вируса пак си вилнее. разликата е по-малко хоспитализирани, които са отървали кожата за да а умрат от нещо друго малко по-късно.

57

Анонимен

преди 2 години

Тези журналисти са платени от Ковид мафията и на всеки 5 минути чрез поръчкови статии ни заплашват, изнудват или премамват, само и само да се ваксинираме. Напразно се хабите. Нямаме такова намерение.

56

Анонимен

преди 2 години

До Stoyanov - като не знаеш, не се обаждай.

55

Анонимен

преди 2 години

Китай инвестира всяка година с 8% повече в образование. Китай вече наброява една четвърт от STEM-работната сила в света (завършилите дисциплините наука, технологии, инженерство, математика). Неговите инвестиции в наука са почти равни с тези на САЩ и се покачват с годишен рейтинг от 10 процента, докато американските падат.

54

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен-----------------Не, аз не знам какво значи 100 %

53

Анонимен

преди 2 години

Македонеца е вярващ, българина - суеверен.не сме един народ.