15

До 12

преди 2 години

Благодаря, че ме осведоми, че съм русофил не го знаех. Я да чуем твоя прочит на събитията описани в статията. Между другото дреме ми за САЩ и за Русия аз съм си българин и не не се кланя на колонизатори без значение от изток или запад са.

14

Анонимен

преди 2 години

явно Путин е гласувал с поне 100 бюлетини а може и повече,че да се получи тази уйдурма...тази статия може по тъпотия да я бие само словоизлинията на Баце

13

Сун Дзъ

преди 2 години

Сун Дзъ е казал в "Изкуството на войната" - "а най-глyпавата страгегия е да обсаждаш добре укрепени градове". Русия е добре укрепена крепост, не се готви никой да напада, и и струва 10 пъти по евтино да разработи системи за защита отколкото САЩ, ЕС и НАТО, при това със стратегическите си оръжия може да унищожи и ЕС и НАТО и САЩ за часове.

12

БРАВО!

преди 2 години

Наближава времето, когато Доналд Тръмп ще седне на електрическия стол.

11

до Анонимен

преди 2 години

"слаботехнически развитата Русия изолирана от целия свят избира президента на технологичния гигант и световен лидер САЩ. Следователно Русия управлява света а САЩ са тяхна марионетка." - не, не е така, Русия е бедна и изостанала страна, но ти си пpocт русофил и не можеш да интерпретираш демократично фактите и затова не можеш да го разбереш това нещо.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

И така да е, какво от това ? Каквото повикало-това и получило ! Запада да му мисли !

9

Анонимен

преди 2 години

До Най-практичната - Русия разработи Посейдон, с него могат да предизвикат цунами с вълни до 500 метра които да изравнят със земята градовете по цялото крайбрежие на САЩ и да го превърнат в радиоактивно блато. И САЩ нямат никакво средство да противодейства, вместо това продължават да харчат милиарди за оръжия докато американците гладуват.

8

Анонимен

преди 2 години

а аз очаквах Али Ахджа да е замесен пак ...Стижън Спилбърг че прави ли филм са ?

7

Анонимен

преди 2 години

Да обобщим статията : слаботехнически развитата Русия изолирана от целия свят избира президента на технологичния гигант и световен лидер САЩ. Следователно Русия управлява света а САЩ са тяхна марионетка.

6

Анонимен

преди 2 години

Това ли съчиниха сега? Явно ги е страх, че може пак да се кандидатира и да победи м.ан.га.лката дето я готвят за президент.

5

Анонимен

преди 2 години

Третия път няма да оцелеете. Лично ще се изсер Ра на гроба на това изч адие

4

Най-практичната

преди 2 години

стъпка против САЩ е разполагането на кордон от атомни подводници по западния и източния бряг.

3

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с изгубеното доверие в Тръмп, руските хакери получиха нареждане да се готвят за предсрочни избори в САЩ още преди 3 години.

2

Анонимен

преди 2 години

А..добро утро, свате! Чак сега ли се сетихте?

1

Анонимен

преди 2 години

Велик лидер Путин, 20 години на власт, 20 години мизерия за мужиците.