248

Анонимен

преди 2 години

Радев, БСП/ДС, лека нощ.

247

Анонимен

преди 2 години

285 Обвиненията в корупция срещу Борисов са без доказателства. Комунист никога не е бил, делата му го доказват. Комунисти и предатели, предават секретна информация от президентството, на Русия и покриват руските шпиони.

246

глей ти...

преди 2 години

До Анонимен 286Сериозно? Я кажи как така БСП и Божков изкараха НДСВ, ДПС и ГЕРБ кадри за министри и 0 от БСП тогава. Че е някак си странно. И защо изведнъж Гешев стана добър и може да стои до края, а Борисов не се и споменава за радследване? Или Борисов е на БСП и затова няма да искат да го разсипят?

245

ЕМО

преди 2 години

БОЙКО СИ ПОСТРОИ ЗАЙЧАРНИК В БАНКЯ,А НА САШО ДИКОВ МУ СЕ ВИЖДА ПАЛАТ.... А ЗА ИМОТИТЕ НА РАШКОВ СЕ СЪГЛАСЯВА,ЧЕ СА СПЕЧЕЛЕНИ С ЧЕСТЕН ТРУД.....ЕЙ ПЕЛТЕК.

244

образО/Увания

преди 2 години

До Анонимен дето сътвори този текст: Самия факт, че Слави назначи хора с дипломи от чуждестранни университети доказва на какво ниво е висшето образование у нас... Абе зъбер, на теб стотици хилядите българи намерили си работа из цялата уния европейска- за нивото на образованието в онези страни ли говори или за цената да си студент извън България.

243

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 282 Каква маса? Като в Буковлък, където странно на 4.4 гласовете за ГЕРБ са 1186 ли беше, а на 11.7 вече са цели 63? Ако не е купен вот, то е огромен срив на избирателите на ГЕРБ. Избери сам какво е.

242

Анонимен

преди 2 години

ИТН е проект на БСП/ДС, Божков, Радев, само че, накрая се скараха за постове и стана манджа с грозде. Слави е ходил в офиса на Божков, да организира протестите и преврата, преди да замине за Дубай. Предложи протеже на Божков за премиер, явно, за отплата...Накрая, червените мутри се заръфаха помежду си, изчегъртаха се.

241

Mopcku_

преди 2 години

Протест в защота на корумпето мутра Борисов ли бе? Тия хора съвсем луднаха. Не, всъщност не са луднали. Платили са им, за да се покаже, че хотата го харесват :) Никак не смешна закачка по банкянски. Затвор за тоя

240

Професор Пръц

преди 2 години

Най противното същество е кърлежът- надебелял *** живеещ на чужд гръб,впил се и смучи докато не може повече....

239

Анонимен

преди 2 години

275 Пред урните обаче, няма да са само "семпли хорица", каквито са болшинството българи, които работят за тази държава, със своя труд, а огромна маса гласоподаватели. Големеенето на червените богаташи от БСП/ДС, сега и ИТН, които се возят в затъмнени джипове с мутренска охрана, е широко известно. Борисов с ГЕРБ, е сред семпли хорица", за да им бъде полезен.

238

Койчо

преди 2 години

Единственият верен сигнал е от кмета на Симитли и си признах

237

до 256

преди 2 години

Добре де. Разбрахме, че много хора се излъгаха да гласуват за поредния проект на кукловодите. Това не значи, че са протестирали за макета в космоса, а че са изиграни. ИТН е проект на Борисов, ГЕРБ, ДПС, Доган, сараите и кукловодите зад тях. Хората гласуваха за промяна, излъгаха ги с макета в космоса. ИТН е прокект на ГЕРБ, ДПС, кукловодите с цел да не отидат гласове в другите партии на протеста и 1. на нови избори при 20% активност 500000 гласа за ГЕРБ вече да са 50% 2. ако мине, да се направи Н

236

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 2 години

Боко трябвша да влезе в затвора...Боко ЗАПЛАШВА ДА НАПРАВИ НА КАЙМА И САЛАМ, ЕДИН БИЗСНЕМНЕН, И ПОСЛЕ ЖЕНАТА И ДЕЦАТА НА БИЗСНЕСМЕНА, ДА ГО ИЗЯДАТ НА КОЛБАС !.....ТОВА Е ЗА 100 ГОДИШНА ПРИСЪДА....КЪДЕ Е ВУЛГГАРРСКИЯ СЪД ??

235

Анонимен

преди 2 години

Жалък ПиАр на комунистите от президентството, БСП/ДС, да компрометира Борисов/ГЕРБ, със самото привикват, без значение, по какъв повод. Стори трикове, на репресивната ДС, да привиква, всява страх, респектира, с лъжи. Така само вдигат рейтинга на Борисов, а те потъват все повече.

234

слушал поДСлушвал

преди 2 години

За мнооого пари става въпрос...

233

РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ

преди 2 години

Ало Ваньо !!

232

Анонимен

преди 2 години

От дружествата на свинарите не дойдоха ли? Преди години те бяха обявили Генерал Борисов за своя кръстник, и бяха готови да блокират София с камионите и продукцията си, ако властта не бъде дадена отново на Генерала!

231

Анонимен

преди 2 години

До Само да попитамПознавам няколко с медицина и десетилетия опит. Сега се чустват излъгани и се точат на следващи избори да гласуват пак срещу ГЕРБ, но, разбира се, не за ИТН- проекта на Доган и кукловодите. Хората просто вярваха, че трябва да се гласува за махането на ГЕРБ и ИТН е партията на протеста, която събира най-много вот и съответно има най-високи шансове да управлява и промени нещата. Но Бойко и Сараите купиха Слави и стана, каквато стана.

230

Анонимен

преди 2 години

Блокирайте магистралите и пътните възли!

229

ДПС

преди 2 години

Ние сме доволни от нашия човек Славчо