250

Българин

преди 2 години

Роналд Рейган: Бедността е най-справедливото наказание за глопостта на един народ!

249

Анонимен

преди 2 години

Борисов е като Доналд Тръмб, като си тръгваше.

248

DDD

преди 2 години

По-позорно управление, от това на ГЕРБ, в новата ни история не е имало!!! Навсякъде назначихте калинки, пък после - олеле!...

247

Баче Кико

преди 2 години

Вожда днес не е ли на разпит? Да не си забрави само личната карта. С Балтов може да делят една килия.

246

Анонимен

преди 2 години

Малко ви е изчегъртване! Трябва да се кърти, раздробява и извозва към Централния софийски! Ако се спрат кражбите в тая държава, ще има пари за всичко. Браво на служебните!

245

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че това е онази Карма, за която хората говорят.

244

Анонимен

преди 2 години

Никой уседнал на държавна хранилка не бива да се чувства, че се е уредил навеки. Даже съм на мнение, че трябва да има временни мандати за такива длъжности. А то някои изкарват и по 50 годин на сладки постове и даже отказват да се пенсионират. Няма какво Борисов да вие като на умрело.

243

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни инсинуации от страна на служебното правителство за неудобните. Досега такова позорно правителство не сме имали.

242

DDD

преди 2 години

Всички бок.луц.и, подкрепящи ОПГ ГЕРБ - вън! Мутри вън! НЯМА да има пр.ошка!!! Балтов да беше мислил, преди да се качи на жипката!...

241

Анонимен

преди 2 години

До БулгаристанНито един от шефовете на държавни болници от нас не е светило. Както във всяка посткомунистическа дупка, кадърните или бачкат за мизерни пари, или бягат зад граница. А шефовете на болници - там са най-дебелите схеми. Източване на касата в огромни мащаби. Тези хора сами си гласуват заплатите чрез управителните съвети на болниците. Говорим за месечни заплати, сравними с тези в ББР.

240

Анонимен

преди 2 години

След като са открити финансови нередности в болницата, нормално е началникът й да бъде сменен. Иначе нека си работи като лекар и да спасява животи, никой не му е забранил. За какво е тоя герберски вой, не разбирам.

239

Анонимен

преди 2 години

До бУЛГАРИСТАНЕЦА. Трябва да си направо вдлъбнат, за да не можеш да разбереш толкова време, че камиона за кренвирши е използван защото е хладилен. И съм абсолютно сигурен, че ако бяха купили един нов камион, сега щеше да ревеш, защо са го купили. А за ваксините, в момента имаме излишък и нежелание за ваксиниране. Но толкова от човек с диплома и без права. Повдига ми се от ***, като тебе. Невежи, като теб само ни дърпат към дъното. И съм абсолютно сигурен, че сега ще виеш от възторг сега.

238

Анонимен 2

преди 2 години

Всички твои чакали, които забогатяха покрай теб, заслужават не само уволнение но и затвор и да се върнат парите в хазната на България.

237

Гроб за ГЕРБ

преди 2 години

Тулупа с бяла престилка да си беше гледал болницата,вместо да фърчи с жипката и да участва на живо в Севда ТВ......

236

Булгаристан

преди 2 години

Чи какво щялу да стане кат сменили проф. Балтов?!Аз пък питам,чи какво ша стани ако сменим един оскотял фа тмак и един татуиран мар куч и двамата прозди,злобни и вредни предизвикващи хаос и в без това разсипаното ни точно от такива като тях Отечество?!Щом с лкека ръка ззахвърляме на *** по поръчка професори,светила в специалността СИ,какво остава да са чудим за някакви си избрани от БГ прос таци,отре пкаджии!!

235

Анонимен

преди 2 години

Е доколкото си спомням бяхме рекордьори по брой смъртни случаи от ковид по статистика. Да не говорим за хаоса, липсата на ваксини в началото, камионите за кремвирши и т.н. Най нормалното е преди следващата вълна да бъдат сменени тези които са ръководили в предишната криза. Не искаме пак да сме на първо място по починали, нали?

234

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци от Има таквиз И диоте!!Днес съм върхъ на оргазма!Ша га турна на Тиквата,макар да знам,че на финалът той ша ми га тури чак до манеркити и ша приключа П резиденството си с екипа на Локу Пловдив!Пусто,какво да са праи кат съм ногу пр озд и отмъстителен?!Ша ми праща Каскетя да мъ тараши и да мъ стресира,мен дету с помощникъ бехме решили да пузъхлебим с некоя и другъ рубла от сикретити на НАТУ!Чи аз за кво съм гинирал от НАТУ къту не му издам тайнити на началницити от ГРУ,нъл тъй?!

233

Анонимен

преди 2 години

нека безчинстват, вече рейтинга на радев и бандата му пада, като се обърне палачинката ще ги чегъртат него и рашков

232

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има кой управлява Пирогов? Голяма работа, че няма да е Балтов, а ще е някой Иванов или Петров. Да сие бава маиката тлъстото го ведо. Не той лекува хората.

231

Анонимен

преди 2 години

Абе те костов не арестуваха та баце ли ми тои е пионерче в сравнение с комсомолеца - костов