423

Натискайте бе

преди 3 години

Ако искате революции давайте, натискайте...Щом пищенето е толкова неистово, много хора не ще да са се ваксинирали,а това значи ГОЛЕМИ революции.

422

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 502 "Отдавна не бях чел този абсурден сайт и с право. Най-гнусният "новинарски" сайт е това."Не е само тоя! Поне още три са такива! Само да им замирише на ++++++о и списователи налитат като мухи на мед!

421

Доктор Хаус

преди 3 години

Ред в хаоса, ред в хаоса, да живее ГЕРБ! Долу тиранина Радев!

420

DD

преди 3 години

Ей тъй измежду пумия-новинките, никой не предоставя инфо, за вакс процент на политиците и ценните мигранти.Последната групичка дори не се обгрижва с другите ваксини които уж пазеха от страшните болести..Къде са протоколите,Лагер Х, бройка 12 000,. по групи,авганци,паките, и секва друга ***... вакснати за това това и това, .. :) ъъъ май няма а ...а белатъ офсъ се стриже ли стриже...

419

Анонимен

преди 3 години

Що никой не казва как ще се справим с ваксинираните които се заразяват , лежат в интензивното, заразяват други хора, помагат вирусът да мутира прекалено бързо ...

418

Анонимен

преди 3 години

В Гърция вече е забранено да се стои прав и да се пее. Пушенето на обществени места се забранява. На плажа се спазва дистанция от 15 метра и влизането във водата е само по предварителна заявка, след което следва 30 минутна карантина в специални кабинки.Приятна почивка.

417

Изгонете ги

преди 3 години

И в Германия, и във Франция и в Италия. После и в останалите държави. Нали си внесохте достатъчно лекари, ще се избият кой да влезе в болниците да лекува. Е, то повечето са хирурзи, дето си носят скалпелите по улиците, ама това заслужавате.

416

Доктор Хаус

преди 3 години

И тук трябва да стане така , но нямаме власти и няма и да имаме скоро ! Чалгаря е безидеен проект...

415

аз

преди 3 години

"Натискът върху тези, които не са били ваксинирани, трябва да се увеличи," - демокрация ли бе да го опишеш?

414

Златена

преди 3 години

Стига сте ревали! Ще ви ваксинират... След Нова година. Ха-ха-ха. Шубелии. Сигурно ще живеете вечно, ако не сте ваксинирани?

413

БайХ

преди 3 години

Няма не искам! Но същевременно да живее свободата на словото, свободата на придвижване, свободата на събиранията и сдруженията и разни други свободи!!!

412

Златена

преди 3 години

Всички неваксинирани в специализирани концентрационни лагери без право на пизлизане. Носенето на маски задължително и в къщи. Преостановяване на всякакви пътувания. Никакви училища и детски градини. Децата са малки опасни уродчета които искат да ни заразят и да умреме.

411

ДА

преди 3 години

Какво стана със "световната конспирация"!?Още ли се смеете?!

410

Анонимен

преди 3 години

Статията е жива пропаганда за насаждане на страх и склоняване към самоубийство. Засрамете се, не обслужвайте чужди интереси! Четете Конституцията!!!

409

малоумници и прости.

преди 3 години

за такива ни имат нашите вечни съюзници! И за тях ще се намерят по-големи тарикати

408

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са бесни ,че все още милиони хора не искат да се депопулират .Нека да обясня обвиняват за обществен враг този ,който доброволно не иска да си направи сепуко с ваксина и да умре като полуинвалид .И това ако не е свръх цинизъм здраве му кажи.Всяко животно когато му заплашват живота се бори с всички сили до смърт.Хората по- зле от животните ли станаха ?Опомнете се хора ,преглътнете истината ,че конспираторите са прави .

407

верни наши съюзници!

преди 3 години

СМЯТАГ НИ ЗА ***! НО *** И БЕДЕН ЧОВЕК Е ЖИВ ДЯВОЛ!!!!!!!!!!!!!!!

406

Някой

преди 3 години

От доста дълго време живея в бундесрепублика РАйнланд-Пфалц, и кой е тоя Петер Хайнц аз незнам, но такова изказване да направи... Да вземе да отива да ходи да бяга да скача. И ваксините непредпазват от повторно заразяване, и вируса си го пренасят ваксинираните, и ще ми обяснява, че неваксинираните сме били опасни.Когато започнат да измират унгарците и англичаните дето бяха без маски по стадионите, тогава ще се ваксинирам.

405

не е онази германия!

преди 3 години

СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА...............пример за българите Ислямезеряна и почерняла.....

404

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 487 - Думкай са, чакал.