74

Анонимен

преди 2 години

Без купения вот ГЕРБ са едно голямо нищо начело с нарцистична им неграмотен лъжлив у крадлив про стак.Видя се.

73

А от Чужбина ?

преди 2 години

Сега герб,герб ,пък на края няма да са те ! И след изборите Башбакана на пангала --за кюлчета и др. истории.....

72

Gogo

преди 2 години

Първа политическа сила е Има такъв народ..... Тези от днвс.бг какви глупости пишат още не са броили бюлетините извън България там 60% са за ИТН 40% за Демократична България

71

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ ще получат мандата, но няма да направят нищо. Нямат подкрепа и ще върнат мандата. ИТН също не стават и те ще върнат мандата. Ключът е в БСП и Корнелия Нинова.

70

izh

преди 2 години

Ясно. Ще има известно време Чалгаристан . Едни ще доразграбят това което татювците им не можаха през 1996г , овчите мозъци сега ще им се кефят , а от останалите ще се иска а плащат. След една година всички останали по тези географски ширини ще са гладни, но вероятно не по умни. При 1300 г. история ще ни победи ПРОСТОТИЯТА

69

ТЛЪСТАКА ТУЛУП

преди 2 години

В ЗАТВОРА ЧЕ ЩЕ ВДИГНЕМ РЕВОЛЮЦИЯ

68

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ СЕ СРИНА С 10% И ПРИ СВРЪХ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ! КОЕТО ГИ ПРАВИ АБСОЛЮТНИТЕ ГУБЕЩИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ! ГЕРБ СА ВЕЧЕ НИКОЙ В ДЪРЖАВАТА И ИМ Е НАПЪЛНО ЯСНО!)

67

Анонимен

преди 2 години

Вече стана ясно как ГЕРБ са печелели толкова време. Малко платен вот, малко шашми в стил Цвък и пей, сърце. Как ли се забавлява Цвъки в момента.

66

Анонимен

преди 2 години

До До ужас Много хора /и то млади/ разчитат още на мама и тати да ги оправят, ако не те някой друг да дойде и им подреди живота. Разберете, че който и да е на власт няма да мисли персонално за всеки, а ще гледат да оправят себе си! Мислите ли, че например, глутница вълци ще охранява агнета докато си пасат? За това е демокрация и всеки да взема живота си в ръце и да се оправя! Някои ги били изгонили в чужбина, само от България ли ходят хора да работят в други държави?

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68-Учиндоското *** за човек ли го имаш?!

64

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с изборите от 4 април 2021 засега мутрите имат 250 хиляди гласа по-малко, а ИТН имат 37 хиляди гласа повече. Това при обработени 89,14% от протоколите. Нещо за платения вот спрян от МВР да кажете ..

63

ГЕРБ шампиони

преди 2 години

Сърца милиони, на шампиони. Само ГЕРБ е шампион. И сега, и преди ГЕРБ е шампион.

62

БАНко

преди 2 години

ДЕСЕТ ТЕЛЕВИЗИИ , С ПО ПЕТДЕСЕТ РЕПОРТЕРИ ТЪРСЯТ ХАОСА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И......НИЩО !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Пак предстои връщане на мандата, ГЕРБ ще го върнат веднага със сигурност, Славчо може би ще се опита да направи правителство, иначе става смешно вече.

60

Анонимен

преди 2 години

Гербаджии, вместо да тролите срещу жълти стотинки, замислете се защо човек като Слави отбеляза резултат, конкурентен на вашата велика партийка. Просто на хората им писна от гафове и кражби, и най-вече от практикуващите ги некадърници. Кранчето спира, търсете си истинска работа.

59

anonymous

преди 2 години

Ура! Умните и образованите макар и с малко бият необразованите тъ-пун-ге-ри. Вижте профила на избирателите на Славунеца по показателите образование и населено място за да стане ясно защо той е на 2 място,а трябваше да бъде на 7-то.

58

АнонимеН

преди 2 години

800-900 ХИЛЯДИ ДУШИ ПО-МАЛКО ГЛАСУВАЛИ И ПОСЛЕ ЩО НИ УПРАВЛЯВА ДПС!! НАСЕЛЕНИЕТО Е ТАКОВА!

57

До 53

преди 2 години

Бих си заложил апартамента, че ако не е победител, няма да го направи това обръщение. Все пак дори след предишните избори, той излъга избирателите си за поне три неща.

56

Евала

преди 2 години

Споко, всичко е добре - бягайте до магазина за боб, леща, макарони, че на зима Славиту, Трола, Маямата и Феса такава ценова фиеста ще ви устроят, че ще ревете за Б.Б.!Само ми е интересно името на задкулисния шеф от ДС, който натисна копчето на агент "Иван"( К.Каракачанов) и с това деактивира ВМРО от участие в политиката. Ако някой разкрие въпросния шеф от ДС, много неща ще светнат. Ама надали...

55

АнонимеН

преди 2 години

БСП ВЕЧЕ НЕ Е ФАКТОР В ДЪРЖАВАТА! ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е ПО-МАЛЪК И ОТ НА ДПС!!! НО ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В БСП В МОМЕНТА!!! КОГА СА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ И ЗАЩО НЕ Е НАСРОЧЕНА ДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ОЩЕ!