119

Плаза

преди 2 години

Някой да е виждал "нечалгара" Борисович в Зала България на концерт на Берлиоз

118

Анонимен

преди 2 години

До Демократ "Важното е че сме в ЕС и НАТО, вече 30 години живеем добре в ЕС и НАТО, другото ще се оправи, това кой управлява са бели кахъри, България е развита капиталистическа страна членка на ЕС и НАТО и на голямото цивилизовано демократично западно семейство." Хммм, интересно защо шефовете ти в Кремъл не оставят да сме си членка и да видим как ще се развиваме, а се бъркат в държавата ни, включително и в тези избори чрез куклите си като фигуранта и такива като теб? :))))

117

българин

преди 2 години

Няма ги още резултатите от чужбина!!!-:) Дойдат ли, мутрата,ще се охълца!-:)) ГЕРБ пак бега от властта! -:)))

116

Анонимен

преди 2 години

Проба :))

115

Анонимен

преди 2 години

България е единствената комунистическо-чалгарска държавица в Европа. Нормално да е най бедна!

114

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ *** ОТ МВР.

113

Републиканец

преди 2 години

Сега некой ше кажат а бе германия не е президентскаТова е защото последният им президент и най-успешният беше Адолф xD

112

1

преди 2 години

До Честито! "Партийната демокрация най после приключи в България. Всички партии се отичат в канала и от тук нататък ще има само служебни правителства и реформи до дупка!" Хахахахаха. Нещо си се объркал! ДОМОКРАЦИЯТА приключи, не "партийната демокрация". Ако още не си загрял, Кремъл чрез ДС управлява страната посредством "слъжебни правителства". А, и, НИЩО "няма да се оправи". Оттук нататък все по-зле ще става.

111

Анонимен

преди 2 години

Политическите ***и ***от МВР - антибългари и мръсни предатели

110

Анонимен

преди 2 години

Харизматичният пак ли ви омагьоса? Още чекмеджета има да пълни. Купил си е много чекмеджета. Само да не се самоубие с пищака на нощното шкафче, че ако му звънне телефона посред нощ може сънен да грабне пищова, вместо телефона.

109

Анонимен

преди 2 години

Тези от чужбина държавата да си потърси парите държавна поръчка дето ги е образовала безплатно, а те и стотинка данък не и носят. Много е мека тази държава, а Бойко много омекна и той, преди повече мачкаше.

108

Демократ

преди 2 години

Важното е че сме в ЕС и НАТО, вече 30 години живеем добре в ЕС и НАТО, другото ще се оправи, това кой управлява са бели кахъри, България е развита капиталистическа страна членка на ЕС и НАТО и на голямото цивилизовано демократично западно семейство.

107

гост

преди 2 години

Хич не е зле. Очаква се да продължи работата на служебния кабинет докато не изчегъртат всико мутренско.

106

Републиканец

преди 2 години

На бугарите не им увре главата за 32 години че истината е в Президентската република но нищо нека копаят дъното нема лошо

105

4 процента

преди 2 години

'' С машинното гласуване ще се види как Герб са манипулирали вота до сега и едва ще хванат 4 процента. ''

104

Анонимен

преди 2 години

Утре вечер ИТН ще дръпне с 2 процента, след резултатите от чужбина. Някъде по време на мача ще дойде новината, че ИТН изпреварва ГЕРБ след извадка от данните от чужбина.

103

Анонимен

преди 2 години

Който иска да живее добре - ТЕРМИНАЛ 2.

102

Бай Тоше агрикълчъра

преди 2 години

Здравейте агрикълчъри, хелоу, кой е най-вкусния цитрусов агрикълчърал продъкт за лапанe? Мойо пазвантин не можа да ви оправи, ама чалгаджията може и да ви оправи!

101

Анонимен

преди 2 години

Активността намаля, защото някой се надяваха чалгаря да прекрати ковид цирка и гласуваха единствено заради това на предишните избори. Като видяха що за стока е, се отказаха да гласуват.

100

Анонимен

преди 2 години

Чалгара е мутра голяма, лайфстайла му дори е на нереформирана мутра, понеже те са бизнесмени от поне 20 години, а той си остана с черния джиб с четирите шестици.