59

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=HL1gcPJkWZc

58

Путин

преди 2 години

До Анонимен 57 "Лесно е да промениш вота през интернет, просто трябват отговорни хора с познания, не че не сме били свидетели, как гърбавите мъкнат чували с бюлетини, всичко е възможно, стига да има интерес и желание :)))" Аз поемем ангажимент да заменя гърбавите с изправени. Гласувайте спокойно с машините. :))))

57

Коледа идва с чудеса

преди 2 години

Ако вярваш...

56

Анонимен

преди 2 години

Чакат ни токови удари,гръмнали бушони,трафопостове и т.н.!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Требват кадри които да следят за това, имаме ги, ама надали ще се навият да работят за ЦИК :)) Лесно е да промениш вота през интернет, просто трябват отговорни хора с познания, не че не сме били свидетели, как гърбавите мъкнат чували с бюлетини, всичко е възможно, стига да има интерес и желание :)))

54

RADEF

преди 2 години

Не е възможна никаква манипулация на изборите (не на машините). Гласувайте спокойно.

53

водка PUTINKA

преди 2 години

Изличава спомени от изчеГЕРБване...

52

Анонимен

преди 2 години

на предстоящия вот на 11 юли на всички избиратели се отнема демократичното право на избор как да гласуват, както и вотът им ще бъде заснет от камери и регистриран от машината в точен час, което отнема правото на таен вот. Заради риска начина, по който гласуват, да стане веднага достояние на институциите, мнозина българи вече открито заявяват, че няма да упражнят правото си,а пък проведените вече с машини избори в Благоевград регистрираха рекордно ниска избирателна активност.

51

ЦИК пак манипулира

преди 2 години

Отново фокусът се измества към обикновената машина.Проблемът,Нейкова не е с тази машина,а с това,което става след нея.От всяка СИК резултатите отиват в ЦИК.Там къде ще се съхраняват,на какви носители ,кой ще ги пази,какъв достъп ще има до тях,кой ще въвежда данните,какъв контрол ще има над него и машините с които работи,те каква свързаност ще имат...В САЩ пробили системата,но ние сме печени балканци и няма да допуснем това?Вдигате шум за машините,но те са само първо ниво,важното е след тях.

50

Анонимен

преди 2 години

Гласуване всеки месец през интернет и няма да може да се купуват гласове или избори, защото излиза доста скъпо.

49

Анонимен

преди 2 години

И машините няма да ви оправят! ГЕРБ и всички останали!

48

Съвпадение?

преди 2 години

Същата схема,същите машини,същите фирми на Сорос организираха преврата в САЩ и идването на Байдън на власт!

47

Анонимен

преди 2 години

делото относно законността на въведените от мнозинството на Слави Трифонов, БСП, ДБ и "мутрите" на Манолова промени в Изборния кодекс в предходния парламент.Припомняме, че заради тях на предстоящия вот на 11 юли на всички избиратели се отнема демократичното право на избор как да гласуват, както и вотът им ще бъде заснет от камери и регистриран от машината в точен час, което отнема правото на таен вот. Заради риска начина, по който гласуват, да стане веднага достояние на институциите, мнозина българи вече открито заявяват, че няма да упражнят правото си,а пък проведените вече с машини избори в

46

Я подай ми мила мамо

преди 2 години

синьото елече, че ще ходя да чегъртам ГЕРБерите вече.

45

bet

преди 2 години

и в казиното машините няма връзка с интернет... но.... печели не залагащ, а разиграващ

44

Анонимен

преди 2 години

Който смята да гласува за единия от двамата селски тарикатчета, да ходи направо на урните, щото като ти излезе бележчицата с баркода че си гласувал, трябва пак да ходи при хартийките :)) Да обърнат внимание на хората ЦИК, не са *** пред заколение, трябва да осигурят достатъчно количество вода, както и одеяла за среднощно преспиване :)))

43

Путин

преди 2 години

До Сатир "Много разбирачи, никой не иска да каже защо в Европа ги няма?" В Европа ги няма, защото не са демократи като в България! :))))

42

Анонимен

преди 2 години

Гласуваме за Бойко,появява се Радев! Така ще бъде!

41

Сатир

преди 2 години

Много разбирачи, никой не иска да каже защо в Европа ги няма?То и контрола си е неясно пожелание в последния момент.

40

House M.D.

преди 2 години

Откога изборите имат значение? Предлагам да спестим време и пари, като ЦИК съобщи резултатите още днес.