96

4epa

преди 2 години

ЯНЕВ ТИ КОЙ СИ И ЗА КАКВО СЕ БОРИШ - ПОНЕ ЗНАЕМ 4Е ФИГУРАНТА Е МАДУРО- ТА И МАНИПОЛИРАНИТЕ МАШИНИ МУ ВЗЕ !!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Че идват трудни времена и трябва стабилно правителство Борисов тръбеше от ранна пролет. Но кой да го чуе? Янев т.е. Радев чак сега узряха. Бяха се вторачили в омразата си към Борисов и не се интересуваха от сгромолясването на държавата. Е, сега със Слави и Мая ще възродите България.

94

Анонимен

преди 2 години

До 112. Да не подценяваме ромите. Знаят как се натиска цифра по екран и бутон. Виж с писането на Х върху хартиена бюлетина не се справят успешно и 25-30% са невалидни гласове.

93

Ха-ха

преди 2 години

Затова ли полицията и жандармерията демонстрират присъствие

92

4epa

преди 2 години

НАЛИ ТИ И ФИГУРАНТА СТЕ ИЗПРАТИЛИ ПОБЕЛЕЛАТА КОНСКА ГЛАВА БРАШКОВ ДА ПЛАШИ ХОРАТА КОЙТО СИМПАТИЗИРАТ НА ГЕРБ- ПЪЛЕН КОМУНИСТИ4ЕСКО- СТАЛИНИСКИ ПОДХОД !!!!!!!! ТЕ ТОВА Е ВЕ4Е ПРОМЕНАТА - НО В КАКВО ЯНЕВ ЗАЩОТО И ТИ НЕ ЗНАЕШ НА КОЙ СИ МЪША НА КОЙ РОБ !!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Дано Стефан Янев направи редовно правителство като това в момента!

90

Анонимен

преди 2 години

партията майка пак ще спечели.

89

Житомиров

преди 2 години

Предвиждм нова тройна коалиция - ГЕРП СДС ДПС. Осбенно след посещението на баце Бою в Стамбул

88

Анонимен

преди 2 години

Като кажат "гласувайте без страх" и е смешно. От кой да ме е страх бе. Гласувал съм си цял живот без да ме е страх от никой. Някой ще дойде да ме набие,че съм гласувсл против него ли? Да ме е страх от кого по-точно? Айде ставаме смешни с такива изказвания.

87

не гласувайте!

преди 2 години

комунистите не ни трябват!

86

Парамун

преди 2 години

Друго не знам, но във всички закони приети досега от тиквения парламент има вратичка за гоелмите корпорации и обикновения потребил пак остава надyпен. Новите едва ли ще оправят това, но герп няма да получат гласа ми , ако ще турско да стане.

85

Бунгар

преди 2 години

Къде видя Янев този страх незнам? Какви са тези внушения? Страхът по скоро идва от неизвестноста и това което се задава.Избирателите нямат нужда от вашите съвети.Дори и да има корпоративен вот,той е вътрешно партиен,основно преференциален и няма как с машинно гласуване да се премахне и контролира.Практикува се от всички партии и техните спонсори, и това е реалноста,форма на скрито купуване на гласове.Интересно дали екипа на Станислав Трифонов мислят еднакво и ще гласуват за ИТН???

84

елате ни вижте

преди 2 години

от Иван Вазов... Закъде сме без майка Турция?

83

Анонимен

преди 2 години

КОЙ гласува 220% увеличение на секциите в Турция? "Бойко" ли? Хайде бе, къде "изчезва" трола, който *** за това как ГЕРБ били "чакали" турски гласове? Нещо май съвсем се спаружи? :)))))

82

спасителят-поробител

преди 2 години

Да идва султана и да си спасява раята! Московците от кремал измряха от водка...

81

кофти

преди 2 години

По-добре е да имаме бежанци , отколкото гербаджии , ще ни излезе доста ПО-ЕфТИНу!

80

обезлюдена зема

преди 2 години

Земята на Ботев и Левски бунтовна песен запя!

79

Анонимен

преди 2 години

До срам , срам , срам . "Доживяхме , ГЕРБ да проси електорат от Турция !Бойко едно говореше , сега друго върши !" КОЙ гласува 220% увеличение на секциите в Турция? "Бойко" ли?

78

забравете го Герб

преди 2 години

Гнездо на компроментираните комунисти - строители на социализма!

77

Питане !

преди 2 години

Другари от ГЕРБ , кажете на жожда си по-бързо да посети и Румъния , белким и от там да дадат някой глас , СРЕЩУ НЯКОЕ КЮЛЧЕ , ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО , НЕ СЕ СТИСКАЙТЕ !