304

ПроСоТо

преди 2 години

Според мен, нема да има правителство ,дори и на "малцинството", след 11.07..Трудно ще е на "Орела,рака и щуката" да дръпнат българската каруца и да я изкарат от каа лта. Ако искат политически ОТГОВОРНИТЕ личности,трябва да се КОНСОЛИДИРАТ около ЕДНА ЦЕЛ-Изваждане на Родината ни от блаа то то,в което я набута 12-годишното БЕСНЕЕНЕ на "СЪЩЕСТВАТА ДОЛНЯ РЪКА",начело с НАЙ-ДОЛНЯТА РЪКА-Психаря от село Банкя...ИНЕРЦИЯТА по ЗАЛИТАНЕ за власт в момента е вредна!..НОВА ВИЗИЯ е нужна!.."Съединението прав

303

БСП

преди 2 години

Някой тук може ли да ми припомни какво беше ГЕРБ?

302

Анонимен

преди 2 години

До ГастарбайтерТи си гласувай за слави и на нас да ни е ''гадно",както ти казваш,но на тебе явно ти е много по гадно в чужбина,защото там си пл юнка и трябва да измиеш много чинии - за това си толкова злобен!

301

Анонимен

преди 2 години

Много *** са впрегнати да пишат манипулативни коментари в Интернет. Ахахаха! Чаааооо, дебелачкооо!!! Дооо вииии ждааааа не!

300

Анонимен

преди 2 години

Номер 1 Слави, България я отпиши може да закривате държавата.

299

ГЕРБ И ЧУК

преди 2 години

Не разбирам защо комунистите от ГЕРБ се карат с комунистите от БСП. Баце имал ли е червена членска карта? -Имал е! Бил ли е охрана на Бай Тошо? -Бил е! Опита ли се да му подражава на селския манталитет? -Опита се!

298

Анонимен

преди 2 години

След подмазванията и сделката със султана едва ли ще има нормален Българин да гласува за ТИКВАТА и нрговата партия ГРОБ.

297

Анонимен

преди 2 години

До Избирател 351...Партията му на мутрата ще загуби изборите с около 30 % от негласувалите. Честито на политицеските лидери и техните финансови експерти. 50 % - 20 % е равно на 30 % победа на хората над партията му на слънцито и вожда на полицаите, мутрите и бюджетните служители в държавната администрация....Де да беше само той БКП-то здраве му кажи, ама не е!:)))))))) ....Пак ще има хленч и скърцане със зъби дорде акъла български е малък и блеещ! ..БКП форевър.:)))))))

296

Избирател

преди 2 години

Партията му на мутрата ще загуби изборите с около 30 % от негласувалите. Честито на политицеските лидери и техните финансови експерти. 50 % - 20 % е равно на 30 % победа на хората над партията му на слънцито и вожда на полицаите, мутрите и бюджетните служители в държавната администрация.

295

Време за подмяна

преди 2 години

След изборите най-вероятно ИТН, ДБ и ИМВ ще направят правителство на малцинството и ще управляват с негласната подкрепа на ДПС. Няма да си го признават, разбира се, но всяко гласуване в Народното събрание ще го потвърждава. А БСП им предлагаше подкрепа без коалиция, и за политики които те сами обещаваха. Накрая ДПС ще си получи своето.

294

Ха-ха

преди 2 години

За пръв път след 1989 год. ще имаме полицейски избори

293

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 346: "Прочетох итн и отидох да повърна, от гнусота"? Всичко си има граници, само п'ростотията на гербаджийските *** е безгранична.

292

Шоп

преди 2 години

Токвойковци юе го дуфнат на изборите неще и дума.Обаче токвойковщината ще отнеме много време да се избие от българските кратуни.

291

Анонимен

преди 2 години

Прочетох итн и отидох да повърна, от гнусота

290

Време за промяна

преди 2 години

Не е толкова важно кой ще е първи и кой - втори. Важно е кой ще направи правителство. Сигурното е, че вече Бойко и гербаджиите Министерския съвет само отвън ще го гледат. С тях никой вече не иска дори и да разговаря. Няма кандидати за патерици вече.

289

Анонимен

преди 2 години

Дано победи ИТН, България има нужда да фалира и да не съществува повече. С любезното съдействие на черепа и Василев

288

АТАКИСТ

преди 2 години

АТАКА ПОБЕДА!

287

дддд

преди 2 години

Може да е "само 1%",но водят,след всички манипулации и лъжи на служебното правителство,Рашков и останалите подкупни министри!

286

Гастарбайтер

преди 2 години

Ще гласуваме за Слави от чужбина, за да ви е гадно на вас в България. Мерси, пак заповядайте

285

ПРОДАЖНИЦИ

преди 2 години

Какво ни казаха от Турция :Българите са ПРОДАЖНИ , това се даказва и на практика от Борисов , който доказа и другото , че пътя на България за Европа , минава през Босфора !