96

Анонимен

преди 2 години

Вчера умрелите от Кoвид в САЩ са 28, а в България са 41. При това САЩ са не само 50 пъти по-многобройни от нас, но и с 10 пъти по-продължителен живот.

95

Анонимен

преди 2 години

Освен това повечето ученици изкараха грипа миналата година, така че сега очаквам да го отнесат малкото, които не са го карали и най-вече тези, чиито родители от ковид фанатизъм са ги ваксинирали. Което пак е кофти, щото децата кво са виновни, че родителите им са ковидпсихари, та не е зле такива като се разкихат, веднага да бъдат карантинирани, нищо, че ще размахват сертификатче, че имат ваксина.

94

Китай ще издържи на

преди 2 години

много загуби, но ще победи!!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106Те там не са и спирали да се бунтуват. И там, и в Германия, Испания, Гърция и тн и тн. Просто в нашите медии има пълно информационно затъмнение по въпроса. Тук там се процежда по някоя новинка, но на фона на още 100 рекламиращи ваксинките и грипчето. И това не е само в БГ. Световна практика стана!

92

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против учениците да си ходят на училище, ама малко разум не е излишен, и като видиш че много се разкихат пусни им една грипна ваканция като в доброто старо време, за да пресечеш заразата и после пак. А с действията до сега изгледжа, че не искаха да пресекат заразата, а напротив, държаха ги в училище, докато достатъчно много хора се разболеят, за да се наложат ограничения на всичко и всички! Е това говори, че не се борят с вирОса, а се борят да ваксинират повече изплашени хора!

91

Ааа не на широко !

преди 2 години

Хората за тясно пари дават...

90

Анонимен

преди 2 години

До 107 Има и още един вариант - вдигаме се и измитаме всички като тебе и тая професорка в ямата, където ви е мястото. Ще стоите далече от децата. Защото ви търпяхме простотията 1година и половина, но вече ни кипва здраво. Ние родителите не сме политически клакьори, решим ли да ви изметем, ще го направим дори това да е последното нещо в живота ни. Лошото е че почнем ли, няма да можете да ни спрете с никакви средство. За това един съвет, ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА!

89

славянин

преди 2 години

При широко разпространение на Делта варианта вероятно ще се наложи връщане към някои по-строги мерки. Надяваме се по-късно да се разпространи този вариант, изтъкна епидемиологът пред БНР.Тези се надяват варианта да се разпространи, смятайте що за порода *** са!

88

Анонимен

преди 2 години

Нали имаше строги мерки-затваряне по къщите, ограничения на икономиката, откъде се взеха новите мутации, защо не затихна заразата както ни убеждаваха? Дори и в Япония въпреки следенето и карантината? Не ви ли е здрав организмът каквито и ограничения да има резултат нула.

87

Анонимен

преди 2 години

А защо като всичко е тип топ с тия ваксини, Великобритания прие специален закон с който на държавно ниво освобождава от отговорност Пфайзер за евентуални странични ефекти и смърт! Проверете информацията. Това вбеси много хора в Кралството и там започват също да се бунтуват.

86

Анонимен

преди 2 години

Щом искат учениците да са редовно на училище, значи искат пак да стане същото като миналата година.

85

Анонимен

преди 2 години

Делта вариант няма никъде. Нито има каквито и да било "варианти"

84

Англия 100% ваксини

преди 2 години

В Англия са ваксинирани почти 100% от непреболедувалите без децата (70% от цялото население), и ситуацията е катастрофална. Само за последното денонощие случаите са се увеличили драстично от 23 хил на 27 хиляди.

83

Светозар

преди 2 години

Абе няма да се ваксинираме и това е. Хората не искат. Ваксинират се само по принуда - който ще ходи на море в Гърция или под страх да не си загуби работата. Няма как хората да приемат насериозно нещо с 0.01% смъртност. Я да беше белодробна чума, да видите, как за 24 часа ще се ваксинира цялото население. Ама при такъв джендърски вирус, ваксинация може да стане само по принуда и то сериозна.

82

Анонимен

преди 2 години

Разпространението на тия варианти по странно съвпадение започна след началото на ваксърската кампания. Преди това вирусът беше един, после станаха 100.

81

Анонимен

преди 2 години

Нали в Бразилия реват че нямали ваксини, оная португалска джендърка ни размахва пръст, еми дайте ги на братска Бразилия тия ваксини. Няма да ви се сърдим.

80

Анонимен

преди 2 години

Училищата вдяка година произврждат епидемия от въшки, а бабата на фона на индийския ковид иска нормален режим. Ееала бабе, стойчо и той държи да си убие наборите. Изобщо контролът на пандемията е от зле на по-зле

79

Анонимен

преди 2 години

Имам предложение. Да се превърнем в първата туристическа ваксинационна дестинация. И без това имаме няколко милиона ваксини, които ще се затрият. Безплатна ваксина и безплатна бутилка ракия за всеки турист със седмичен и по голям пакет на морето.Ей , Алибегов, задействай се!

78

до Ваксината не дейс

преди 2 години

само че тези 600 са концентрирани в два големи града Москва и Санкт Петербург с общо 13 милона население, по точно само 450 са от двата града останалите 150 са от останалата Русия, т.е от 130 милиона разположени на 1/7 от земното кълбо.

77

Анонимен

преди 2 години

До 80 Ти изр#д ли се бе? Я като много знаете всички проверете защо Пфайзер е съдена заради Виокс. Лекарството е пуснато на пазара без необходимите изпитвания. Излъгано е че няма странични ефекти, а са ги знаели -смърт от инфаркт и инсулт. Това е общодостъпна информация за грандиозното дело в САЩ! Провери го бе! На фирма съзнателно обличала на смърт не вярвам и детето си няма да бода с нейни препарати. Наричайте ме както искате. Проверете информацията за Виокс и вярвайте на себе си!