94

ТРЯБВА

преди 2 години

Трябва да има граждански арести - Борисов използва летище София за трафик на Дрога от Турция за ЕС .

93

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

92

Анонимен

преди 2 години

До Някой хора:За Бойко Рашков става въпрос, предполагам. То да се нагушиш с 19 апартамента според мен няма друг път освен споменатия от теб.

91

Някой хора:

преди 2 години

Са причинили толкова жестокости и толкова болка, смърт, унижение, и травми, че единствения начин да се справиш с такъв и да го заличиш от света е да го видиш как умира в агония или да го полееш с бензин и да му теглиш клечката или да го видиш как се гърчи в някоя тоалетна малко след като се е изходил и в миризмата на собствените си фекалии на него му просветва, че не е недосегаем.

90

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Аде де,аде де,само някои "бизнесмени и политици"? Май не са "някои" а бая продажници!...Не знам защо ама некакси не фащам вяра и у "новите" управници!?....

89

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ДА ЗАПО4НЕМ С тебе иан4о,А ?

88

Продължавам:

преди 2 години

Ти не можеш да отричаш жизнен органичен процес като отмъщението, които за последните 60 милиона години се е доказал, че работи. Ти не можеш да разбереш този процес. На някой хора не им е ясно точно какво е пуснато срещу тях и че каквото и да направят е безмислено. Искаш да си поговорим за още глупости извършени през последните 30 години или просто ще заведеш делата за държавна измяна?

87

Дочоолу

преди 2 години

Ясно е, Радев е проповедника на Подмяната, а другаря Янев какъв му е, съученик, съучастник или играе ролята на Санчо Панса.

86

Анонимен

преди 2 години

Като заслужават да си го получат иначе ми звучи всички знаят кои са наркодилърите и те продължават да си ходят по улиците и да зарибяват младежи

85

СМЕЛО ЯНЕВ

преди 2 години

Ликвидация на нагло престъпните министерства прахосващи милиарди годишно от народа

84

Дочоолу

преди 2 години

Типично изказване на комунист през 1945 година от декември месец. А за врага с партиен билет кога ще почнете отстрела, а другарю Янев.

83

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ окрадоха държавата. За тях трябва да се построи отделен затвор и да лежат далеч от всички

82

Анонимен

преди 2 години

Едни бивши български генерали са за затвор.

81

Анонимен

преди 2 години

да Борисов птдавна трябваше да търка наровете

80

Парашутист

преди 2 години

Още един прокурор на висша политическа длъжност. Ако очаквате, че хора, които се правят на прокурори и съдии от висотата на министерските си постове, стават за нещо, значи сте глупави хора. Има ясно разделение на властите. Не може министър да дава присъди. Това е антидемократично. Ако сте съгласни на тази анти-демокрация, то защо ревете, че Бойко Борисов е лош? Тези са още по-зле. Не признават никакъв закон, правят си еднолично абсолютно каквото пожелаят. Борисов пред тях е по-демократ от Рейгън

79

dmx

преди 2 години

Мирише ми на гражданска война. Това са празни приказки. Държавата за пореден път е базпомощна пред мафията, а това чиче ми се плаче...

78

Основният проблем

преди 2 години

На българският народ са точно три неща - залъгването по "християнската прошка,", нежеланието за отмъщение за това, което им е направено от скритите садисти в последните 30 години тук и кратката памет за събитията как точно се случиха!

77

izh

преди 2 години

E, нормални приказки от червен гавазин. Никой и не е очаквал нещо друго. За един овенен думата морал е от ескимоски произход. Иначе българите се готвят активно за това което ще ни се случи следващата година. Все пак даже и помията която ръсят ще трябва да я платим като френски парфюм. Ама , свикнали сме . И при Андрейчо, и при Жанчо, и при Сергейчо - все сме плащали сметките на мутрите. Добре структурирана държава, добре структурирани медии - е джобовете дето се пълнят са малко, но това е !

76

Анонимен

преди 2 години

Е добре де, а действие кога? Тези приказки всички ги знаем. Но не сме видели. Като заслужават затвор, защо не са в затвор?

75

Анонимен

преди 2 години

Още няколко дни и адиос! А колко приятно смърдяхте два месеца!