580

Анонимен

преди 2 години

АЛО ВИДИН 15 МИНУТИ С TGV-то ПРЕЗ ТУНЕЛА ПОД ПЕТРОХАН И СТЕ У СОФЕТО. Е-Е-Е ТАРИКАТИ И ВИЕ СТАНАХТЕ СТОЛИЧАНИ.

579

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 692 "Бойко е играч, хич не ми се вижда пpocт." ТАЗИ констатация ОСОБЕНО МНОГО дразни ***, който се мисли за велик и поради тази причина не може да понесе, че някой, който той мисли за нещо по-малко от него, постига успехи в живота и кариерата си. Оттам и мита за "еднокнижника" "Винету": *** има нужда да рационализира нерационалната си, патологична, вътрешна омраза към успелите и търси "обяснение". А най-забавното е, когато други използват комплексите на ***. :)))

578

1

преди 2 години

прав си др.борисов,мутрите,не те допущаха,до тях,ти изпълняваше само черната работа,събираше таксите,на паркинзите на мутрите.

577

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 694 "Българите започнаха да си купуват апаптаменти като топли банички" Само един комунист, който никога не е работил за парите, с които да си позволи да си купи жилище, може да омаловажава факта, че българите могат да си позволят да купуват имоти и жилища, без да са на държавна хранилка и без да трябва да кредитират държавата с техните пари с десетилетия, докато това се случи (както беше през Комунизма). А най-кофти е, когато тоя комунист пише от апартамента/къщата от техните :)))

576

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен_693__ТОВА, ЧЕ БУДА Е *** СИ ЛИЧИ ПО ИЗТЕКЛИТЕ ЗАПИСИ С АНТУРАЖА МУ ПРИ КОИТО МЪЛЧИ КАТО ПЪН И САМО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СЕ НАМЕСВА. ДАЖЕ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ТОВА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА КОНТРОЛИРАНО ИЗПУСКАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ДЕМЕК АЗ СЪМ ТАРТОРА И ДА ЩЕТЕ И ДА НЕ ЩЕТЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ МЕН и ЩЕ СЛУШАТЕ!!!

575

Анонимен

преди 2 години

Загуби ли изборите Бойко, край с всякакви строежи и инфраструктурни проекти. Бесепарите и автентично десните комунисти ще окрадът всичко до шyшка и ще ни спрът еврофондовете. Ще ви припомнят какво беше в зората на демокрацията. 90-те.

574

ПП БЪЛГАРСКА ЗИМА

преди 2 години

НИЕ ОТ БИЛГАРСКА ЗИМА НЕ СМЕ КАТО ТЕЗИ ОТ БЪЛГАРСКО ЛЯТО, ДЕТО НЕ СА СЕ КАЧВАЛИ НА СКИ И ЗАТОВА СЕДЯТ В ДУБАЙ КАТО ПРИПЯВАТ - "ИСКАМ ДА Е ЛЯТО-О-О-О ТОПЛО И ПРИЯТНО-О-О-О. НЕКА ДА Е ЛЯТО-О-О МИЛИОНИ ДНИ-И-И-И." ОБЕЩАВАМЕ ДА ДОКАРАМЕ ПО 9 МЕТРА СНЯГ НА ВСЕКИ КВАДРАТЕН МЕТЪР. ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ ЗА РАЗСТИЛАНЕТО МУ.

573

До анонимен 696

преди 2 години

Лъжеш се, или по-скоро внушаваш лъжи!

572

Георги Димитров

преди 2 години

Е предателят, заради който никога няма да има магистрала до Македония. Защото докато Тито избиваше десетки хиляди Българи в Македония, Димитров правеше същото в България! Станишев, Елена Йончева, Рамадан Кънев са неговите наследници! Служебното правителство спря магистрала Хемус само две години преди Бойко изцяло да я завърши.

571

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе ,магистрала и влакове до Македония не са пуснали,нито КПП или самолет, да не говорим, че и в северна България пътя още не е построен и тунела под Балкана.

570

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бойко Методиев България дръпна много и се доближи до стандартите на европейците. Българите от прoсяци и гледачи на старци започнаха да карат скъпи коли и да се редят да ходят на море в Гърция. Българите само се тръшкат че не им дали по-скоро отпуска да водят родата на малдивите. Българите започнаха да си купуват апаптаменти като топли банички, строят си вили, къщи.

569

ами...

преди 2 години

Пък при теб бобсуне са се наредили все убавец, убавица, убавец, убавица.....с кеф да ги изтаковаш не с 200, ами направо 2200!

568

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза, че българите са *** и беше прав. Но защо нарича себе си пpocт при положение, че постигна всичко. Пари, власт, международно признание, яки мадами всяка нощ, купони. Бойко е играч, хич не ми се вижда пpocт.

567

хмм...

преди 2 години

А да ни кажеш кои са при теб Бойче?

566

Анонимен

преди 2 години

ваксинирай се бре бойко :)

565

Анонимен

преди 2 години

Народа е изнервен, нацията е уморена и не може повече. Искаме стабилност и да се гради и строи.

564

Анонимен

преди 2 години

"Докато ние работехме, те ни прикачиха, че сме статукво. Само за няколко години направихме нови градове. Кое да ни изчегъртат? Кое не ни харесват" АМА ВЕРНО ЛИ, ЧЕ ГЕРБ ПОСТРОИЛИ 35 НЮ ЙОРКА, 22 ЛОНДОНА, 17 ПАРИЖА, 12 РИМА, 10 МАДРИДА, 9 БЕРЛИНА, 6 ТОКИО, 4 СИДНИ. АМИ СВЪРЗАХА ЛИ ГИ С МАГИСТРАЛИ. АМА и TGV и ТУНЕЛИ ЛИ ИМА, А НА ВСЕКИ БЛОК НА ПОКРИВА ЩЯЛО ДА ИМА ХЕЛИКОПТЕРНА ПЛОЩАДКА.

563

Анонимен

преди 2 години

690 Борисов не ходи с патерици, не е полусляп, с торби под очите, не фъфли и не греши, на всяка втора дума, като стария чалгар Слави.

562

магистралка

преди 2 години

В началото на промените стартирахме с 100% държавна собственост върху икономическия ресурс. Олигарсите, не са някакви извънземни. Тях ги създадоха партиите на прехода, чрез раздържавяването на икономиката.И всички партии, включително ГЕРБ работеха безпроблемно с тях.Никога не е имало нетърпимост на властта към олигархията.Освен разчистването на сметки по мутренски, с помощта на Гешев.Ако не се справим с корупцията, като гражданско общество, мисля, че няма да сме дълго е ЕС.

561

Анонимен

преди 2 години

685 Това ще е червен фашизъм, комунизъм, което е едно и също. Нищо ново, какво може да се очаква от ченгета на мракобесната ДС, като Рашков, хората на Радев в президентството, новоназначеният в службите, областните...А има закон, според който, ченгета от бившата ДС, нямат право, да заемат високи постове, който се спазва в европейските посткомунитгически страни. Само в България, не. Затова сме най-бедните в ЕС.