162

Анонимен

преди 2 години

Пендар,колко български паметника и надгробни плочи изкъртихте днес в чест на Аце Федеро и Тито?

161

Анонимен

преди 2 години

Албанският към латинския е като португалския към испанския...

160

Т.Шак

преди 2 години

Пендо, България няма зор да вкарва РСМ в ЕС. Вие имате. Ние посочихме нашите условия. Вие сте на ход. Инак, можем да си кютаме така до второ пришествие или докато не ви дойде акъла в главата.

159

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Албанският народ е най-старият народ на Балканите - от Пелопонес до Херцеговина, от Апенините до Каспийско море. Албанският език е пряк наследник на латинския език и не е близък с нито един друг език в Европа. Територият на днешния политически субект Северна Македония е 90% автохтонна албанска земя и 5-10% българска. Да се знае и помни.

158

Анонимен

преди 2 години

България ще изчака едно ново, демократично правителство в РСМ. С настоящето, което не се е разграничило от титовизма и македонизма, не може, да прави компромиси, с историята и езика си.

157

Анонимен

преди 2 години

77 Александър Македонски е грък, от една от няколкото съществуващи тогава, гръцки държави. Древната Македония отдавна несъществева, като Шумерите, Вавилон...

156

Анонимен

преди 2 години

131Прочети, кои са първите императори на Източното Римско царство, сед разделянето на Римската империя на две части, на 17 януари 395 от новата ера. Тогава умира император Теодор I и синовете му Аркадия и Флавий Хонорий, си поделят империята. Те не са били гърци.

155

Анонимен

преди 2 години

161 Античките "ъ" -то си го употребяват в говоримия език, което показва, че насилствената промяна, не може да заличи българския език в РСМ.

154

Истукан

преди 2 години

България е била силна държава, на 3 морета и е владеела територията на Мекодония.

153

Анонимен

преди 2 години

До Ха!На сръбски е Бугария, те избягват българското Ъ, ще си загубят идентичността :))

152

Не се учудвам !

преди 2 години

Краде се от този който има . И сърбите койко пъти до сега се пробваха ,а и успяха ,във западните ни територии се извърши етническа промяна на населението със всякакъв вид преследване тормоз и мнооого убииства така се е деиствало и във НАШАТА Македония докато българин стана *** дума, лош човек,татарин,окупатор , а нашите българи там започнаха да се казват не Иван и Стоян ,а Зоран ,Душан ,Ивица и прочие все сръбски имена След още 10-на години един българин няма да има в бивша Югославия /

151

ИСТИНА

преди 2 години

СЕВЕРОЗАПАДНА Македония ... Алооо макетата га се прекръстите на СЕВЕРОЗАПАДНА Македония тогава ще има преговори за Е.С. И да ви е ясно тогава някоя друга държава ще обяви ВЕТО. Знайте НЕ ставате за европеици. ЗЛОБНИ ,, ГРОЗНИ ,,КРАДЛИВИ,,ЛЪЖЛИВИ И ВУЛГАРНИ сте всички македонци

150

Ха!

преди 2 години

Те спор с България нямат! Имат спор с някоя си "Бугария". Нашата държава си има име, което те не могат да променят, както сменят имената на Кутмичевица!

149

Анонимен

преди 2 години

Кадъната взе да ми трие коментара, обиди се :)) Ще кажеш е "македонка", гадни българи ей :))))

148

Анонимен

преди 2 години

Красиви очи има Пендо- едното гледа къде другото :)

147

Пък казвам

преди 2 години

Аз пък казвам,че трябва да изчакаме преброяването на населението в Македония,планирано за тая есен,ако не го отложат за пореден път. Може да се окаже,че албанци,турце,гюпци и бошняци са над 50% и тогава правителството на Заю Баю въобще няма да е легитимно да преговаря с нас.

146

Мнение

преди 2 години

На хитреците на дребно от РСМ им се смее цяла Европа - как защитават нещо което не съществува. Как не могат да разберат, че не е срамно да си млада нация, срамно е да изопачаваш факти, да си двуличен, подмолен и зависим от държави които клаха собственото си население. Вето на РСМ за ЕС, докато не проумеят в какъв съюз искат да влизат и какви са неговите ценности.

145

Анонимен

преди 2 години

Аман с този Пеъндовску, заю Баев, чики-рикев, дейййййПъъъъ и новините малоумниии

144

Византия е ;

преди 2 години

Римска държавност и гръцка култура --- само .че критско--микенската култура гръцка ли е атина и спарта гърци ли са ,елините гърци ли са ? Е , сегашните гърци обичат да се наричат елини ,те разглеждат всички исторически пластове 3000г преди тях като тяхно наследсто само защото се намира в земята дълбоко под тях -- но всичко това не е истина ,Спокойно и ние можем да бъдем атланти или нещо друго отдавна хванало пътя .НО малко кофти ТЕ -елини ,НИЕ хуни и татари ,,диваци,, някакви...

143

Ами,

преди 2 години

До Анонимен130Като си куха амеба , злобен и с такъв манталитет , защо ходиш на запад?