35

Анонимен

преди 2 години

Столицата на македонските цари е открита край Петрич-Хераклия Синтика. ловдив се е казвал Филиополис-на името на Филип Македонски.Какви северомакедонци,какви сърбомакедонци.Спрете с фростотиите.Чувствайте се както искате,но не накърнявайте нашите държавни интереси.И престанете да правите платени клипчета от разложко,как живеещите там са северомакедонци,ти да видиш.

34

Анонимен

преди 2 години

С Васил който беше представител на Евровизия на Македония и сега ще бъде лидър на гей-прайда в Македония,беше нормално да се случи това което се случи.Ако Азис беше представител на Евровизия на България и беше излезнал с официален клип с Турското и Македонското знаме,когато Турция и Македония ни блокират за ЕС, Ние как щяхме да реагираме?Проблема не му беше че е Българин,а в момента когато ние ги блокираме за ЕС,той излиза с клип с Българския флаг.Помислета малко.

33

Диана

преди 2 години

До Анонимен29Всички македонци са българи от македонски етнос-не може етносът ти да се приравнява с националността ти!Този ваш етнос е останал през вековете защото сме били държава, обединена от различни държави в течение на 1300г.Преди 1300 г. е имало държава Македония,която доброволно се е включила в съюз наречен България и македонците са станали доброволно българи без да губят своята идентичност.Сърбите и гърците крадат голяма част от вас и искат да забравите за България и нашите макета също

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Бойко добре се справи, умее да залъгва, Радев продължава политиката спрямо макетата, знаем че са предатели всички :))

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНАПРОТИВ ПИРИНЦИ ОТДАВНА НЕ ГЛЕДАТ КЪМ СКОПИЕ А КЪМ СОЛУН!

30

Анонимен

преди 2 години

Този проблем ще бъде решен рано или късно,но това което постигнаха като резултат ще си остане за винаги.За съжаление този резултат не е добър.Но какво да се прави.Докато ни ръководят полицай(Цветан Цветанов),пожарникар(Бойко Борисов),военен(Румен Радев) и агент от ДС(Каракачанов),това ще бъде което е.Ние ще си останем най-бедни и ще си останем в изолация в Европа.А и това което предстои няма да е хубаво.Имаше друг начин за това да се разберем С Македония при това всички да са доволни.

29

Анонимен

преди 2 години

До анонименСеверномакедонците смятат че българите от Пиринска македония трябва да се присъединят към тях. Това им е претенцията. Към Пиринска Македония

28

2 милиона?!

преди 2 години

Населението на "С Македония" е колкото град София. Ако не ги толерира една велика сила(но ги толерира), на кой ще му пука за тях? Нямат море, нямат ресурси, не са на пътен коридор? Едното Охридско езеро.

27

Петър

преди 2 години

Да залеем македонските социални медии, форуми и прочие с българската позиция - обосновано и цивилизовано. Явно дори и в 21в се налага да вършим просветителска дейност.Покажете им че сме един и същ народ!

26

Анонимен

преди 2 години

До ДианаНе знам за никакви клаузи, Радев е президент, не е премиер :)) Плюс това, макетата са като мравките за нас, нема нужда да сключваме некакъв договор с тях :)) Малки хора с претенции към нас, естествено се обидихме :))

25

Диана

преди 2 години

До Анонимен18Ти си сигурно много млад и още не си видял нищо - ние всички добре видяхме какво се случи с македонския представител Васил на Евро песен тази година - вълчият вой в РСМ за двойното му гражданство стигна до небето, а кой знае какво е станало вътре в страната...Освен това, ти си само един случай и бихме се радвали да има повече като теб, но за съжаление, когато говорим нещо, ние говорим истината, за разлика от сърбите - всичко, което искаме е вие да сте добре!

24

Анонимен

преди 2 години

Македония официално няма претенции за Македонско малцинство в България.Това е поредната лъжа.Ако някой в България се чувства като Македонец това си е негово право,както и моето право да бъда Българин в Македония.Засраме те се с поведението и лъжите и омразата която създавате.

23

Анонимен

преди 2 години

И това за претенциите е лъжа,даже е и смешно.Как ще имат претенции и с какво.Те нямат армия(10000)Спрете с лъжите за Македония.Само ни правите проблем на нас Българите в Македония.И на Българите в България с лъжите се опитвате да създавате омраза към Македония.Абсолютни манипулации и кампания срещу Македония правите.Да има разочарование в Македония след ветото,но това ще отмине,след като се подпише нов договор под натиск на Европа.

22

ЗАЩО ?

преди 2 години

Ние за да потвърдим някакви исторически събития търсим достоверни писмени източници от едно времешни византииски и др, хроникьори ,преглеждат се стари между държавни договори ,археологически паметници ,жития библиотеки като тази на Ватикана -- ПОСРЪБЧЕНИТЕ казаха ,че това е фалшификат и си измислиха собствена история без никакви доказателства ,това ,че те се посръбчиха не означава ,че ще седим да ни откраднат и изопачат миналото трябва да гледаме как унищожават и крият всички паметници там,

21

Истукан

преди 2 години

Македония не получи подкрепа на България за влизане в ЕС поради претенциите си за малцинство македонци в България. Да видят историята си откъде са произлезли и откъде са им корените. Говорят повален български и пак не си знаят нацията. Прекарали са истински катарзис.

20

Повечето българи

преди 2 години

не знаят. И си мислят, че Македония се бори за признание като независима бивша незавизима държавица от ФЮРОМ. И не реагират.Не е така. Те имат териториални претенции към Р България, член на ЕС. Те искат да им се признае македонско малцинство у нас. Да имат партия тип "ДПС", но с членове "македонци". Това никога не трябва да се позволява. Основно изискване да те приемат в ЕС, е да намаш териториални претенции към останалите членове. Дори квадратен сантиметър. САЩ искат да делят и владеят.

19

Анонимен

преди 2 години

В Македония има Български телевизии от повече от 20 години.Не знам защо се опитвате да манипулирате Българските граждани.Аз лично съм гледал и не само телевизии,а и Български филми и сериали.Гледал съм и документални филми за България(Рилския Манастир,Теодосий Спасов и др.)по тяхната национална телевизия.Спрете да манипулирате хората.На времето в Македония всички бяха за България на световното 1994година и всичко се радваха за успеха.Ако има омраза е заради ветото което ние им наложихме.

18

Диана

преди 2 години

До Анонимен20Абе, не е точно така, значи! Ако има клауза в договора, че при неизпълнението му ще плащат неустойка,напр. по милионче в зелено за всяко отклонение, гледай какво ще стане - ставаме първи братя незабавно, значи защото не биха допуснали да станем по-богати от гърците с техния огромен заем...Всичко винаги си зависи от зависито...

17

Анонимен

преди 2 години

До аа1830Никой не им се моли, това е проблема на макетата :)) Не си въобразявай, че ни пукаособено за тех :)) Българина нарочи ли някой, особено ако го плюят, нема спасение :))

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Дори сега ако ги е страх от ЕС, в миналото е имало какви ли не истории за завтори или арести на българи и го има като прецедент. Трябва гаранция че няма да се повтори в бъдеще, а това са само гаранции от техните органи, МВР, ДС , и др.