82

до ГЕРБ

преди 2 години

Защо и САЩ свалиха доверието от Борисов ?За един приятел питам !

81

болна тема

преди 2 години

Освен чегъртане требе и мислене!

80

Анонимен

преди 2 години

Абе до изборите има още време,трябва да се чегърта яко!

79

питане !

преди 2 години

Има ли още ''отпускари'' от ГЕРБ ?

78

тъй тъй

преди 2 години

Герб пак ще спечелят,и ще управляват с ДПС!Не случйно отвориха толкова секции в Турция!Работата е намислена отдавна!

77

Анонимен

преди 2 години

Бойко ги меля бизнесмените на суджуци в месокомбината.Канибалът от Банкя!

76

факт!

преди 2 години

Какъвто и да е резултатът от изборите , ГЕРБ никога няма да управлява вече !Борисов и централата на ГЕРБ , никога не са очаквали такъв БУМ на разрив в държавните институции , ПОДКУПЕНИ С ПАРИ !

75

Анонимен

преди 2 години

До Учиндолец 78 "много ще му баде неприятно на господин Станислав Трифонов, когато с неговия мандат ДРУГИ СИ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО" Не се сърди, селски, ама хич не си прав - правителството си го редят Кремъл и Мун...чо, а Слафчу е само плеймейтка - куц-не-куц и в глЪвЪтЪ, и в крЪкЪтЪ (извинете за родното ми произношение, тепърва трябва да уча и аскьойски - ами то мъчно бе, почти като ханглийски). Зад ***-слаФчУфците стоят всички родни мутро-олигарси, Доган и Малофеев са с ТЯХ, СПОКО!

74

територията

преди 2 години

ТаРаТОРИЯТА е върхът пълно е с , доценти , професори , учени , ''висшисти'', к.д.м.н. , проф. д-ри , к.ф.н. . и какви ли не , в същото време , всеки 2-ри в Бг е неграмотен !Борбата на политиците и управляващите вече Е ---ВСЕКИ 1-ви да е НЕГРАМОТЕН !!!

73

ДЕМОКРАТ

преди 2 години

много ми е интересно КАК ще управляват антикомунистите на Костов и комунистите от БСП, напр. КАКВИ данъци се предвиждат, какво да бъде Здравеопазването, БСП казва безплатно, ДСБ казват платено И.Т.Н.

72

уТ Банкя

преди 2 години

До Учиндолец...Защо не гласуват за ''вожда'' в столицата ВЕЧЕ ?

71

Анонимен

преди 2 години

ДС още през 1991 г. си изобрети ДПС-то като могъща патерица на БКП-то, и така си карат и до днес - Боко се опита да ни спаси от тях, ама вие си ги искате - маскирани всеки път, този път каво слафчУФчи, костовачета и омбудсмански бякинци. За когото и да гласуваш (освен Боко), получаваш ***-Кремълчо на мутро-Прокопчовците, ДПС-то Слафчу, тук-там и някое костовашко бойкикче и едно-две полегнали бабикянчета.. С мун...ьовското Киро-Язовиро и АсАн Кокорков - напред към "светли бъднини"!

70

Баце, Бацеее,..

преди 2 години

,..първа политическа сила на изборите , амЪ няма да управлявате , много е кофтара !Тичай при Вебер за утеха , защото в България никой не те иска , има вакантно място за Премиер във Факултета !

69

Учиндолец

преди 2 години

много ще му баде неприятно на господин Станислав Трифонов, когато с неговия мандат ДРУГИ СИ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО

68

ГУГУТКИТЕ

преди 2 години

Кой е дал званието ''доцент'' , на тая неграмотна калинка , до сега познал ли е нещо , или само буквите на партиите ?

67

Анонимен

преди 2 години

Който и да дойде бай *** винаги ще си е на този хал.

66

Анонимен

преди 2 години

Скоро не бяхме чували нищо от този измислен професор , редовна изтривалка на Боко и Сие..Изглежда, че и медийните пуделчета на ГЕРБ се снишиха и някои се оглеждат за нов спонсор

65

Анонимен

преди 2 години

На тази територия нищо няма да се случи. Това е дереджето й, откакто съществува. Просто *** толкова си може, затова и макетата го отсвириха...

64

Анонимен

преди 2 години

Къде ги вижда този гербав социолог 8 партии в парламента...по-скоро му се иска да влязат патериците на ГРОБ...Но желанието е едно ,а действителността друго...хората се осъзнаха вече и малко ще са тези гласуващи за ГРОБ и лъже патриотите...

63

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на ГЕРБ - тъкмо те ПЕЧЕЛЯТ най-много от "позицията си на опозиция". Че какво по-благо от това - дремеш и си плюеш, всеки ден си измисляш скандал и бойкот, тук-там някое "чекмедже" или блонди-барселонка - ЖИВОТ! От МУН..ЬО досега сме видели сочна плюнка, "изчегъртване" и скок на цените, през септември - СПАД на пенсиите и заплатите, масови фалити и комунистическо равенство в мизерията. Да де, ама гладни трольове и гръмка ПРОПАГАНДА - бол! Да ни е СЛАДКО! Пропагандата е "питателна"!