204

Анонимен

преди 3 години

До Странджата Проблемът не е на Костов. Проблемът е на народа. Няма нещо, което е толкова ясно а разбиране.

203

Странджата

преди 3 години

Не случи на народ това червено измамниче ? Ми да заминава на май....ната си та дано случи !

202

Анонимен

преди 3 години

Костов е великан в сравнение с всички останали политици. Но не случи на народ.

201

Странджата

преди 3 години

Тоя Нафталинчо май е решил да се запише в партията при другия нафталин Жан виденов !

200

Анонимен

преди 3 години

Костов е единственият истински политик от новата история на България и това се вижда оот космоса. Спаси страната, като имаше смелостта да приложи иконоомическа политика, която да залага на действителни активи, а не на балкански врътки. Месечните доходи от двуцифрени станаха трицифрени и то само за 3-4 години. Годишният растеж надмина 10%. И всичко това беше спряно от "умният' народ, който се простреля в краката давайки властта на онзи от Мадрид и измислената му партия. И до тук.

199

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ТОВА МНОЖЕСТВО ДЕТО ПРЕПИКАВАШЕ УЛИЦИТЕ НЕ БИЛО ПЛАТЕНО ОТ ЧЕРЕПА, А ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО- ДА БЕ ПОВЕРВАХМЕ МУ НА КОСТОФ ОТВЕДНЪЖ.

198

Анонимен

преди 3 години

Точно така, да се разформироват. Генерал Гном, Атанас Атанасов, трябва да оглави поне 5 нови служби. Като министър на слуховете.

197

Анонимен

преди 3 години

Сектантите от ДБ ли ше разформироват службите за сигурност? Така че да гарантират свободната изява на всички руски шпиони? Много им бръкна в здравето залавянето на руснаците в БГ, та сега всички са се включили да оправят системата.

196

така ще е

преди 3 години

ИТН е партия на мутрите, а балъците са техните избиратели.Когато поставили Ян Хус на кладата, една екзалтирана бабичка хвърлила една клонка във огъня. От кладата, Ян Хус се провикнал: "О! Santa simplicitas!"Като мине еуфорията, (на зима) тези дето се изказват като лъвове ще се свият като премръзнали мокри котета.

195

1 за теб, 1 за мен

преди 3 години

Доживяхме чалгаджия да разформирова службите за сигурност. 7-8 и ще са паднали. На новите за всеки по едно ферари с цвят червен и по едно гадже с бронзов тен.

194

До 205

преди 3 години

Костов не е икономист.Политикономия е завършил комунистическата,не пазарна икономика.Освен това е краен и направи купища поразии които спряха растежа.МРЗ след деноминацията 150 лв.,а пенсиите в канала ,а предприятията на кино.Фалира банките ни не търси отговорност за източването.Сега чакал чалгарите,то потрес ,а те марионетки.

193

Анонимен

преди 3 години

Костов е смешен!Прави агитация за неговата партия ДБ обединена,която за нищо не става.Не лъжи хората,не стез демократи.Службите да били подчинени на министри и така ще гонят корупция по високите етажи.Я се разкарай и си гледай Електрото ЕРП на Златни пясъци,почна сезона.И др. придобивки от прехода от незаконните продажби на цигари без бандерол.Премиера с продажби на държавни предприятия за 1лв.,че и Техноимпекс и много др..Рашков с 19 жилища,някои тип резиденции с басейни и пр.вече разформирова

192

безпартиен

преди 3 години

,,Мозъкът,, който навремето така оправи България,че още не можем да излезем от калта,пак ръси акъл.

191

бкп

преди 3 години

костов и желев са най-успешните удари на бкп по българия, с дадено поръчение да създадат опозиция, желю десидента на живков, има стати в западния печат от преди 89, костов специалист по марксизъм ленинизъм, ето това е резултата в който днес живеембраво да ви е честито

190

да бе

преди 3 години

за какво са ни служби направо КГБ да идвакостов да каже какъв е бил преди 89 и защо е против лустрациятаедин жокердоцент по марксистко ленинска икономика, нещо да му говори???

189

Анонимен

преди 3 години

Ей, гербав тролей пише се по-долу с У бе, ***! Всички разбойници ли сте прочели само половин детска книжка, като главатаря си Али Баба от село Банкя?

188

чекмедже във фейса

преди 3 години

Това че Радев допусна чекмеджето да се появи в страницата му във фейсбук е най-големия му политически провал. След като ги видях, вече няма да му позволя да ми пасе патките на село. По-доло обяснявам защо.

187

чекмеджетата

преди 3 години

Ако един чорбаджия изедник кара хората да работят, а държи парите в чекмеджето, един ден склада му ще се напълни със стока, а работниците му няма да имат пари да си я купят и той ще спусне кепенците. В нашия случай, ГЕРБ дава пари на принудително затворените занаяти, за да отидат и да си купят хляб и салам. Радевото правителство предлага кредит. Честен човек, заплашен от фалит не би взел кредит. Така Радев убива занаятите и работливите хора, неусетно почти. Защото не му разбира.

186

мутрите

преди 3 години

През 1940те, мутрите влизат в мандрата, вземат кашкавала, дават и на своите (ятаците) и бутат малко и на "ерхалето" за да не става видно кои са нашите. Те са въоръжени, заплашват, раздават "правосъдие". Но ако мандраджията умре, след това ще стоят гладни ... Така, през 1990те, техните наследници ходеха да изнудват работливите хора, но дойде Жан Виденов и мутрите нямаше какво да вземат от хората. Този който остави мутрите гладни беше Жан Виденов. Не по идеологически съобръжения, а от некадърност.

185

Слави е бита карта

преди 3 години

Слави училда свири на цигулка, ама не му се отдавало и не завършил. Това добре. Обаче защо не е завършил нещо друго. Той си има своята трагедия. През 1990те при страшната безработица и перспективата да умре от глад, му се отваря възможност в КуКу и после с мутрите ... и това е начина по който е оцелял. Ние не знаем всичко, а и той няма да ни каже. Но пътя на неговия живот е един всеобхватен негативизъм. А вие не можете да свършите работа с хора които ви казват: "А, тази работа не може да стане"