183

Майна

преди 2 години

Цирк " Слави Трифонов" с помощта на Цола Митева и Африкански, плюс Мая и Отровните, отвориха вратите на ада за БГ откъм Турция....121 секции при 35 на предишните избори.... КОЙ КАКЪВ Е - ЯСНО СИ ПРОЛИЧА! ДОРИ СЛЕПИТЕ ПРОГЛЕДНАХА!

182

Анонимен

преди 2 години

До смяхTрябва да си много спрел да вярваш на осъден за лъжа

181

О хо хо

преди 2 години

ТОШКО ДА ВИДИ ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАШКОВ И ДА ГО ПИТА ЛИЧНО КАК СТАНА НАЙ- БОГАТИЯТ ПОЛИТИК В БГ САМО С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА И ПОСЛЕ ДА ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ!!!! БЕЗСРАМНИК!

180

смях

преди 2 години

Трябва да си много бавен да въртиш мантрата за осъдения премиер. Я кажи по-добре Спецов как е?

179

Анонимен

преди 2 години

До От народаА за Спецов нещо да кажеш?Той събира твоите, а не плаща неговите.Кажи де.

178

Анонимен

преди 2 години

Прочета ли за Тошко шебека и отивам да повърна

177

От народа

преди 2 години

Борисов във затвора. Всички които го подкрепят крадат, не си плащат данъците, занимават се с дрога, *** и т н. Такива хора в затвора и да им се отнемат имотите. Това са пари на всички обикновени граждани. Ще го осъдят тиквата. Така да бъде!!!!!

176

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански сънува власт и пари. Славчовите вълчета и те са бетер Бойковите червенотиквеничковчета. Хвани едните удари другите. Даже Славчо е по смотан от Бойко щото се крие като мишок и като дойде време да вземе управлението избяга. Или просто така са го инструктирани неговите началници. Те всички началници в България си имат началници.

175

анонимен

преди 2 години

Време е за шоу! Да ни пази Господ!

174

герб

преди 2 години

Унищожихме ги тея чалгари, казвайки само истината за тях. Патерица на ДПС с пари от Чери за фалирала ТВ и охрани.

173

Герберски трол

преди 2 години

До 182. И къде го видя този герберски рев? Щото аз виждам как в повечето коментари ви скъсваме г.за от истината за некадърността и зависимостта на Трифчовата шайка. Тъй че реването е от такива като теб, да та евва в миризливия църввул.

172

Реалист

преди 2 години

Дааааа, беше издигната на държавно ниво от БКП цели 45 години и продължи и след това от техните наследници. А този на снимката горе има идеална прилика с председател на ТКЗС от 50-те години.

171

Анонимен

преди 2 години

Хобита каза че не са се отказали и щели да работят в следващия парламент??? А от изцяло ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ, НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 120 ,А ЗАКОНА ЗА РЕФЕРЕНДУМИТЕ????? По-важни ви бяха секциите в чужбина и машините нали бе тошко? Щели да работят ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха

170

Пациент

преди 2 години

ЧАЛГОТЕКА 2021-2025.

169

No Coment

преди 2 години

В последствие се оказа че е бил любемецът в Окръжния Комитет на Комсомола.Става дума не за този,а за онзи ,,срамежливия''.

168

Анонимен

преди 2 години

Трижипов нема ли да каже нещо по Фейсбук че вече липсва за две предизборни кампании се показа веднъж на живо пред студенти и само плю няма програма няма лица няма нищо освен Тошко горкия

167

No Coment

преди 2 години

Тоя клоун ако иска да бори корупцията нека се осмели да изнесе доклад,....ако му стиска разбира се.Иначе като политик,зад този няма никаква политическа платформа и идея.Всичките тези циркаджии говорят с клишета заучени от комсомолските събрания,и се крият зад гърба на мижавите си измислени партийки за да не поемат еднолична отговорност.Дори и дънгалакът като му казаха да каже две приказки на кръст се беше покрил една неделя.Той завалията си мислеше още че се работи по сценарий,както си е свикнал

166

слушател

преди 2 години

Чалгар паша - порта на Ердо към Бг!

165

Анонимен

преди 2 години

Коалиция с МАЯ МАНОЛОВА И ТАТЯНА ДОНЧЕВА е на това му се казва промяна,НЕ НА СТАТУКВОТО евала Слави и Тошко и още веднъж БЛАГОДАРЯ за секциите в Турция!!!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Има ли много гербав плач и хленчене в коментарите? Че ми се скъсва сърцето като ги чета. Ха ха ха ха ха