84

Анонимен

преди 2 години

Индийците да започнат да се къпят и да си мият ръцете и ще спрат вариантите мутанти.

83

така де

преди 2 години

"открити 22 проби в различни части на страната" - нов вариант, пък в различни части на страната - явно този вирус се разпространява със скоростта на светлината :))))

82

Анонимен

преди 2 години

Личи си колко са умни тия, които "откриват" вариантите. След като е уж по нов някакъв вариант, той вече не е "Делта". А те го изписали "Делта плюс". Олеле майко, оригинални тия брадчеди.

81

Анонимен

преди 2 години

ТЕ ВАКСИНИТЕ ПО ПРИНЦИП НЕ ДЕЙСТВАТ. ТОВА НЕ Е НОВИНА, АМИ ОСВЕН ЧЕ НЕ ДЕЙСТВАТ АМИ ТРОВЯТ ПРИЕМНИКА В КОГОТО СЕ ИНЖЕКТИРАТ ТИЯ Т.НАР. ВАКСИНИ. ТИЯ ДЪРЖАВИ ДЕТО БЯХА ЗА ПРИМЕР "ШАМПИОНИ" ПО ВАКСИНИРАНИ СКОРО МАЙ ЩЕ СТАНАТ ШАМПИОНИ ПО ТРУПОВЕ. АМА ДАЙ ДА НЕ ГЛЕДАМЕ ТАКА МРАЧНО НА НЕЩАТА НАЛИ ПОЛЗИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ РИСКОВЕТЕ. БИГФАРМА ЩЕ СТАНАТ ТРИЛЬОНЕРИ А ОРИЦАТА ЩЕ *** КАТО МУХИ. ВАЖНОТО Е ДА ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.

80

да знаете

преди 2 години

Голям акълия и доста находчив е този, който измисля новите варианти!

79

Анонимен

преди 2 години

не се плашете това е стар маркетингов трик смо и само да вървят продажбите - уж изкарваш нов вариант и му добавяш някоя нова буква и инициал - плюс, супернов, ентерпрайз, лайт, ес21 и т.н., а пък той същия като стария

78

Анонимен

преди 2 години

Да им затворят границите и нито да се влиза нито да се излиза от там!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Точката на критичен дебилитет в България е преминта.

76

Анонимен

преди 2 години

ще си биете новата версия на ваксината срещи новия щамп на вируса докато ви падне канчето

75

Анонимен

преди 2 години

Ми то далеч по-умни хора още преди десетилетия са написали, че по време на пандемия не се прави ваксинация, ама на, днешните "супер дупер мега умни ***" решиха че тези правила не струват та решиха да ги пренебрегнат, па сега си блъскайте главите

74

Анонимен

преди 2 години

нов, нов колко да е нов - чичо Бил нали му знаем Виндоуса, само смени тапета и същата боза и така прави и с вирусите - уж изкарва нов вариант на вируса, пък той само със сменен тапета

73

D

преди 2 години

Тогава защо да се боцкаме, като полза от тея ваксини няма?? Те щото при другите щамове работеха, че сега изненада при новия щам не сработвали.

72

Анонимен

преди 2 години

В Тамбакту открили още по-нов вараинт - кръстили го на следващата буква от гръцката азбука - епсилон - спокойно остават още 19-20 букви и всичко ще свърши

71

Клоунски Свят

преди 2 години

До Не!Дори не се изисква медицински ценз за да се намери информация за това.НИКОГА АМА НИКОГА ПО ВРЕМЕ на епидемия/пандемия НЕ СЕ ВАКСИНИРА, ваксинира се СЛЕД, именно за да не се предизвика мутация на гадинката която да избегне ваксинационния имунитет.А със CONvid-десетнайсе - ТОЧНО обратното на всякаква логика и години опит.Науката стана по-зле от Инквизицията, само не са дигнали кладите още - който говори против ЦЪРКВАТА - на кладата (независимо от ценза и историята му)

70

Анонимен

преди 2 години

еврейте що пари хвърлиха за ваксиниране и някрая к'во :) веднъж и те да се прецакат

69

Анонимен

преди 2 години

Браво чудесна новина . разтревожен съм ,че само Астра зенека не действа .Давайте можете още повече ,чакаме да не действат Модерна ,Пфайзер,Спутник ,Янсен .Или първо да изчакаме да се набодат с Пфайзер и тогава да разберем ,че не действа.И без това астра зенека е забранена на много места.Ваксъри ,ако не сте разбрали ,че се заиграват с живота ви срещу милиради долари ,значи сте или за Карлуково или Курило.

68

Анонимен

преди 2 години

Излъгаха, че имало английски вариант, излъгаха че имало бразилски вариант, излъгаха че има френски вариант. До кога ще има балъци дето ще продължават да вярват след всичките тия лъжи?

67

Анонимен

преди 2 години

Отказвам да боледувам от индийски щам! Искам си евро**ге **ски**ят!

66

Анонимен

преди 2 години

Льох, как *** развълнува таз новина! И в същото време ми изпритесни! Само един още по-нов щам?! Че за къдя сме само с един, и то - индийски внос? Нещо по-натовско така, по- евроатлантическо няма ли да ни пуснете? Да ни израдвате? То сал един - за къде по-напред? Няма да ни стигне!

65

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън дрън, просто им хареса да си държат със запушени усти по домовете и се чудят каква супер-дупер мага ултра вариация да измислят та тая лудост да продължи