363

Анонимен

преди 2 години

Мутра ,с тъмно криминално минало.Това може да се каже за Толупа.Такива управници като него много за последните 30г.Затова сме най пропадналата държава.

362

Анонимен

преди 2 години

Какво е демокрация?Такъв строй няма.Има комунизъм,капитализъм и фашизъм.Това е чист КАПИТАЛИЗЪМ.Стига заблуди и демагогия.

361

Анонимен

преди 2 години

***.. Имат мнение . България на последно място по бедност в Европа.... 13 г. управление.... Кражбата през тези години е била на първо място... Нечувана наглос при изказ .... затвора е най-малкото което може да е извинение пред милионите понесли тежестта Докато има такава журналистика като днес бг така ще бъде

360

ЕНП

преди 2 години

Вебер твоят Борисов си построи нацистки Концлагер в град Перник,не ти ли се похвали колко хора е унищожил!?

359

Германец

преди 2 години

Тоя вашият е пътник. Да видим следващия ви клоун...

358

Анонимен

преди 2 години

415 Европейсщата народна партия/ЕНП, е "мафия", само в болната ти глава. Едва ли, баварците от ЕНП, при които са главно, парите на ЕС, ще отпуснат пари за България на червените мутри Радев, Божков, Василев Цветан, Рашков и останалите червени ***.

357

Анонимен

преди 2 години

416 Насилие, реваншизъм, укриване на данъци, корупция, руски слугинаж, това е БСП/ДС/ИТН/Божков,ДБ на Маджо/Радев, Мая черепова. Само ГЕРБ са тяхна алтернатива.

356

Анонимен

преди 2 години

Само БСП! Гласувайте за новото обединено голямо БСП. БСП е вече променено и честно. БСП иска да подобри живота на българите. БСП за изборна победа.

355

Спеца

преди 2 години

Борисов , демокрация , парламент , честни избори са несъвместими понятия!Борисов разбира от насилие , корупция , леки жени и простотии !

354

Истукан

преди 2 години

Каква демокрация брат, те съсипаха всичко.

353

протестъри

преди 2 години

край на демокрацията с края на борисов, доста дълго време живеехме добре. сега е ред на упадък, който славчо ще ни спазари с бсп ченгетата и техните внуци. гласувайте за итн.

352

coruption

преди 2 години

този европейски политик е доста объркан относно ситуацията в страната ни, като свързва понятието демокрация с действията на една от най-корумпираните политически структури в Европа, като застава зад тази партия, наречена с комичното име "герб" и лидер и, като по този начин се обезценява изобщо самата фраза "европейска демокрация"

351

Даа!

преди 2 години

Та такива ми ти работи ! Вебер не знае български , Баце не знае какво знае , нито еНГЛИЙСКИ , нито немски , кой знае пък преводачите какво са ги хвалели един друг , и накрая Вебер се подхилва на Борисов , Борисов си мисли че е за хвалба , ама само той си мисли ...

350

Боко,Боко000, Боко

преди 2 години

обясни на приятеля Вебер, че в БГ демокрация нЕма и нивга не е имАло... на тази територия Раша се е разположила отдавна и надълбоко и ако сме имали някакъв шанс да се присъединим към ЕС то е било в момент на слабост и винаги когато се поиска могат да ни дръпнат юздите, както и става в момента. Така, че да не се залъгваме с някакви си въображаеми демократични бля бля.

349

Анонимен

преди 2 години

Е, какъв е тоя страх от Путин, бе? Въобще не ми дреме за Путин и Русия, ама някои тука и не само тука цвъкат изявление против Путин под всяка статия, независимо от темата. Ба си шубето ги тресе тия.

348

Фактите !

преди 2 години

До Кауноландия..А на мандатоносителите /биФши/ от ГЕРБ , къде ли са децата им ???

347

брей ,бре !?

преди 2 години

Дали го е потупал по рамото , нали за това Баце ходи по чужбина , 2 години той скита се из Европата , ни следи , ни стон ...Борисов не се усеща колко го е закъсал , излага се , излага и България !

346

питане !

преди 2 години

Много ми е еНТЕРЕСНо , на какъв език са се ''рабирали'' , или след нашиО пак са клеФАле 5-6 преводачи !На времето бай Тошо се бъзикаше , че бил ''преводач'' , превеждал кравите от единият баир , до другия , та и Баце !

345

Такаааа !

преди 2 години

Вебер към Борисов : И тук няма места за теб , длъжностите са заети !

344

гост

преди 2 години

На бас, че Вебер не знае какво е казал за Борисов, както и за това , че някаква си европейска партия подкрепя някакъв си там буци. Пък ако Веберчо найстина го е казал това, значи да чака еван за това , че някаква си *** се меси в делата на държава членка на ЕС без да има такива правомощия. Сполай ви за фалшивите новини.