38

Георги Илиев Митев

преди 2 години

По света и у нас : Милиони истукани бродят като талибани . В превоза пък горките - ощетени са крадците . Никак не се колебайте бързо помощи им дайте . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

37

Да

преди 2 години

Има ли някой който да защитава ромите в този сайт?

36

Анонимен

преди 2 години

И аз искам медиатор тия да не са по специални от мен

35

До 46 бг

преди 2 години

Ти си вече мутирал след ваксинацията ! *** си ндправи пълен контрол ори доктора.

34

Анонимен

преди 2 години

С тъмен цвят да, си в тая държава само права без задължения и само внимание да не те обидят медиатори все едно са чужди граждани не говорят ли български език за да имат преводачи

33

Анонимен

преди 2 години

Те това доживвхме ,! Ромите мислят и то по добре от уж умните българи в градовете.

32

бг

преди 2 години

въпрос на няколко дни работа е да се установи кой пуска такива слухове сред ромите ,кой му ги поръчва , какво получава за това .Просто малко размърдване! В противн случай вирусът ще продължи да мутира в ромските гета и ще застрашава и имунизираните .

31

До 41

преди 2 години

Ти сигурно си некадърен да се реализираш в тия държави та завиждаш на ходещите там

30

Анонимен

преди 2 години

Заради ромите имаме най висока детска смъртност в Европа и най ниска продължителност на живота.

29

до 39 от славянин

преди 2 години

Последното ни място по бодене е едно от малкото хубави неща у нас и е показател за запазеният инстинкт за самосъхранение но зомбиваксърите така и досега не са ми отговорили на въпроса защо зомбиваксърът продължава да го е страх от неваксинирания и да не може да диша и да спи спокойно след като е ваксинално защитен!? Все задавам този въпрос и отговор не получавам!

28

Анонимен

преди 2 години

Всичкото ром има фейсбук и оттам се психясват един друг с чипиране, несъществуващ вирус, българите искат да ги изтровят и всякакви ромски бисери се лъжат един друг! Освен това повечето са млади и оттам смъртността при тях е много малка, защото много раждат и са млади старите отдавна са измрели от пиене и безкрайни купони и кючеци!

27

анонимен

преди 2 години

Да, ваксинирах се. Въпрос - защо повечето от вас припкате към тези богати и тъъъпи според вас държави, а не примерно в Косово? И последно - никой пет пари не дава дали ще се ваксинирате или не.......

26

анонимен

преди 2 години

Има си хас да не сме последни по ваксиниране, то по кое ли не сме. Особено пък с изнасянето на читавите. Останаха роми, конспиратори и всякаква маса от силно ограничени и задръстени хора, дето се чудя колко време ще изкарат тук.

25

славянин

преди 2 години

Индианците се оказват най-логически мислещата част от населението на България! В Израел където набодени са 72 % от населението и в Ливан, Палестина и Йордания, където средно около 10 % са набодени положението с вируса е едно и също, т. е. боденето не дава никакво предимство пред небоденето, даже обратното - в Ингилистан въпреки рекордното бодене има постоянен ръст на позитивните, за вчера бяха 11 000!

24

Анонимен

преди 2 години

По-големи роми от българете нема.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам кои са вдъхновителите на антиваксърите в тоя форум :) и всичко си идва на мястото.

22

Анонимен

преди 2 години

Имам познати от тия гнусари колкото пъти ме види ми иска пари на заем викам му кола имаш не работиш как я поддържаш вика ни данък плащам ни винетки ни застраховка ни преглед и никой не ги спира ние ли сме по будали от тях да, спазваме законите и да ни дерат кожата

21

анонимен

преди 2 години

Напротив, и вие сте "умни" колкото ромите, дето тънат в мизерия с допотопно мислене и живуркане, може и така да се разсъждава. Богатите и проспериращи държави са в пъти повече ваксинирани, дори и Швеция - два пъти повече от тук. Всъщност сме винаги на първите места по проооостотия. Р.Ралин го е казал с две думи.

20

Анонимен

преди 2 години

Колкото им обръщат внимание на тези се имат повече от нас българите гнусни същества много права им дадоха и им изтърваха края че да, видим после как ще ги оправят

19

Много българи мутри

преди 2 години

са си купили инвалидност.Затова когато ги арестуват, играят театъра със разболяването и искат по-добри условия или да ги пуснат у дома.Естествено на скъпите им коли няма стикер `инвалид`, залепен.