245

Анонимен

преди 2 години

Бедните чакат на опашка да влязат в Гърция. Сигурно отиват да берат маслини.

244

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен245-Б0РЯ СЕ ЗА Н0РМАЛЕН ЖИВ0Т-Н0РМАЛН0 ЛИ Е НЕТНА ЗАПЛАТА 500 ЛВ-ПЕНСИИ 300 И ДЕТСКИ 40 ЛВ-КАКВ0 ЩЕ КУПИШ НА ДЕТЕТ0 ЗА ТИЕ 40 ЛВ????????????????????????????????

243

Лойко

преди 2 години

И сега и преди 1989 България си беше последна в Европа.Стига сме се заблуждавали,че едва ли не сега сме се озовали на опашката на Европа.Преди се лъжехме и си вярвахме,че сме някъде преди Ромъния,но това не беше истина.Там сме,където сме си заслужили. Докато се лъжем колко сме били велики някога си, така ще бъде. И Сърбия и Македониа са били и сега са пред нас.

242

Анонимен

преди 2 години

До До 261/264 Като статистик. Обработка на данни от експерименти. Казах ти, нищо не става от такива като теб. Личи ти по това как налиташ. :)))

241

До 261

преди 2 години

И като какъв работиш в тоя институт-като чистач ли?Или поддръжка?

240

Край

преди 2 години

Вярно е колкото е вярно че сме на 120 то място по свобода на словото. България е страната в която можеш да кажеш всичко на всеки и за всеки. ПЪРВО място по свобода на словото. Даже и да лъжеш колкото си щеш безнаказано.Ама едни момченца /джендърчета/ взимат парички от едни фондации да плюят по България. И много се стараят.

239

До 250

преди 2 години

Няма как да ме уволняват, щото работя за себе си и нямам шеф.Ясно,че е трудно за бачкатор като теб ,който цял живот е мачкан от шефове,ама представи си,че има и такива хора.

238

Анонимен

преди 2 години

До До 239/259 Работя в гемански институт по психология :))))) И си пробит отвсякъде. :))))

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 "Ако се отрази и мястото, на което сме били до 1989 г., истината за това дередже ще лъсне." 89та бяхме в ефективен фалит, с неконкурентоспособна и неработеща икономика, с режим на тока и с некадърна работна сила. А, и със заплати от 250 лева.

236

До 239

преди 2 години

Дреме ми за Запад .Аз съм българин живея и работя в България, пък дали съм щял да изкарвам пари на Запад ме интересува толкова, колкото живота в Сомалия. Изкарвам си парите в България, без да мизерствам и да се гърбя от работа. Казах ти вече-това че си бачкатор в Западна Европа и изкарваш някакви пари с лишения е успех само в твоите очи.Не и в моите.За мен успешни са хората,които в България правят пари с интелигентност, не с физически труд .

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 "То голямо откритие, че сме най-бедните и мизерниците даже и в африканския свят" Явно не си бил никъде по света. :))))

234

До 176/ до 141

преди 2 години

Наистина ли мислиш, че съществува статистика която прави разлика между потреблението на населението според паспорта/личната карта в джоба? Примерно купуваш си храна в ресторант в България или Хърватия и келнерите докладват на статистиците, дали храната е купил местен а не турист или обратно? Или си купуваш кристални чаши от Чехия и те си записват от каква националност си за да докладват само са потреблението на местните отделно от туристите? Няма такова нещо. Помисли! Има статистика за оборота в страната която се вади от данните на бизнеса и го делят на брой население и това е.

233

Чукундур

преди 2 години

Колко пъти пиша аркадашлар.Това да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек(ахмак) и роб.

232

Анонимен

преди 2 години

Ако се отрази и мястото, на което сме били до 1989 г., истината за това дередже ще лъсне.

231

Н1

преди 2 години

Аз лично всеки ден виждам нещо приятно в квартала. Колкото до бедността, не съм съгласен. Да не изброявам, само вижте откога пишете за опашките по границата за гръцко море, пък има и други показатели. Някой пуска дадена статистика и почвате вой. И все ме сравнявате с Дания и Люксембург. Който помни радио Ласемберг, нека се върне назад и да се сети защо там слушахме най-хубавата музика. Стига вопли вече, дайте нещо хубаво, клипче или снимка.

230

Анонимен

преди 2 години

За да си богат, трябва сиво вещество. Прав си е Иво Христов за материала...

229

Анонимен

преди 2 години

То голямо откритие, че сме най-бедните и мизерниците даже и в африканския свят. То затова и макетата ни отсвириха. Видяха на какъв хал сме.

228

Анонимен

преди 2 години

*** как румбата радеф премиер и пак сме бедни? Нали при него нямаше такива неща?

227

Анонимен

преди 2 години

До До 225Ако те уволнят, какво правим? Утре може да дойде по-умен от теб и да те измести. Може да ти се наложи известно време да си изкарваш хляба и като бачкатор. То много дипломирани, нищо не разбират от работата си. А и всички не може да са умни като теб. Високомерието ти прилича на комплексарщина хахаха

226

Н1

преди 2 години

Преди 60 г. леля Пепи разказваше на мама следния майтап: говорят си колежки на работа и се хвалят с децата си, какви са послушни, помагат в къщи, отличници, само шестици по всичко...Галето, дъщеря и, викнала "ами хвали се и ти, другите те лъжат, фукат се, отде ги знаеш какви са, и ти кажи, че сме отличници с бати..." Така, вчера писахте, и то два пъти, че се топим, сега пишете, че сме бедни. Сякаш е някакъв мазохизъм да се изкарваме най-лошите. Как някой не написа нещо хубаво за България.