178

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО АКО ЩЕ ДА ИМАТ И 25%! СЕГА ВАЖНОТО Е ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА ХУНТА ДА БЪДЕ РЕВИЗИРАНА И ВКАРАНА В ЗАТВОРА А ГЛАВАТАРЯ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ДОН БУДАМОН ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕН ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО

177

Анонимен

преди 3 години

ПОЗОР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕРЕПА- ЕДИН БГ ГРАД Е ПОД ВОДА- НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ПО ОБИЛЕН ДЪЖД.

176

Анонимен

преди 3 години

184 Служебното правителство е на Радев, срещу когото има сериозни обвинения, в държавна измяна, корупция в президентството, нарушаване на конституцията. След изборите, неговото правителство си отива. Заедно със спеца по укриване на ДДС, Спецов, уволняващият журналисти ДС кадър Рашков и останалителумпени.

175

Анонимен

преди 3 години

ХУНТАТА НА РАДЕВ ВЪРНА МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ- ПОЧНАХА БАНКОВИТЕ ОБИРИ- ЗАКЛЮЧВАЙ МАНДРИТЕ ЧЕРЕПИТЕ ИДВАТ!

174

ИТН е първа

преди 3 години

трето подред проучване сочи ,че ИТН е първа.Дори това дава малко преднина пред герб. Което значи ,че герб яко гълтат вода

173

До 185

преди 3 години

Споко, след тиквата, радев е следващия пътник. Едно по едно...

172

Само питам

преди 3 години

Как стана така, че 99% от форумите се превърнаха в радевистка медийна клоака, в която Кутев се изявява като *** и трие и бани според собственият си мироглед?

171

До 183

преди 3 години

Супер. Значи служебното правителство остава.

170

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще е победител и този път, освен, ако руските слуги, платени от черепа, не манипулират нагло, изборите. Те няма, какво да губят, трябва да се спасяват от съда и затвора. Досиетата, по обвиненията срещу тях, вече са в Европейската прокуратура, при Кьовеши. А, ако успеят, ги чакат тлъсти сметки, с мръсни руски пари.

169

сминдух енд чесън

преди 3 години

Ако изчегъртат Борисов от листите ,ГЕРБ може да си вдигнат процента

168

Анонимен

преди 3 години

178 По закона"Магнитски", в списъка трябва да попаднат всички от антигерб коалиция, защото са платени от Божков, който е в него. Откъде извади пари Слави, да си качи, до скоро пропадащото шоу на смартфоните? Нали, Краси Радков, все питаше, "Шефе, още ли не сме фалирали?" Славчо си прибра парите от черепа, за добре свършената работа- а тя е, връщането на комунистите във властта и превземането на държавата.Това бе планът на Божков,"да си върнем държавата", както каза по телефона на своя сподвижник

167

Смехории

преди 3 години

ГЕРБ едва ще доближат 10% и то купени гласове....без тях няма да стигнат и 2-3% ....!!! Всички до сега които са били на власт...са правили все нещо да ощетят народа ....но при ГЕРБ...е главоломно просто....Никой себеуважаващ се Българин....не му минава през акъла да гласува за тях !!! Колко бързо се забрави Бойко....ама е заложено...в човека да забравя лошото бързо като не го вижда

166

АнонимеН

преди 3 години

АКО ГЕРБ ИМА С 200 ХИЛЯДИ ПО-МАЛКО ГЛАСА НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ СПРЯМО ТЕЗИ ПРЕЗ АПРИЛ ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ И ДА СЕ УСТАНОВИ КЪДЕ И С КОЛКО СА ЛЪГАЛИ!! А ПРЕСТЪПНИТЕ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ ВЪВ ЗАТВОРА!!!

165

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бокича е на път да свали ГЕПИ до...трета сила.В оставащите двадесетина дена,това ще се...затвърди с новите...разкритията за далаверите и кражби на крупни държавни средства по министерства и агенции под Бокова власт.Такива...хайдуци не могат да бъдат пак начело на държавата.

164

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 179/ ГЕРБ= ГРУПИРОВКА ЗА ЕДНОЛИЧНО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

163

Анонимен

преди 3 години

Не изчегъртане, тотално унищожение и безусловна капитулация за герберастката хунта. Забрана на опг герб, Нюрнбергски трибунал и доживотни присъди. Кофискация на откраднатото и репаерации с лихвите за 12 год.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

162

Данко Харсъзина

преди 3 години

Фигуранта е въвел жестока цензура по медиите, досега никога не е имало такава от първите дни на Орешарски!

161

АнонимеН

преди 3 години

ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ НЕ СИ Е ПРОМЕНИЛ МНЕНИЕТО ЗА 2 МЕСЕЦА!! СЕГА ЩЕ ЛЪСНЕ ЛЪЖАТА С КОЛКО СА НАДПИСАЛИ ИЗБОРИТЕ ОТ ГЕРБ В ТЯХНА ПОЛЗА ПРЕЗ АПРИЛ 2021!!!

160

Виготура

преди 3 години

Очертава се в парламента да има между 6 и 8 формации ако Обединените деbили и Възраждане влязат. А и двете формации имат шанс. Баце може да се опита да направи правителство с патриотите със скрита подкрепа от ДПС. Важно е такова правителство да не мине.

159

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ=Грабим Единни Разорена България!