40

stiling

преди 2 години

Това е отбранителна стратегия. Навремето когато СССР разположи ракети в Куба които стигаха да Маями за 5-6 минути, САЩ решиха да нападнат Куба и наложиха морска блокада, така наречената "Карибска криза", която приключи с изтеглянето на ракетите, иначе война. Нали Куба е независима държава като Украйна? Значи САЩ могат да диктуват кой къде, когато са застрашени а Русия неможе, щото Украйна била независима държава? Двоен стандарт ми се струва или бъркам?

39

Бай Иван

преди 2 години

Да ги бяхте оставили да влязат в ЕС, по-скоро да се надяваха че ще влязат в ЕС. Никога нямаше да ги приемат и без войната.

38

Въпрос

преди 2 години

А от Куба до Юесей за колко време долитат хиперзвуковите ракети "Кинжал" и "Циркон" ?Уточнявам :Скоростта им е около 8÷10 000 км/ч и летят в облак от плазма тоест абсолютно невидими за радарите.Всяко действие има противодействие !

37

Krom

преди 2 години

Проблема е само един - дали либералните "лимонки" като Германия които искат да цокат евтин руски газ и са абстинентни към него, ще допуснат горките украинци до НАТО. Аз по скоро го виждам като не. Путин е наясно с въртеливия немски г.з и отново казвам - в случая това е намек към Украйна за колко време може той тях да удари. Държи се като силов играч. Защото ако Украйна влезе в НАТО - какво ще правят зелените човечета от Донецк?

36

OTAN

преди 2 години

Знаех, че там далеч на североизток съществува жоже, но не знаех, че съществува жоже с мнение...

35

Анонимен

преди 2 години

Споко бе ***! Американците няма да обстрелват Масква с ракети.Руснаците ги гони сериозна параноя след ВСВ. За броени месеци Вермахтът прегазва западния военен окръг през 1941. Жертвите и загубите са огромни. Как се случи това? Защо СССР допусна гермаците дълбоко в своя територия? А след това бяха нужни години за да ги прогони обратно?Ако американците искаха да унищожат СССР щяха да помагат на Хитлер, но те даваха помощи на Сталин чрез Ленд-Лийз. Нека Украйна сама реши какво да прави днес!

34

Койчо

преди 2 години

... Само да не едни ракетни площадки в Куба и Венецуела... тъй де, за защита от сомалийските пирати...Третополовите нещо мнОО си повярваха. Да не настъпят гребулЯта... :))

33

Анонимен

преди 2 години

И какво като е против ще започне ядрена война... тоя лилипут може да си гледа работата

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя е последния комунист терорист отиде ли си и тоя за Цяла Източна европа ще настъпи благоденствие и радост този понеже последен е най зъл от всички досега усеща че времето му свършва

31

българин

преди 2 години

До: номер 20 Абсолютно. Още по времето на Горбачов флагманът на 6--ти американски флот беше в пристанище Варна. А на кораба имаха управляеми ракети които можеха да стигнат до п-в Крим за броени минути. Които пък се управляваха по сателитна GPS навигация и можеха да поразяват цели с точност до метър. Казвам го защото "случайно" Горбачов беше там, когато стана пуча. А аз "случайно" видях демонстрация на американското въоръжение по националната телевизия!

30

Анонимен

преди 2 години

Тебе пък кой те пита ? Държава сравнима с Уганда, Кения и Сомалия...

29

Анонимен

преди 2 години

Крадеца пак шуми . Лампти за още земя...

28

СЪЩОТО

преди 2 години

И КОЙ Е ТОЯ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА??? ИЛИ ПЪК СМЯТА ЦЯЛА УКРАЙНА КАТО ЧАСТ ОТ РУСИЯ?! НЕНАЯДОХА СЕ НА ТЕРИТОРИИ ТИЯ ....!ОТГОВОР НА ПУТИНСЪЩОТО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ПРАВИ С МАКЕДОНИЯ!НЕНАЯДОХА СЕ НА ТЕРИТОРИИ ТИЯ ....!

27

Само незнам

преди 2 години

Ако Птин тргне да кара ракети във Венецуела дали няма да го спрат някъде по пътя ?

26

доПуткин

преди 2 години

Ама като им късаше и присвояваше от териториите, нямаше проблем, нали другарю?

25

Анонимен

преди 2 години

по нагъл от този няма

24

българин

преди 2 години

Путин кой го пита за Украйна че да си дава мнението?Украйна е независима държава и сама може да реши къде иска да членува!

23

до 19

преди 2 години

Тоя направо си те плаши със война-- и ако няма кой да се бие заради и със тебе оставаш сам срещу неговата милион и двеста армия ,която идва и ти сменя правителството с про-руско и ставаш съветска република .

22

Анонимен

преди 2 години

Е, Украйна е суверена държава. Не следва да пита русия в какви съюзи да влиза. С оглед на финансираните от русия сеператисти, нейната независимост е в постоянна заплаха. Влизането в НАТО е логичен ход за само-съхранение.

21

Анонимен

преди 2 години

Е те тоя агент на КГБ трови живота на всички бивши соц държави 35г им промиваха мозъците за Светлото бъдеще и ей до къде го докараха ни те влизат в Европа и Нато нито на Украйна и Беларус дават това са комунистите