55

Зозо

преди 3 години

Въпрос: О т къде в КТБ Гоце Първанов имаше 8 милиона лева?

54

Реалист

преди 3 години

Поредната глу.пост на служебния кабинет. Също като програмата за пионерските лагери, която върви към пълен провал.

53

Обяснение

преди 3 години

До АнонименЗа какъв пладнешки грабеж говорите? Такъв направи ББ, когато покри дефицита на КТБ в размер на 3,5 млрд.лв, които сетне станаха около 4 млрд. Те тежат на съвестта на Цацаров, който 2 часа преди заседанието на Съвета на акционерите влетя с прокурорите си в сградата на КТБ.Този начин на действие практикува сегашният гл.прокурор- нахлува- нето в Президенството, наскоро привикването с призовки на шефовете на спецслужбите от МВР в спецпрокуратурата. Милиционерската школа-Симеоново?

52

Анонимен

преди 3 години

Кой назначи Спецoв?

51

Анонимен

преди 3 години

Държавата да въведе лимит на фирмите да купуват луксозни стоки и услуги от чужбина и по този начин да се изнасят капитали от България

50

назначен милионер

преди 3 години

е банките са на комунистите , нали трябва лихви да взимат .

49

Зозо

преди 3 години

До БезмозоДругарю, между обозпочони и необезпечени кредити правиш ли разлика?

48

Анонимен

преди 3 години

Въобще не им вярвам. До тук само кьорфишеци и нищо сериозно.

47

историк

преди 3 години

Жанчо беше менистер прецедател година и половина.Той не е крадец,но сигурно някои мултаци са се възползвали от слабостта и почтенноста му.Но дори и тия около него не могат окраде това,което направи Буци за 12 години.Тепърва ще се смята,защото става дума и за европейски пари.Знаете си,но търсите "оправдания" и под вола крава.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 "Само на толкова ли ви научиха в Харвард, момчета?" Откога Харвард е в Москва?

45

Анонимен

преди 3 години

А кметовете ще могат ли да раздават кредити както беше досега?

44

Анонимен

преди 3 години

Само на толкова ли ви научиха в Харвард, момчета?

43

Анонимен

преди 3 години

До 2луп "Не бе не е работа да разчиства всичко от клаинките на герб. Стига сте ревали Тиквата е до тук. Свиквайте герберопитеци. Сега ще трябва да работите" Не, ТИ ще трябва да работиш, за да плащаш за червените кредити.

42

Анонимен

преди 3 години

И как по дяволите ще ги накарате да връщат необезпечените кредити? Как?

41

Безмозо

преди 3 години

До ЗозоАми трябва,защото държавната ББР раздаде милиарди само на 8 наши фирми.Та се сещам за един партньр на Вожда Шеше е ограбването на КТБ.Случайно стана,бе.Държавата спеше.

40

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааааа, то и Жан Виденов раздаде необезпечени кредити едно време и видяхме какво стана :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Фалираха 14 банки, долара 3200лв. заплата 5 долара, пенсия 3 долара :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 3 години

Е това ли са им мерките? Запазват тия от ГЕРБ ерата и осигуряват на бизнеса лесни пари от банките и спестяванията на хората? А когато Кабинета Борисов предложи кредитите жалките ни бизнесмени ореваха орталъка. *** колко посредствено. Президент Радев трябва да вземе незабавно мерки, щото втория мандат ще може само с поддръжка на армията да вземе.

38

Анонимен

преди 3 години

Как,Сийка от прекоратурата се оправдава,че през годините са "правели" проверки на Пеевски,ти да видиш.Спешно да се закрият специализирани прокуратури и съдилища.Какво е това раз чекване на съдебната система.Има си следствие,съд,прокуратура.А съдебното производство е триинстационно.Няма специални,няма извънредни.Пълни измишльотини.

37

Зозо

преди 3 години

Промяната на Радев - кредити, кредити, кредити :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Леша

преди 3 години

Две новини една до друга:---------------------Заведенията се оплакват: Служебното правителство ни спря помощите! <--> Държавата "развързва ръцете" на банките за кредити за малки и средни фирми------------------Да се смея ли, да плача ли ...ще се смея ха-ха