234

наблюдател

преди 2 години

До Махни се...А не! Ама от "невинни" в тая държава. Всички са бели и добри. Искам който каквото си е надробил, да сърба. Най-добре ефективно. Това да се махнел и да отидел в чужбина само и само да не ни е пред очите, не. Че то така само услуга ще му направим - да си харчи милионите на спокойствие. Не става. Да отговаря. И той, и всички по веригата. Ще има място за всички и с радост ще ги издържаме в затвора до живот.

233

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЦЯЛАТА ДЪНДАНИЯ ЗА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР

232

гражданска война

преди 2 години

Този не вижда ли, че вкара държавата в колапс. Положението е трагично във всяка една сфера. Пред гражданска война сме и единствената причина да няма такава е, че няма обикновен човек от народа, който да поведе масите, както Хитлер го е направил от бирарията през 30-те години на мин.век. Ситуацията е доста тежка, в допълнение върлува и вируса, а ако на 11 юли не се излъчи работещо правителство Виденовата зима ще ни се стори като почивка на Малдивите..

231

Анонимен

преди 2 години

Искам Севда да направи клип,как Гешев слага белезници на Борисов и казва:''Светнал е като коледна елхичка''.Ама така хубаво МВРейско видео,Цветан Цветановско!И онзи прокурор да е там и да крещи:''На коленееее!Ти си абсолютен престъпник!''Кга ще се случи това а?

230

Анонимен

преди 2 години

Бате а теб кога ше те санкционират Краварите. Или ти си купи власта и спокойствието с 4 милиарда от нашите мизерни заплати и пенсии. Купи им щайгите на Краварите за да си сигурен че няма да ти го отперат. Тарикатче от село си ти. Филии с мас си ял. Ама ние и децата ни да си мислим как ще връщама още 20 милиарда с които ни набута през тези 11 години Общият ни дълг който ние овцете ще пащаме е 60 милиарда. Бай Тошо ни остава само 10 мииарда дълг за 45 години. А ти ни вкара в първи клас само за 10

229

Винету

преди 2 години

Хоп, чувам щракване на белезници!

228

До 247

преди 2 години

Ами като не те интересува, не гледай, не слушай, не чети. Всеки може да си реши кого да отсвири и кого да гледа. Но всъщност седите и чакате ББ да каже нещо, за да започнете да се изливате по форумите, направо ви е като наркотик.

227

Анонимен

преди 2 години

Сега Баце пак ли Доган те поръча или сам се сготви?А????!Ни лук си ял ни си го мирисал а?!Ще ревеш ли от трибуната на НС пак?

226

Анонимен

преди 2 години

Нека си е жив и здрав,да командва жените и любовниците си,но на нас ни идва в повече.Аман от медени медии подлизурски.Днес станал,ходил до тоалетната,хапнал....какво ме интересува!

225

Анонимен

преди 2 години

Според разни протестъри от миналата година, Бойко Борисов вече трябваше да е избягал в някоя далечна страна и "да си харчи имането", а те да се вихрят тука безпрепятствено. Но не им се получи. Бойко си е тук, никъде не възнамерява да ходи, а недоброжелателите му вият като койоти от сутрин до вечер и злобата ги изяжда все повече и ги прави все по-нещастни.

224

Анонимен

преди 2 години

Брей сега остава да се закълне ,че парите от шкафчето са спестени от закуски и шкембе чорба.

223

Анонимен

преди 2 години

Иска да каже,че не е взел,а са в другата графа:''ми дадоха''.На гербаджиите тефтерите са разделени на две графи:''ми дадоха'' и ''си взех''.Тогава не е взел да,дали са му!

222

Махни се...

преди 2 години

Бойко, махни се вече бе човек. Моля те само да се махнеш. Не ме интересува дали ще те съдят, дали ще бягаш в чужбина, просто се махни. Стига ни трови вече живота. Изморени, ограбени и нещастни сме вече. Просто се махни и никога повече не се връщай...

221

реалист

преди 2 години

Борисов, направи ли си портрет, който младите герберасти да си окачат на стената на срама в централата ви за да им напомня какво корумпирано, манипулативно и просто същество са следвали?

220

решетников

преди 2 години

обличай пижамата и при бай ставри да правите политотношения

219

Анонимен

преди 2 години

Къш,къш Борисов.Къш Борисов чао чао чао...!

218

Чувал съм

преди 2 години

Че когато не си спомняш нещо , може да търкаш някой нар 6- месеца докато си спомниш .

217

Анонимен

преди 2 години

От Божков една стинка не е взимал,само от чекмеджето!Той и Цв.Цв. така викаше за тъста и си купуваше апартаменти!Всичките ГЕРБ сте един дол дренки!По калъп!

216

От поколение Z

преди 2 години

Изключително вече съм потресена от тази Наглост, от тази безочлива напоритост да се лъже, манипулира и отрича!Дори жестовете, дори говора , всичко говори , че лъжите са огромни!Не е нужно да си експерт в областта , за да разбереш, че сме прецакани последните дванадесет години!Прецакани, излъгани, ограбен!А колко щеше да бъде хубава България , ако бяха използвали тези милярди левове/ евро, които са излязли в неясни държави , които са попаднали в нечии мръсни ръце!Спрете вече! Спрете !

215

Спиро

преди 2 години

Аз винаги отричам до последно Има си и бушони и да проговорят пак те гърмят . има и записи. ама все са незаконни ,то остана и законно да ме подслушват .