219

Анонимен

преди 3 години

е и?

218

Анонимен

преди 3 години

А бе , какво се правите всички на манастирски девственици чисти като момина сълза , а си мислите , че най-лошото на корупцията е отсъствието ви . Ако сте на високи властови позиции сигурно няма да намърдате роднини приятели съученици и състуденти на топли местенца . На кой ще имате доверие - на разни непознати дето други препоръчват или на многогодишни познати с доказани качества? Ето така стават нещата и не само в България.Ако отречете , че ще дийствате другояче , значи сте пълни лицемери .

217

ЕС

преди 3 години

Граждани заЕвропейско Развитина България

216

Кафяв гербер

преди 3 години

Това проучване преди американските санкции ли е правено или след тях .Не , че нещо , ама да ти кажат от америка , че настоящ партиен лидер и бившите му министри са вземали подкупи от Черепа е малко потресаващо

215

ПроСоТо

преди 3 години

Е, процента за гроп не е съвсем точен!...Вчера минах през пазара и знаете ли?..Една жена ми каза,но помоли да си остане м/у нас,че подкрепата за гроб била..цели 45 процента!!!...Това тя са кълнеше че го видяла изписано на кристалната й топка../вероятно неква шаманка ще да е била../..Та така,хора!..Гответи са да посрещнете "Топло и насапунисано"..."ТИКВА 4"!!..Коригирам се:..-Топло НАСАПУНИСАНИЯ Боко за 4..

214

Анонимен

преди 3 години

Избират се крадци, а после чакаме да ни спасява някой. Пълно слабоумие.

213

Анонимен

преди 3 години

Изберете си ги отново. И тогава вече няма да ви помогне и Америка и ЕС заедно!

212

Незнайко

преди 3 години

Абе, гледам вече системата не ни убива. Всичко е наред, назначените от хатаМунчо бивши функционери от репресивния апарат раздадоха пари, оправиха положението на децата...Продажни твари

211

Анонимен

преди 3 години

Политическата кухня е като италианската-едни и същи макарони залети с различен сос .

210

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да плямпате ГЕРБ ще са най-малко с 23%

209

12345

преди 3 години

До Гиб МелсънГоляма злоба!Еййй...Защо пък един не се обади и да признае поне едно от многото хубави неща,които се направиха от ББ?!Отвсякъде вони от злоба,завист и АЛЧНОСТ!

208

ООООХ...

преди 3 години

ГОЛЯЯЯЯЯМА ЛЪЖА - ГЕРБ НЯМА ДА Е И ЧЕТВЪРТА ПОЛИТ.СИЛА СЛАВИ НЯМА ДА Е ПЪРВА СИЛА НА 11 ЮЛИ ЩЕ СЕ ШАШНАТ ОТ РЕЗУЛТАТА

207

Анонимен

преди 3 години

КОЙ Е ЛИДЕРА НА ПАРТИЯЗА КОЯТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГОВОРЯТ- Б.М.Б

206

ЕПМ!

преди 3 години

ГРОБ ще са 4-ти с максимум 12 %...ако отидат и малкото им останали фенове да гласуват...

205

Случаен минувач

преди 3 години

Юристите при президента отсега са подготвили проект за нова Конституция, в която да пише, че България е президентска република.

204

моята прогноза

преди 3 години

Когото и да изберете, нищо няма да се промени. А това кой щял да спечели е борба за кокала, защото като прецедател на партия, зад теб идват куфарчетата ...едно да вземеш и вече си в играта, няма излизане, а трудно се отказват такива подаръци....особенно когато си алчен.

203

Случаен минувач

преди 3 години

Защото г-н президентът ще използва това време до президентските избори, да се рекламира, видите ли, колко добре управлява. И накрая може да каже: Дайте да станем президентска република! Парламентът не може да излъчи правителство, по-добре е президентът да има повече власт и той да назначава премиера! Това му е мечтата явно.

202

Случаен минувач

преди 3 години

Моята прогноза за 11 юли. Чалгаджии - 22%; Герб - 21% Корнелия - 14% ДСБ на Бойкикев - 11% Турци - 10% Мая - 6% Патриоти - 5% От останалите може Божков да вземе да мине 4% ама е малко вероятно. Разпределение на местата: ИТН - 65 места; Герб - 60; БСП - 38; ДСБ - 27; ДПС - 25; ИМВ - 13, патриоти - 12. И всички казват - не можем да съставим правителство при такава конфигурация. И Радев си управлява еднолично чак до президентските избори през ноември. Мисля, че това желае той.

201

Анонимен

преди 3 години

защото гешев е назнаен от боко и пеевски

200

Анонимен

преди 3 години

боко тиквата ще го разкрият американците,защото пеевски е назначен от боко и пеевски.